Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Vlaardingen

Draagmuur verwijderen - Verbouwing - Vlaardingen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Draagmuur verwijderen

Muur verwijderen tussen keuken en woonkamer. De muur is denk ik ongeveer 3 meter.


Aannemer Vlaardingen

Offertes voor verbouwing in Vlaardingen aanvragen

Recente aanvragen uit Vlaardingen

woensdag 23 augustus 2023

Reparatie van roestende ijzeren randen van balkon

We hebben een jaren-30-huis met balkon aan achterzijde. Het balkon wordt gedragen door ijzeren balken vanuit het huis die in de betonnen vloer zijn verwerkt. De opstaande ijzeren randen roesten erg en vragen deskundige aanpak.


Renovatie Vlaardingen
vrijdag 14 juli 2023

Reparatie van roestende ijzeren randen van balkon

We hebben een jaren-30-huis met balkon aan achterzijde. Het balkon wordt gedragen door ijzeren balken vanuit het huis die in de betonnen vloer zijn verwerkt. De opstaande ijzeren randen roesten erg en vragen deskundige aanpak.


Renovatie Vlaardingen
zondag 11 juni 2023

Winkel renovatie 150m2 (2 verdiepingen)

Wij willen een winkel van 150m2 laten renoveren. De winkel heeft twee verdiepingen, op elke verdieping willen we 3 kamers laten plaatsen. Er moeten dus meerdere muren geplaatst worden. Alle kamers moeten voorzien zijn van elektra en er moeten leidingen gelegd worden. Ook het plafond van beide verdiepingen moet worden vernieuwd. Er hoeven verder geen nieuwe kozijnen en geen nieuwe vloer in.


Renovatie Vlaardingen
maandag 09 mei 2022

Verzakte schuren opkrikken (~14m2)

Wij hebben samen met de buren een schuur en die verzakken of schuiven van de palen af. Dit willen we hersteld hebben. De schuren zijn gefundeerd op houten palen en voorzien van betonnen oplangers. De oppervlakte van de schuren samen is ongeveer 14m2.


Renovatie Vlaardingen
woensdag 04 juli 2018

Waterschade laminaat en tegels opnemen

Wij hebben gister waarschijnlijk schade opgelopen door de wasmachine we zijn er waarschijnlijk voor zover ik het kan zien ook voor verzekerd. Graag zou ik een expert willen laten komen om de schade op te nemen het gaat om tegels laminaat en de muren waar dus vocht in zit nu


Renovatie Vlaardingen
woensdag 25 april 2018

Tegelwerk aanbrengen en laminaat leggen

Ik wil laminaat, ondervloer en plinten laten leggen voor een oppervlak van 13 m2. Vervolgens wil ik de wanden en vloer van het toilet betegelen en een zwevend toilet plaatsen. Nu staat er een staand toilet. Deze is 140 bij 110 bij 240 cm.


Renovatie Vlaardingen
donderdag 22 maart 2018

Opening maken en terras aanleggen

Vanaf 9 april ben ik in het bezit van de sleutel van mijn appartement (maisonnette bovenwoning) in Vlaardingen. Nu heb ik naast de zolder met schuin dak een stuk plat dak (eigen dak), waar ik zo'n 25 m2 dakterras wil aanleggen. Er is geen toegang naar het platte dak, dus dat is mijn eerste vraag. Ik ben in feite op zoek naar een soort dakkapel met een deur erin om het terras op te komen, zodat op deze manier ook de slaapkamer groter wordt. Breedte van de dakkapel moet zo'n 2,5-3 meter zijn en de hoogte ongeveer 2 meter. Als volgende wil ik dan een dakterras hebben. Nu denkt de gemeente dat het dak wel beloopbaar is (100kg/m2), maar NIET bruikbaar voor een dakterras (250kg/m2). Ik wil dan graag een zwevende constructie op het dak laten aanbrengen en hierop dan de vlonders en hekwerken. Belangrijk is nog dat het platte dak aan de achterzijde is en er alleen een weg is aan de voorkant, eventuele materialen moeten dus over totaal 4 verdiepingen heen getild worden. Mijn vraag aan u is of u een grove schatting kan maken van wat dit ongeveer kost, als er gekeken wordt naar een prijs waarin wel goeie, maar geen extreem dure materialen gebruikt worden. De uitstraling van de dakkapel maakt mij namelijk niet heel erg veel uit, bijvoorbeeld houtnerf zal wel de voorkeur hebben, maar niet noodzakelijk als dit niet bekostigd kan worden, ik ben namelijk een starter op de huizenmarkt. Het gaat om de volgende kosten inclusief montage: - Toegang tot plat dak via schuin dak (46 graden hellingshoek), door middel van soort van dakkapel (tenzij jullie een andere oplossing hebben waarmee ook de slaapkamer groter wordt). - Aanleggen van een zwevende constructie op de draagmuren van de woning. - Aanleggen van het dakterras van 5 x 5 (25 m2). Inclusief hekwerken. De hekwerken zullen zo'n 17-18 gestrekte meters beslaan.


Renovatie Vlaardingen
dinsdag 13 maart 2018

Reparatie aan een balkonvloer

Het balkon van ongeveer 5,50 x 1,20 meter heeft een betonvloer waarin zich scheuren bevinden. Hierdoor treed lekkage op. De woning is van ongeveer 1938. Graag ontvang ik een offerte van eventuele reparatie van het beton, indien nodig, in combinatie met een epoxiehars laag over het beton.


Renovatie Vlaardingen
maandag 22 mei 2017

Schuur opkrikken en fundering herstellen

Ik wil dat de fundering (zand/cement) hersteld wordt, deze zakt weg. En graag het opkrikken van de schuur met overkappingen.


Renovatie Vlaardingen
zondag 05 februari 2017

Dakranden vervangen

Vanuit de VVE willen wij de dakranden opnieuw laten schilderen, maar het vermoeden bestaat dat sommige delen in dusdanige slechte staat zijn dat het gerepareerd dan wel vervangen zullen moeten worden. Het betreft drie panden, het aantal vierkante meters durf ik niet te zeggen. Bezichtiging voor het opmaken van de offerte geeft waarschijnlijk ook de beste indicatie, gezien de staat van de dakrand.


Renovatie Vlaardingen
woensdag 18 januari 2017

Waterschade repareren na een lekkage

Wij hebben waterschade in de keukenvloer en plafond van de garage. Het gaat om ongeveer 25m2 massief eiken vloer die gelegd moet worden en geolied, inclusief ondervloer. Ik weet niet of de vloer eronder ook gerepareerd moet worden. Graag opnemen in offerte. Het plafond in de garage, ongeveer 35m2 moet verwijderd worden, opnieuw geïsoleerd, gipsplaten moeten worden vervangen, gestukadoord en gesausd.


Renovatie Vlaardingen
vrijdag 16 december 2016

Woning van binnen en buiten renoveren

Ik wil graag een complete renovatie op ons adres. Sloopwerk is gedaan. De muren dienen geïsoleerd te worden en aan de buitenkant gestuukt, het dak isoleren en een vloer storten. De wanden zijn gipsblokken en niet afgewerkt. We hebben een schuin dak (hout met daarom de dakpannen). Aanleggen van nieuwe riolering en elektriciteit (exclusief stoppenkast, groepen). Nieuwe badkamer met vloerverwarming. Zie bijlages. De badkamer komt op een hele andere locatie dan dat het zat. Leidingwerk zal verplaatst moeten worden. Ik wil al het leidingwerk netjes weggewerkt hebben in de muren. Het huisje is 32 m2.


Renovatie Vlaardingen
woensdag 30 november 2016

Waterschade herstellen aan keukenkast en laminaat

Ik zou graag een schaderapport voor de verzekering laten op maken. De opgelopen waterschade aan de keuken en de laminaatvloer dient in kaart gebracht te worden zodat dit ingediend kan worden bij de verzekering. Afhankelijk van de herstelkosten zullen wij dit zelf vervangen of laten uitvoeren. Wanneer de gehele vloer vervangen dient te worden gaat het om 40 m2, de schade aan de vloer is op dit moment ongeveer 5 m2.


Renovatie Vlaardingen
donderdag 20 oktober 2016

Afbrokkelende betonnen rand boven erker herstellen

Wij hebben een bovenwoning uit 1930. Op de eerste verdieping van de woning bevindt zich aan de voorkant van het huis een erker met hierboven een betonnen rand. Deze rand is momenteel beschadigd en brokkelt af (betonrot?). Dit moet hersteld worden om gevaar van vallend steen te voorkomen. Zie foto's voor een beter beeld.


Renovatie Vlaardingen
woensdag 05 oktober 2016

Rottend beton herstellen

Ik wil wat laten doen aan het afbrokkelen van het beton boven mijn balkon, daar is over ongeveer 70 cm beton afgebrokkeld en het roest van het staal is zichtbaar. Hoogte is ongeveer 3 meter. Het balkon is alleen bereikbaar via mijn woning. Mijn woning is op de eerste verdieping.


Renovatie Vlaardingen
Offertes aanvragen