Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Utrecht

Grote verbouwing woning 48m2 - Verbouwing - Utrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Grote verbouwing woning 48m2

Ik zoek een aannemer die meerdere klussen zelf kan uitvoeren : * Badkamer van 240 X 170 X 220 - afvoeren van huidige badkamer - vloer en wand tegels, bad , wasbak, toilet - plaatsing van naadloze douchewand , plaatsen van regendouche , hangtoilet , wasbak en creeren van nis opstelling plaatsen van n solidsurface wanden + plafond verleggen van wateraansluiting voor wasmachine , toilet en wasbak aansluiting * Vensterbanken vervangen - 5 stuks vensterbanken vervangen voor nader te bepalen materiaal , nu steen en nog door mij te bestellen 169x20 85x20 91x20 91 x20 91x20 Plaatsen van HR dubbelglas in ramen 6 stuks ( glas nog precies op te meten en door mij te bestellen) 150 x 67 122,4 x 53,8 150 x 63,5 149 x 63,8 123 x 50 125 x 50 * verwijderen van inpandig balkon - gelijk met stoep van 250 x 125 - plaatsen van betonvloer gelijk met woning - verwijderen van waterafvoer op dit moment onder balkon - plaatsen van nog te bestellen schuifpui dmv van ong 250 x 200 + verwijderen bakstenen muur van ong 50 cm x 200 cm - plaatsen van nog door mij te bestellen rolluik op 250 x 200 cm - plaatsen van op maat gemaakte stalen/glazen scheidingswand in woonkamer optioneel : - opruimen van puin in kruipruimte onderwoning + isoleren


Aannemer Utrecht

Offertes voor verbouwing in Utrecht aanvragen

Recente aanvragen uit Utrecht

donderdag 17 augustus 2023

Balkon waterdicht maken

Op zoek naar een vakman die ons balkon waterdicht kan maken. Last van waterschade in benedenwoning. Ik ben op zoek naar de mogelijkheden voor de balkonreparatie en een indicatie van de kosten.


Renovatie Utrecht
donderdag 20 juli 2023

Betonvloer herstellen

Het gaat om een VVE flat in Utrecht. Er is een betonvloer buiten stuk en die willen we graag laten herstellen. Het gaat om een stuk van ongeveer 3m2.


Renovatie Utrecht
maandag 17 april 2023

Plaatsen van een kurk vloer (65m2)

Ik wil in 3 slaapkamers, keuken, gang en woonkamer van in totaal 65m2 een kurk vloer laten plaatsen, ik zou het graag uit willen laten voeren door een vakman.


Renovatie Bilthoven
maandag 13 maart 2023

Vloer egaliseren

In een ruimte van ~15m2 is afgelopen week (lichtgewicht) beton gestort op Lewisplaten, maar dat is helaas niet vlak genoeg uitgesmeerd waardoor de vloer te oneffen is om netjes op te tegelen. We kunnen natuurlijk weer opvullen met egaline maar dan komt de vloer verder omhoog dus liever laten we het op de juiste hoogte vlak schuren. Is dat iets wat u zou kunnen doen? Contact bij voorkeur via email omdat ik telefonisch slecht bereikbaar ben ivm werk. Welke herstellingswerken moeten uitgevoerd worden?: betonvloer opnieuw glad maken door te polijsten Om hoeveel vierkante meter gaat het?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Bilthoven
woensdag 28 september 2022

Beschadigde betonvloer herstellen 40m2

Wij hebben een gepolierde betonvloer in de keuken en bijkeuken. Circa 40 m in totaal. De vloer heeft vlekken en schades (o.a. Scheuren) we willen de vloer laten herstellen en eventueel ook laten verven, waarbij de verf wel tegen een stootje moet kunnen (barkruk, hondennagels).


Renovatie Bilthoven
zondag 25 september 2022

Houtrot van woning vervangen

Mijn woning bestaat gedeeltelijk uit hout, inclusief de veranda. Op een aantal plekken vertoond het houtrot. Ik wil dit graag zsm vervangen hebben.


Renovatie Utrecht
dinsdag 20 september 2022

Betonrot latei repareren

De gehele latei over de breedte van het huis tussen de 1e en 2e verdieping is aangetast en brokkelt af.


Renovatie Utrecht
zaterdag 19 februari 2022

Dakpannen rechtleggen

Ik zoek een vakman die mijn dakpannen weer recht kan leggen na de storm. Het gaat om enkele (20) pannen die verschoven zijn.


Renovatie Utrecht
zaterdag 05 februari 2022

CV-ketel repareren

Ik zoek een loodgieter of installateur die de problemen met onze cv kan verhelpen. Iedere week moet ik veel bijvullen en dat was voorheen niet zo.


Renovatie Maartensdijk
zaterdag 26 juni 2021

asbest verwijderen

we willen graag de asbestplatjes laten verwijderen. het gaat ongeveer om 9 M2 van asbest


Renovatie Bunnik
zondag 10 januari 2021

Inspectie vloerbalken zonder de vloer open te halen

Ik zoek een vakman die kan helpen bij de inspectie van de vloerbalken in de woonkamer. Dit is een uitdaging omdat deze niet via de kruipruimte kunnen worden bereikt. De kruipruimte is hier namelijk niet diep genoeg voor. Er zal dus met een camera of wagentje moeten worden gewerkt.


Renovatie Utrecht
dinsdag 20 oktober 2020

Betonreparatie

Ik ben op zoek naar een balkonspecialist die mijn balkon, 6 meter lang 1.20 breed, kan repareren. Er zijn door lekkage scheuren ontstaan en dit wil ik zo goed mogelijk laten behandelen. Ik zat zelf te denken aan betonschuren en lakken, egaliseren met minimaal 1 cm ophoging.


Renovatie De Meern
vrijdag 18 september 2020

Houten vloer verwijderen en broodjesvloer aanbrengen met vloerverwarming

Graag willen wij de houten vloer van onze tussenwoning laten vervangen voor een broodjesvloer met vloerverwarming. Het gaat hier om een oppervlakte van ongeveer 50 m2 (gehele benedenverdieping). Kruipruimte is droog en ongeveer 120 cm diep.


Renovatie Bunnik
woensdag 09 september 2020

Balkon betonreparatie

Door vocht is de betonlaag van ons balkon broos geworden, wij zouden graag een vakman langs laten komen om deze opnieuw te stucen, zodat deze weer netjes en zonder gaten is. Het gaat om een wand van 5m² en er moet pleisterwerk overheen.


Renovatie Utrecht
maandag 13 juli 2020

Herstelwerkzaamheden als gevolg van waterschade aan muren en vloeren

Wij hebben van boven tot beneden waterschade aan muren, laminaat, ondervloeren, etc. ivm lekkende wasmachine op zolder. Dit alles moet allemaal hersteld en vernieuwd gaan worden en ik heb tevens een offerte nodig voor de verzekering. Iets langer geleden hadden we ook waterschade door een lekkende bad-afvoer en deze oudere waterschade wil ik graag ook meteen laten herstellen en ook hiervoor een aparte offerte voor de verzekering. Het gaat om diverse werkzaamheden zoals o.a. stucen, schilderen, laminaat met ondervloeren en plinten verwijderen en nieuw leggen.


Renovatie Bunnik
Offertes aanvragen