Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Venray

Draagmuur renoveren - Verbouwing - Venray

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Draagmuur renoveren

We hebben een draagmuur tussen onze eetkamer en keuken en willen daar graag een stuk van 1.25m uit hebben. Hierdoor betrekken we de keuken meer bij de eet-/woonkamer. De draagmuur dateert uit de jaren '80 en maakt deel uit van een eerdere uitbouw. We zoeken voor deze klus een betrouwbare constructeur en/of aannemer die de constructie kan beoordelen en de draagmuurconstructie zou kunnen maken.


Aannemer Wellerlooi

Offertes voor verbouwing in Venray aanvragen

Recente aanvragen uit Venray

woensdag 07 juni 2023

Balkon en trap in oorspronkelijke kleur/product teurg brengen

Trap en balkon in de woonkamer willen we graag terug brengen naar de oorspronkelijke kleur / product. Het gaat om een houten trap. Het gaat grofweg over 26m2. Graag zouden we ook horen op welke termijn de dienst geleverd kan worden. Alvast bedankt! Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Swolgen
maandag 22 mei 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

goedemorgen, wij hebben 37 zonnepanelen die ik graag zou willen laten reinigen. graag zou ik willen weten wat de kosten hiervan zijn bij jullie. alvast hartelijk dank voor uw reactie, hartelijke groet, patrick van mil.


Renovatie Meerlo
dinsdag 09 mei 2023

Reinigen van zonnepanelen

Ik wil mijn 21 zonnepanelen laten reinigen op het dak van mijn woning. Het dak is ongeveer 6m hoog.


Renovatie Sambeek
maandag 20 februari 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

We hebben op de begane grond in onze woning een gevlinderde vloer, die door gebruik vuil is geworden. We willen hem graag laten sealen en een wat donkere kleur geven. Welke herstellingswerken moeten uitgevoerd worden?: vlekken en krassen verwijderen Om hoeveel vierkante meter gaat het?: tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Overloon
zondag 12 april 2020

Renovatie woning

Het huis moet helemaal opgeknapt worden. Elektrisch en energie moet verbeterd worden. Badkamer vergroten. Nieuwe, hogere dakkapel. Een slaapkamer verbinden met de badkamer. Het hele huis moet omgekeerd worden, er is de laatste 20 tot 30 jaar niets aan gedaan. Nieuwe ideeën welkom etc. Bouwtekening zijn aanwezig. Ik zoek iemand die bouwkundig onderlegd is. Huis uit 1974 gekocht.


Renovatie Stevensbeek
woensdag 05 april 2017

Asbest golfplaten vervangen

Er dienen 120 m2 asbest golfplaten verwijderd te worden. Hiervoor zal er eerst een inventarisatierapport voor gemaakt moeten worden. Er zullen nieuwe platen geleverd en geplaatst moeten worden. De ruimte is goed bereikbaar.


Renovatie Stevensbeek
woensdag 22 februari 2017

Schoorsteenmantel renoveren

Betreft het slopen en verwijderen van een open haardmantel van 1.50 x 0.90 x 0.65 meter. Deze schouw is gemetseld en er zit wat tegelwerk bestaand uit een plateau van 0.65 x 3 meter, deze ook verwijderen. Tevens moet de wand weer mooi worden afgewerkt, zodat dit later geverfd kan worden. Graag ontvang ik een offerte.


Renovatie Bergen
woensdag 08 februari 2017

Asbesthoudend verlijmd vloerzeil verwijderen

Ik heb een garage van 20 m2 met asbesthoudend verlijmd vloerzeil, dit wil ik graag laten verwijderen.


Renovatie Bergen
maandag 14 november 2016

Keukenapparatuur vervangen en bad vervangen door inloopdouche

Ik wil graag enkele klussen in mijn woning laten uitvoeren. Allereerst heb ik een slecht functionerende inbouw vaatwasser die ik wil vervangen. Daarnaast wil ik een combi magnetron/oven plaatsen, dat kan ook eventueel een inbouw model worden. Ik wil hier graag advies over en een prijsopgave voor de montage. Verder willen wij onze badkamer laten wijzigen. We willen het bad eruit en een inloopdouche erin met een glazen wand, een afvoergoot en een thermostaatkraan met regendouche. Er moeten ook enkele leidingen worden omgelegd en tegelwerk worden aangepast en vernieuwd. We hebben nog wat dozen met tegels tot onze beschikking. Ik denk dat ik zelf wat materialen naar mijn smaak zal aanschaffen. We maken graag een afspraak om beide klussen te bespreken.


Renovatie Bergen
dinsdag 06 september 2016

Betonrot aan een appartementencomplex herstellen

We hebben een appartementencomplex van 12 woningen dat gebouwd is rond '84. Op het moment hebben we te maken met wat beschadigingen in het beton en de galerijvloeren hebben een nieuwe coating nodig. Op sommige plaatsen is er sprake van betonrot, ijzer is zichtbaar en is al een beetje aan het roesten. Graag zou ik een offerte willen hebben van deze renovatie.


Renovatie Boxmeer
maandag 11 juli 2016

Asbestgolfplaten op een schuur verwijderen

Mogelijk asbest golfplaten op een schuur (van 2 zijden goed bereikbaar, van 1 zijde beperkt bereikbaar), ongeveer 50 m2. Mogelijk asbest onder tapijt (binnen), ongeveer 45 m2. Mogelijk asbest onder zeil (binnen), ongeveer 8.22 m2. Er is nog geen inventarisatierapport opgemaakt.


Renovatie Sint Anthonis
zaterdag 09 juli 2016

Golfplaten met asbest inventariseren

We hebben een schuur van plusminus 8 bij 5 meter met een puntdak. Er liggen totaal 28 asbest golfplaten op van 90 x 150 cm. Op ons terrein kun je er aan 2 kanten prima bij, derde kant nok achterburen moet ook kunnen, daar staan wel struiken voor. Er is nog geen inventarisatierapport gemaakt. Er zit volgens een loodgieter niet veel asbest in de platen.


Renovatie Boxmeer
zaterdag 04 juni 2016

Ventilatiepijp verwijderen

Van het toilet op de begane grond loopt een ventilatiepijp van asbest recht omhoog door de eerste verdieping heen en door het dak. Deze wil ik laten verwijderen en hiervoor ontvang ik graag een offerte. Er is op dit moment geen inventarisatie rapport aanwezig.


Renovatie Bergen
woensdag 25 mei 2016

Asbestinventarisatie

Graag ontvang ik offertes voor het laten uitvoeren van een asbestinventarisatie type A, conform de SC-540 norm. Het object betreft een woonhuis met een inhoud van ongeveer 200 m³. Het bouwjaar is 1905. In 1940 is de woning aangesloten op het hoofdriool en in 1984 heeft een verbouwing plaatsgevonden (aard van de verbouwing is onbekend). De rapportage asbestinventarisatie moet bij voorkeur geschikt zijn voor (toekomstige) sloop van de woning. De woning staat momenteel leeg. Nog ter verdere verduidelijking: wij overwegen momenteel om de betreffende woning te kopen, met het voornemen om hier nog enkele jaren in te wonen en pas daarna over te gaan tot sloop van de woning. Onze sterke voorkeur gaat daarom uit enkel visueel en daar waar nodig licht destructief onderzoek uit te voeren. We willen al voor de koop van de woning een asbestinventarisatie laten uitvoeren, om te voorkomen dat wij later voor hoge onverwachte kosten komen te staan.


Renovatie Bergen
dinsdag 26 januari 2016

Asbesthoudende rioolbuis verwijderen

Vanaf half april wordt begonnen met de sloop van een woning, waar ongeveer 10 meter oude asbesthoudende rioolbuis onder loopt. De buis zit voor een deel onder de woning en voor een deel erbuiten. Ik wil graag een prijsopgave ontvangen voor het op vakkundige wijze verwijderen van de buis door een asbestsaneringsbedrijf. Eerst moet de woning worden gesloopt, daarna kan de buis worden verwijderd, naar verwachting in de maand mei.


Renovatie Bergen
Offertes aanvragen