Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Vleuten

Totaal verbouwing - Verbouwing - Vleuten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Totaal verbouwing

Wij hebben een woning gekocht die geheel gerenoveerd dient te worden. De overdracht vindt plaats op 24 augustus a.s. maar we begrijpen dat de uitvoering mogelijk pas later kan starten en daar hebben we wel wat ruimte in. Wij willen graag de volgende werkzaamheden verrichten: Geheel nieuwe badkamer Geheel nieuwe wc Geheel nieuwe keuken (gasloos) Vloerverwarming (+ verwijderen 4 of 5 oude radiatoren) Nieuwe vloer (pvc) Muren glad + sausklaar dmv stucen (huidige situatie is spachtelputz) Nieuwe CV installatie (hybride warmtepomp geschikt voor een appartement) Vernieuwing/uitbreiding stoppenkast Extra stopcontacten + bestaande stopcontacten verlagen in muren Deuren serre vervangen door isolerende schuifdeur Schuifdeur tussen woonkamer en kantoor vervangen door isolerende schuifdeur Voordeur isoleren/nieuwe isolerende voordeur Zonnewering woonkamer zijde Rolluiken slaapkamer zijde Daarnaast willen we mogelijk de volgende werkzaamheden verrichten: Nieuwe indeling serre/kantoor naar 2 volwaardige/gelijkwaardige kamers Plafond glad + sausklaar dmv stucen Nieuwe (passende bij schuifdeuren) deur tussen woonkamer/hal Horren voor serre/woonkamer/slaapkamer Op maat gemaakte kast slaapkamer (met eventueel extra isolatie materiaal tussen kast en muur) Waterontharder Zijn dit (sommige) werkzaamheden die jullie kunnen verrichten? En aan welke prijs moeten wij ongeveer denken?


Aannemer Vleuten

Offertes voor verbouwing in Vleuten aanvragen

Recente aanvragen uit Vleuten

woensdag 26 oktober 2016

Vervangen van suskasten en indien mogelijk de ventilatiebox

Ik wil graag 7 suskasten van het merk Alusta laten vervangen door eenvoudige roosters. Optioneel wil ik ook graag de ventilatiebox laten vervangen. De woning is gebouwd in 2004.


Renovatie Vleuten
dinsdag 09 februari 2016

Diverse klussen laten doen

- Schilderwerk trap begane grond naar eerste verdieping (loopvlak niet nodig in verband met bekleden van trap met PVC); - Aflakken van kop van zoldertrap (waar je het huiswerk vastpakt met je handen) met verf die vet afstotend is; - Ophangen van ongeveer 15-20 lampen in het huis; - Trekken van UTP kabel vanuit meterkast naar woonkamer (loze leiding aanwezig met trekkabel); - Plaatsen van een douchewand; - Vervangen radiator badkamer voor designradiator.


Renovatie Vleuten
woensdag 31 december 2014

Onderhoud in en rond het huis

Ik heb een woonhuis die ik momenteel verhuur, hier moeten een aantal klussen uitgevoerd worden. - Loodgieterswerk: het verwijderen van wastafel en het verwijderen van een afvoer. - Schilderwerk: binnen, hier zullen een aantal wanden opnieuw geschilderd moeten worden (oppervlakte is nog onbekend). - Op afroep klusjes: zoals het schoonmaken van de dakgoten en algemeen onderhoud. Kort samengevat, ik ben op zoek naar een bedrijf wat op oproepbasis een aantal klussen kan uitvoeren.


Renovatie Vleuten
zaterdag 15 maart 2014

Spack-, behang- en vloerwerk

Nieuwbouwwoning, kale betonnen vloer en wanden worden behangklaar opgeleverd: 1x laminaat leggen op +/- 100 m2. 1x spackspuiten 60 +/- m2 1x vinyl behangen +/- 50 m2 Materialen nog niet aangeschaft, doe ik zelf. Graag een indicatie van kosten voor bovenstaande.


Renovatie Vleuten
maandag 03 juni 2013

Onderhoudsklussen

Diverse renovatie- en onderhoudsklussen: Verbouwing toiletruimte: nieuw toilet, fonteintje en tegels. Voegen herstellen, gaat om ongeveer 10 m2. Zinken regenpijpen plaatsen. Zinken dakgoot herstellen. Houten beplating vervangen, 2 m2 ongeveer. Optrekkend vocht stoppen. Graag komen kijken voor het maken van een offerte.


Renovatie Vleuten
zondag 26 februari 2012

Afwerken woonkamer

We zijn al erg ver met de woonkamer, alleen de klussen hieronder is voor ons niet weggelegd en zouden hiervoor een goede vakman voor willen vinden die dit met plezier wil doen voor ons. Het werk bestaat uit de volgende onderdelen: - Op maat maken schouw ombouw van hout/MDF (incl. plaatsen sfeerhaard) - plaatsen ornament/kantregels tegen plafond schouw. - Plinten vloer Woonkamer. - 2 Gordijn planken raam woonkamer het geheel afschilderen doen we zelf. Eventuele toelicht(en) word ter plaatse gegeven,bij bezichtiging klus(sen) Het liefst zoeken we ene vakman die alles in 1 keer klaar krijgt, maar een timmerman voor de schouw en andere hout werkzaamheden mag ook gerust reageren. We zien graag uw reactie(s) tegemoet.


Renovatie Vleuten
woensdag 08 september 2010

renovatie tuin en schuur

Ik zoek een bedrijf dat mijn tuinschuur (lekkage en slechte hemelwaterafvoer)kan repareren en ook de tuin zelf kan herinrichten. Op dit moment heb ik lekkage en veel water in de tuin bij regen.


Renovatie Vleuten
vrijdag 02 januari 2009

Aannemer

Bouwjaar woning: 2007, inpandig trappenhuis (1 dichte trap en 2 open trappen). Schuren, gronden, kitten, aflakken.


Renovatie Vleuten
vrijdag 07 november 2008

Aannemer

Ik heb een aantal klussen die moeten worden gedaan: Zagen en bevestigen van ca 100m plinten Aflakken ca 100 m plinten Afhangen & aflakken 7 stompe deuren Afwerken 2 trappen (kitten, plamuren en aflakken) Aftimmeren dakkapel met gipsplaten en plaatsen knieschotten met 2 klapdeurtjes ivm zwangerschap is het belangrijk dat de werkzaamheden voor eind 2008 worden uitgevoerd.


Renovatie Vleuten
vrijdag 22 augustus 2008

Aannemer

Wij hebben een poxy grindvloer in de woonkamer met vloerverwarming als hoofdverwarming. Graag zouden wij in plaats van de poxyvloer een houten vloer hebben. Graag horen wij over de mogelijkheden hiervoor. Kan een houten vloer over de bestaande vloer heen of moet een en ander eerst verwijderd worden? Graag een prijsopgave!


Renovatie Vleuten
donderdag 14 augustus 2008

Aannemer

Betreft een huidige tussenwoning in Utrecht met 2 woonlagen. Er moet het volgende worden gerealiseerd: -een opbouw/3e woon laag -drie complete zelfstandige 2 kamer appartementen met keuken/badkamer/WC -vervanging gas/water en licht Het pand wordt gesplitst in 3 zelfstandige appartementen.


Renovatie Vleuten
donderdag 20 maart 2008

Aannemer

Het betreft een mogelijk aan te schaffen huis, welke voorheen verhuurd was. Het huis is gestript. We willen de muur tussen keuken en kamer eruit hebben. Een nieuwe keuken erin plaatsen met kookeiland. Een nieuw hangtoilet en betegelen van het toilet. In de kleinste kamer op de 1e verdieping een bad en inloopdouche realiseren. Alle kamers schilderen ook de wanden. Verwijderen van een kastenwand en plaatsen van een muur tussen 2 slaapkamers. Aanleggen van een rookkanaal voor houtkachel. Dit project moet begin juli afgerond zijn.


Renovatie Vleuten
zondag 09 september 2007

Aannemer

( SPOED INDIEN MOGELIJK VOOR 11-09 ) Ik ben op zoek naar iemand die kan helpen in ons nieuwbouwhuis in Vleuten. VOOR as. Donderdag 13-09-07 i.v.m. leggen vloer: -Aansluiten van een radiator -Sifon plaatsen onder de wasbak in de keuken met koppeling vaatwasser. -Gas aansluiten op de gasplaat. Zodra het kraantje van het gas wordt gemonteerd op de buis waar het gas uit komt zit het kraantje in de weg van de la. Het zou dus verplaatst moeten worden. -Ophangen van de afzuigkap in de keuken en het maken van een koof met spotjes voor de slang van de afzuiger. Het gat naar buiten is al gemaakt, alleen te laag. Nieuw gat maken in de gipsplaat en door islotie naar het bestaande gat. Bestaande gat dichten. Overige werkzaamheden: - Maken van een kast op CV ketel op zolder.


Renovatie Vleuten
dinsdag 26 juni 2007

Aannemer

Verlaagd plafond aanbrengen in onze keuken. Oppervlakte plm 22 m2. Tevens voorzien van halogeenverlichting.


Renovatie Vleuten
dinsdag 29 mei 2007

Aannemer

Hallo. Ik zoek op korte termijn een klusser voor een winkel in Vleuten, UT. Deze winkel is overgenomen en moet een nieuwe huisstijl krijgen met een opknapbeurt. Diverse dingen moeten overschilderd worden. Folie van de ramen verwijderd. Gevel letters aanbrengen e.d.


Renovatie Vleuten
Offertes aanvragen