Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Zaandam

Toilet vergroten, opbergkast verkleinen - Verbouwing - Zaandam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Toilet vergroten, opbergkast verkleinen

We willen ons toilet beneden vergroten en de ernaast gelegen opbergkast verkleinen. We hebben nu een klein toilet. We willen: - de helft van de opbergkast erbij trekken - toilet 45 graden draaien; - voorzien van waterbesparend duoblok toilet en fonteintje; - eenvoudig en functioneel (als een Skoda zeg maar); - witte tegels; - het resterende deel van de bergkast weer voorzien van een (halve) deur; - aan de linkerzijde moet de muur ongeveer 30 cm een soort muurtje komen, zodat we links van de toiletdeur een kast kunnen plaatsen (zie tekening); Maten huidige toilet en bergkast: - toilet 89 breed, 85 diep; - berghok 90 breed, 90 diep; - toilet is wat kleiner door raggels en gipsplaat.


Aannemer Wormer

Offertes voor verbouwing in Zaandam aanvragen

Recente aanvragen uit Zaandam

donderdag 27 oktober 2022

Dakkapel reinigen

Ik heb een dakkapel dat ik graag wil laten schoonmaken, aan de buitenzijde. Deze is van kunststof, dus vrij makkelijk schoon te maken volgens mij.


Renovatie Zaandam
woensdag 24 augustus 2022

Betonrot herstellen

Betonrot funderingsbalken herstel


Renovatie Wormerveer
vrijdag 08 juli 2022

Herstel paalfundering van woning

Graag zou ik een prijs indicatie willen voor een fundering herstel van het desbetreffende pand dat u op de foto ziet.


Renovatie Zaandam
zaterdag 02 juli 2022

Plafond vervangen/renoveren

Op het plafond zit softboard (ca 35m2). Dit willen we graag laten verwijderen en vervangen door gipsplaten en stucwerk.


Renovatie Zaandam
donderdag 10 maart 2022

Plafond stucen 39m² + vervangen laminaat 25m²

Er was lekkage van de bovenburen, willen graag het plafond glad laten stucen en de laminaat laten vervangen. Laminaat vervangen gaat om 25m² en stucen van de plafond om 39m².


Renovatie Zaandijk
vrijdag 28 januari 2022

Verwijderen asbesthoudende vloer (16m2) en 3 plaatjes schoorsteen

Er dient 16m2 asbesthoudende vinyl (verlijmd op ondervloer) verwijderd worden en 0,6m plaatjes rondom en achter de oude schoorsteen (3 stuks).


Renovatie Wormer
maandag 13 september 2021

Betonrot ter hoogte fundering oplossen

Ik heb een huis gekocht en op de betonnen rand van de fundering is betonrot geconstateerd.


Renovatie Zaandam
woensdag 23 december 2020

Offerte waterschade (voor verzekering)

- Opspeuren kapotte leiding (waterschade) - Hak- en sloopwerk - Herstelwerkzaamheden (stucwerk gang van ong. 30 vierkante meter)


Renovatie Zaandam
maandag 02 november 2020

Muur en vloer herstellen na waterschade

Ik wil graag 37 m2 laminaat , ondervloer en plinten laten plaatsen. Daarnaast ook 15 m2 muur stuken.


Renovatie Koog aan de Zaan
woensdag 26 augustus 2020

Plafond vervangen/renoveren en eventuleel isoleren

Onlangs hebben wij helaas lekkage gehad, waardoor we het plafond in een van de slaapkamers op de eerste verdieping moeten vervangen of herstellen. Het plafond wilden wij sowieso al vervangen, aangezien het nu goedkoop met gipsplaten zonder afwerking/stucwerk is gedaan. Daarnaast is het vrij gehorig, dus als op zolder gelopen wordt hoor je dat erg. Verlaging is niet echt een optie, gezien het al vrij laag is. Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden om het plafond strak te trekken en evt ook te isoleren. Het gaat om een oppervlakte van circa 16m2. Zie bijgaande foto van de huidige staat.


Renovatie Oostzaan
dinsdag 12 november 2019

Houten trap dichtmaken en badkamer vernieuwen

Ik wil graag de houtentrap dichtmaken voor de kinderen. Het gaat om ongeveer 12-15 traptreden met twee halve draaien. Verder wil ik graag de douchebak vervangen, waarbij we een kleine aanpassing van doucheruimte gedaan zou kunnen worden. De douchebak heeft een aparte vorm. Wij dachten eraan om het muurtje van 30 cm breed en ongeveer 1.80 hoog te slopen, zodat er een vierkante douchebak past. Waarschijnlijk zijn de houten planken eronder rot, vanwege een oude lekkage. Dan willen we ook de wastafel en spiegel vervangen. Mogelijk ook met elektra. Graag de oude wasbak afvoeren.


Renovatie Assendelft
dinsdag 22 oktober 2019

Dubbellaagse vloertegels verwijderen

Ik wil de vloertegels van de woonkamer, entree en toilet laten verwijderen. Het gaat in totaal om 60 vierkante meter. Wij hebben destijds de tegels laten leggen op een ander laag tegels. Daaronder zit de vloerverwarming. Omdat het door de dubbele laag niet zo warm wordt, willen we beide lagen tegels laten verwijderen. Graag wil ik weten wat de prijs hiervan is.


Renovatie Zaandam
dinsdag 08 oktober 2019

Deur verwijderen en de muur dicht maken

Wij willen de schuifdeur die tussen de kamer en slaapkamer zit eruit en weer een stuk muur laten maken. De binnenkant van de sponning van de deur is 1 meter breed x 2,30 meter hoog. Afvoeren van de deur graag apart vermelden op de offerte, we weten dit nog niet zeker. Waarschijnlijk dat de muur met betonblokken dichtgemaakt moet worden en dan afgesmeerd. Schilderen hoeft niet. Graag ontvangen we een offerte.


Renovatie Zaandam
woensdag 26 juni 2019

Scheur onder balk in binnenmuur repareren

Ik zou graag een offerte willen ontvangen betreft een scheur in een binnenmuur, onder een houten balk (de scheur zit niet in het stucwerk maar in de gehele muur). Zie daarvoor bijgevoegde foto's. Het gaat om de binnenmuur op de zoldervloer. Er lopen in de andere richting balken van draagmuur (woningscheidend) tot draagmuur (woningscheidend), waarbij de binnenmuur daar tussenin zit.


Renovatie Wormer
woensdag 19 september 2018

Funderingsherstel bij een aanbouw

Ik zoek een aannemer die de huidige fundering van de woning kan restaureren en een nieuwe fundering ter behoefte van een uitbouw kan realiseren. De woning is deels verzakt en dit dient aangepast te worden. De woning heeft een grondoppervlakte van ongeveer 100 m2. Hoe groot de nieuwe fundering moet worden is nog niet duidelijk. Het gaat om werk aan de zijkant van een vrijstaande woning.


Renovatie Wormerveer
Offertes aanvragen