Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Zandvoort

Fundering voor tuinhuis aanleggen (~56m2) - Verbouwing - Zandvoort

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Fundering voor tuinhuis aanleggen (~56m2)

Wij hebben een fundering op staal nodig voor een tuinhuis, houtskeletbouw, alleen begane grond. De totale lengte van het tuinhuis is 16.20 meter. De breedte varieert: het voorste stuk is plm. 7.80 x 2.90 mtr. Het achterste 8.40 x 4.00 mtr. Ons huis, in Zandvoort, is - in 1923 - op voormalig duinterrein gebouwd, waardoor er hoogteverschil zit in de tuin. We willen het tuinhuis laten aansluiten op de woning, dus dat moet op hetzelfde niveau komen. De grond onder het voorste smalle stuk is jaren geleden afgegraven en ligt nu plm. 35 cm onder het maaiveld/45 cm onder het niveau van de vloer in het huis. De grond daarachter loopt langzaam af over zo'n 11 meter lengte, het laagste punt ligt plm. 70 cm onder het maaiveld/80 cm onder vloer woonhuis. Het stuk van 35/45 cm kan makkelijk opgehoogd worden, het lage gedeelte niet omdat de percelen die daar aan grenzen ook zo laag liggen. Tenzij we een damwand zouden bouwen. Maar we zouden dat liever oplossen met een hogere fundering, geheel in beton als dat mogelijk is. (Als dat niet kan, dan zou het een betonstrook met metselwerk worden. Maar het is nu een probleem om een goede metselaar te vinden die tijd heeft.) Het liefst zouden we een balk&broodjes vloer willen, maar om de kosten te drukken willen wij binnen die fundering een houtenvloer laten leggen. Een complex verhaal denk ik, als het zo op papier staat. Wellicht zou u de situatie ter plekke kunnen komen bekijken.


Aannemer Zandvoort

Offertes voor verbouwing in Zandvoort aanvragen

Recente aanvragen uit Zandvoort

vrijdag 06 september 2019

Balustrade balkon repareren

Houten balkon balustrade is deels verrot. Moet eraf gehaald worden en grote delen moeten vervangen worden.


Renovatie Zandvoort
zondag 02 juni 2019

Funderingsherstel tuinhuis

We willen de houten balkenfundering van ons tuinhuis vervangen door een betonnen fundering. Het gaat om 28 m2 en de ondergrond is zand.


Renovatie Zandvoort
woensdag 29 augustus 2018

IJzeren steunbalk repareren of vervangen

Offerte gevraagd voor de inspectie van de staat van de ijzerbalk boven de raam kozen tussen de twee verdiepingen in de voorgevel. En een ijzeren balk die tussen de grote 2 ramen loopt onder het hout. En kijken of de ramen behouden kunnen worden.


Renovatie Zandvoort
vrijdag 25 maart 2016

Schoorsteenschouw verwijderen uit huiskamer

In de huiskamer hebben wij een stuk muur wat 20 cm naar voren komen waar vroeger een schoorsteen zat. Ik wil graag weten wat hiervan ongeveer de kosten zijn


Renovatie Zandvoort
zondag 07 februari 2010

Aannemer

Het gaat om de renovatie van flat met 20 appartementen. Deze zijn een onderdeel van een flat met 36 appartementen. Het zijn jaren 60 flats, 4 hoog met uitzicht op de zee. Gevel aan de zeezijde opknappen. Balkons opknappen. Metselwerk aan de andere kant opknappen. Met name gevelwerkzaamheden. Reparaties/reinigen.


Renovatie Zandvoort
zaterdag 10 januari 2009

Aannemer

Nieuwe dakgoot aan dakkapel. Het is een rijtjeshuis en de goot is 6 meter. 2 a 3 meter hoog. en een nieuwe dakgoot met daaronder nieuw hout ( weet niet hoe dat heet ) tegen de gevel.


Renovatie Zandvoort
dinsdag 11 november 2008

Aannemer

1. De houtenvloer dient in goede staat teruggebracht te worden. (Schuren, lakken.) 2. Alle wanden en het plafond dienen gestuct te worden. 3. Alle wanden en het plafond dienen geschilderd te worden. 4. Twee wanden van de slaapkamer dienen geïsoleerd te worden tegen geluid. Eén dunne betonnenwand, en één wand die grotendeels bestaat uit een raam. Ik wil graag telefonisch met de verschillende aannemers spreken, zodat ik een goede indicatie van hen zal krijgen.


Renovatie Zandvoort
donderdag 14 augustus 2008

Aannemer

Schoorsteen opnieuw uitvoegen ivm lekkage. 11 binnendeuren stellen. 3 badkamerdeuren voorzien van binnenslot. Nieuw slot plaatsen voordeur. En slot plaatsen entreedeur woning. Plaatsen vlizotrap naar berging zolder en vloer aftimmeren met mdf? platen. 1 wand tegelen badkamer (2meter breed, 2,30 meter hoog), plaatsen douchebak, douchecabine, wastafel, kranen, aan- en afvoer, plaatsen ligbad en bijbehorend tegelwerk, plaatsen kraan, aan- en afvoer. 2 toiletpotten vastzetten (1 spoelt niet goed door, verhelpen) Aanbrengen mechanische ventilatie in keuken, toilet en 2 badkamers 1 lichtpunt werkt niet, electra checken en verhelpen Trappenhuis, aftimmeren electraleidingen, aftimmeren electrameter (met deur) en gasmeter (met deur). Graag tijdsduur aangeven van werkzaamheden.


Renovatie Zandvoort
dinsdag 19 februari 2008

Aannemer

Ik heb een koophuis op het oog waaraan nogal wat moet gebeuren. Alle kozijnen en deuren moeten worden vervangen en de gehele woning dient te worden voorzien van dubbel glas. Badkamer, toilet en keuken moeten worden vernieuwd en op veel plaatsen in het huis zal nieuw stucwerk nodig zijn. Mogelijk extra werkzaamheden op basis van inschatting door u, de aannemer. Ik wil dan ook beginnen met een vrijblijvend orienterend gesprek in het huis om tot een inschatting van de totale kosten te komen. De inschatting dient zo snel mogelijk plaats te vinden. Ik zoek een aannemer die niet alleen goed werk levert voor een redelijke prijs, maar waarmee ook afspraken gemaakt kunnen worden die nagekomen worden.


Renovatie Zandvoort
zondag 04 november 2007

Aannemer

onze eiken parketvloer moet geschuurd en in de olie gezet worden. Het gaat om een vloer van 65 vierkante meters. Uitvoering na 15 januari 2008.


Renovatie Zandvoort
maandag 30 juli 2007

Aannemer

volledig/ deels moderniseren van woning plus uitbouw van woonkamer


Renovatie Zandvoort
woensdag 22 februari 2006

Aannemer

er moet een normaal bad vervangen worden voor een hoekbad. Het tegelwerk moet daardoor ook deels vervangen worden.


Renovatie Zandvoort
dinsdag 09 november 2004

Aannemer

Badkamer wordt compleet gerenoveerd sanitair, toilet and douchewand moet geplaatst worden leiding werk moet in de muur gefreest worden beperkte hoeveelheid elektra moet geplaatst worden totaal moet betegeld worden , badkamer is 2x2x2.35 planfond moet gestuct worded badkamer meubel moet gemonteerd worden


Renovatie Zandvoort
donderdag 22 juli 2004

Aannemer

De badkamer moet opnieuw gewit worden (vochtaanslag). De plafonds in de keuken en 3 kamers. Ook alle kozijnen en deurposten moeten worden meegenomen.


Renovatie Zandvoort
Offertes aanvragen