Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Wassenaar

Fundering aanleggen voor een uitbouw - Verbouwing - Wassenaar

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Fundering aanleggen voor een uitbouw

Wij willen graag een fundering laten aanleggen aan de achterkant en zijkant van het huis tbv een uitbouw. Gaat ongeveer om 125 m2.


Aannemer Wassenaar

Offertes voor verbouwing in Wassenaar aanvragen

Recente aanvragen uit Wassenaar

donderdag 11 mei 2023

Reparatie van lekkend beton balkon

Wij zoeken een vakman om de lekkend beton balkon en de randen repareren en een afvoer te maken.


Renovatie Wassenaar
donderdag 27 april 2023

Mogelijke betonrot oplossen

Ik heb betonrot op de begane grond. Er zijn twee plekken waar ik het kan zien zitten. Ik wil dat iemand langskomt om te kijken waar het allemaal zit en hoe het het beste opgelost kan worden.


Renovatie Voorschoten
vrijdag 24 februari 2023

Inspectie op roest in beton en waar nodig vervangen

Ik wil roest in ons beton laten inspecteren en waar nodig laten vervangen. Het gaat om een stuk beton (dwarsdeel) wat tegen de muur aan zit en hier rust een balkon op. Het gaat om een stukje van 15 centimeter.


Renovatie Wassenaar
maandag 10 mei 2021

Betonrot herstel Poelmann

Onderkant balkon vertoont schade ivm betonrot. Moet hersteld worden. buitenwerk Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Pleisterwerk


Renovatie Voorschoten
dinsdag 26 maart 2019

Betonherstel van balkons en schilderwerk aan de ramen en portiek

Het herstellen van betonrot van 2 of 3 balkons en diverse plekken waterdicht maken balkons en schilderwerk 2 ingangen portiek voor en 2 achter en 6 ramen schilderen


Renovatie Voorschoten
dinsdag 19 februari 2019

Betonrot herstellen

Ik wil de betonrot aan de onderzijde van mijn balkon aan de achterzijde van mijn woning laten repareren. Ik heb 2 plekken aangetroffen waar de wapening zichtbaar is met corrosie. Het balkon is ongeveer 5 meter lang en 2.50 meter breed.


Renovatie Voorschoten
maandag 15 januari 2018

Daklekkage repareren

Momenteel lekt het op zolder. Graag een gespecificeerde offerte voor de reparatie schoorsteen: - afsmeren van de kop van de schoorsteen met een speciaal middel - opnieuw voegen van enkele voegen met mortel - de gehele schoorsteen impregneren met impregeneermiddel - 4-6 door klant aangeleverde dakpannen inhangen


Renovatie Wassenaar
maandag 20 november 2017

Reparatie van het betonrot

Betonrot geconstateerd in fundering woning over lengte van 1,5 meter.


Renovatie Voorschoten
donderdag 18 mei 2017

Schade herstellen na lekkage

Ik heb de volgende schade: In mijn woon en slaapkamer vochtplekken op het plafond (latex) Een klein stukje stucwerk aan de muur repareren Behang in de slaapkamer vervangen Vensterbank in de woonkamer repareren. Melamine staat bol.


Renovatie Wassenaar
vrijdag 12 mei 2017

Asbesthoudende materialen verwijderen

Het gaat om het verwijderen van de volgende asbestmaterialen: 1) een koof in de kelder gemaakt van 2 platen asbest voor in totaal 1,4 m2; 2) AC-kanalen (ventilatie en standleiding) voor in totaal 23 m1; 3) een vloerzeil in een keuken voor in totaal 10 m2. Alle bronnen zijn risicoklasse 2 volgens het asbestinventarisatierapport.


Renovatie Wassenaar
zondag 02 april 2017

Asbestplaatjes verwijderen

Het gaat om 2 kleine plaatjes van 30 x 40 cm aan de buitengevel. Ze zijn asbest-verdacht. Er is nog geen asbestinventarisatierapport gemaakt. Wat zou dat gaan kosten? Op 10 mei krijgen we de sleutel van de woning.


Renovatie Voorschoten
donderdag 16 maart 2017

Renovatie weerkzaamheden

In mijn jaren '30 woning heb ik verwarmingsbuizen lopen die ik graag weggewerkt wil hebben. Beneden wil ik vloerverwarming, de vloer haal ik er zelf uit. De verwarming beneden gaat compleet weg. Op de 1e verdieping moet alles worden ingefreesd voor 3 of 4 radiatoren. Ook het stucwerk voor de complete benedenverdieping en de 3 slaapkamers op de eerste verdieping dienen te worden uitgevoerd. Ook plafonds inclusief band op het plafond. Vloerverwarming beneden aanleggen, inclusief opvullen kruipruimte. Parketvloer wordt door ons zelf uitgekozen. De woning is 7,75 meter lang en 5,60 meter breed.


Renovatie Voorschoten
dinsdag 06 september 2016

Houtrot repareren

Ik heb houtrot aan mijn kozijn. Dit wil ik graag laten repareren. Het volledige kozijn is ongeveer 2.50 meter breed en heeft een hoogte van ongeveer.


Renovatie Voorschoten
woensdag 17 augustus 2016

Betonrenovatie van een kwaaitaalvloer

Ik ben momenteel mijn tussenwoning uit bouwjaar 1974 aan het verkopen. Er ligt onder de woning een kwaaitaalvloer van ongeveer 60 m² die op enkele plekken schade heeft en hersteld moet worden. Het is niet heel ernstig, maar ik wil er toch wel actie op ondernemen. Ik wil graag een offerte ontvangen voor de herstelwerkzaamheden.


Renovatie Voorschoten
zaterdag 20 februari 2016

Houtworm op zolder verhelpen

Er zit houtworm op de zolder


Renovatie Wassenaar
Offertes aanvragen