Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Woerden

Betonreparatie kruipruimte - Verbouwing - Woerden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Betonreparatie kruipruimte

Onder de vloer heb ik op 2 plekken waar in het verleden geboord is om bv gasleidingen en afvoerpijpen te leggen rottend beton aangetroffen. Op 1 plek zit tussen de draagmuur en het broodje aan 1 kant helemaal geen beton meer. Je ziet dat het broodje aan 1 kant iets zakt. Omdat 28 nov bodemisolatie wordt aangebracht weet ik niet of het u bij reparatie in de weg zit. Vanaf 10 oktober tot en met 30 oktober zijn we weg. Kunt u misschien komende week iemand langs sturen om e.e.a te beoordelen en een offerte op te maken?


Aannemer Oudewater

Offertes voor verbouwing in Woerden aanvragen

Recente aanvragen uit Woerden

maandag 10 april 2023

Trap renoveren

Open trap met meerdere lagen verf. Zijkant trap is hierdoor lelijk en niet egaal. Gaat om open trap. Zijkant en Middenpaal. Grenen of hardhouten trap. Houtjleur is bruinig. Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Oudewater
woensdag 22 december 2021

1 trap renoveren met pvc bekleding

Ik wil graag mijn trap laten bekleden met licht grijs PVC bekleding. De trap bevat treden 12 en heeft 2 grote draaien. Graag wil ik de werkzaamheden laten uitvoeren in overleg met de vakman.


Renovatie Harmelen
donderdag 10 september 2020

Betonrot herstellen

Onze uitstekende erker op 1 hoog, die op een pilaar rust heeft betonrot aan de onderkant. De oppervlakte is ongeveer 2,5 meter bij 1 meter.


Renovatie Woerden
maandag 23 juli 2018

Betonrot herstellen

Er is een aan de bovenkant van mijn voordeur een stuk beton naar beneden gevallen. Dit is een stuk van de vloer van de eerste etage. Het staal erin is helemaal verroest. Het stuk wat weg gevallen is, is ongeveer 30 cm breed en 10 cm hoog. Ik hoop dat u hier wat aan kan doen. Ik zie uw reactie graag tegemoet.


Renovatie Bodegraven
zondag 20 mei 2018

Funderingherstel en -renovatie

Wij hebben een huis van 164 m2 / 640 m3 waarbij het huis gefundeerd is op staal, met scheuren in de gevel (tevens een kelder). Graag willen wij een goedkope manier om de fundering goed te herstellen, schoorsteen moet vernieuwd worden, dak geïsoleerd en waar nodig hersteld, inclusief de 4 dakkapellen. Beneden willen we dubbele beglazing met originele glas in lood verwerking. Dit mag met een voorzetraam om kosten te dekken. Tevens de kozijnen hersteld dan wel vernieuwen. Buitenmuren vanuit binnen of buiten isoleren en bijvoorbeeld de buitenmuur stuken. Badkamer voorzieningen klaarmaken. En elektra aanpassen.


Renovatie Harmelen
donderdag 29 maart 2018

Herstellen van waterschade

Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen aanvragen voor de volgende klussen: In de gang onder het bad komt water uit het plafond. Kitranden en zij afvoer van bad moeten worden vervangen. Vloer onder het bad moet worden hersteld en wandje terug worden gezet. Als tegels op het uitgezaagde wandje kapot gaan, zou het muurtje opnieuw betegeld moeten worden. De muur in de gang (ongeveer 3 x 3 m) moet opnieuw worden gestuuct en hele gang worden geschilderd. Het gaatje op plafond moet dicht gemaakt worden. Open plekken in stalen deurkozijn van badkamer moet worden gevuld en opnieuw worden geschilderd.


Renovatie Woerden
zondag 04 maart 2018

Tuinhuis opkrikken

Ik heb een houten tuinhuis van 3 x 3 meter. Deze is verzakt en deur gaat niet meer helemaal open. Tuinhuis rust rondom op balken welke ongeveer 30 cm diep liggen op zandgrond.


Renovatie Bodegraven
zaterdag 05 augustus 2017

Chalet met stalen frame stellen

Ons chalet in Noorden bij Nieuwkoop begint wat te verzakken. We zouden het graag laten stellen. Er kan onder het chalet gekomen worden. Het chalet is van hout met een stalen frame eronder. Graag verneem van u wat u als werkwijze aanbiedt. We zitten er vooral de weekenden maar toevallig nu ook maandag. Maar als er iemand moet komen kijken kunnen we er heen komen. We hopen op eerste indicaties.


Renovatie Noorden
zondag 23 juli 2017

Verzakt tuinhuis opkrikken

Ik heb een tuinhuis van 3 x 3 meter. Deze is aan een zijde aan het zakken, denk ongeveer 5 cm. Wil dit graag verhelpen in verband met de deuren die gaan klemmen.


Renovatie Bodegraven
donderdag 01 juni 2017

Golfplaten met asbest op het dak vervangen

Wij zijn van plan een oude koeienstal om te bouwen naar een bed en breakfast. Echter bestaat het dak uit oude golfplaten die asbest bevatten. Deze moeten worden verwijderd en hierna dienen er isolatieplaten met een zwart pannendak geplaatst te worden. De oppervlakte is 21.50 bij 12.50 meter, ongeveer 300 m2. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig voor de asbest golfplaten.


Renovatie Woerden
maandag 13 maart 2017

Funderingsherstel bij een woonhuis

Graag een offerte voor funderingsherstel bij een woonhuis. Het huis zakt weg aan 1 kant. De woning is circa 5.70 x 10.50 meter. Aan een kant leunt het huis tegen een ander pand aan. Waar het vrij staat, verzakt het huis. Het is in het centrum van Bodegraven. Er is sprake van beschermd stadsgezicht. Het pand is nog niet in mijn bezit. In overleg met de makelaar is een bezichtiging mogelijk.


Renovatie Bodegraven
woensdag 01 maart 2017

Funderingsherstel aan scheve woning

Het huis staat helemaal scheef en heeft scheuren in de gevel.


Renovatie Oudewater
dinsdag 25 oktober 2016

Funderingsherstel bij een hoekhuis

Het huis is scheef gezakt. Heeft staalfundering. Graag zouden wij een indicatie van kosten hebben over het herstel van de fundering. En kan dit alleen voor een hoekhuis? Of moeten de andere huizen meedoen?


Renovatie Bodegraven
donderdag 14 juli 2016

Kruipruimte met betonrot inspecteren

Tijdens de bouwkundige keuring (ten behoeve van de aanschaf nieuwe koopwoning) is door de specialist in de kruipruimte betonrot gevonden in de betonvloer. De vraag is in hoeverre dit door de hele betonvloer heenloopt en welke eventuele reparatiekosten hier aan vastzitten. Daarvoor is een uitgebreidere inspectie nodig. Hiervoor ontvang ik graag op korte termijn een offerte.


Renovatie Harmelen
zaterdag 04 juni 2016

Houten rabat vervangen door kunststof

Ik heb op de voorgevel van mijn tussenwoning horizontaal geplaatst houten rabat, dat ik wil laten vervangen door kunststof. Het gaat om een oppervlakte van 350 cm breed en 290 cm hoog. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.


Renovatie Woerden
Offertes aanvragen