Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Tiel

Garage verbouwen tot nagelsalon - Verbouwing - Tiel

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Garage verbouwen tot nagelsalon

Momenteel een lege garage. Het gaat om een nagelsalon die erin gemaakt moet worden van ongeveer 3x4 meter. Wat zijn de kosten van twee wanden waarvan één met een loopdeur? Incl aanleg van twee elektrapunten en eventueel een plafond.


Aannemer Beneden Leeuwen

Offertes voor verbouwing in Tiel aanvragen

Recente aanvragen uit Tiel

donderdag 29 december 2022

Houten vloeren behandelen (~90m2) + plafonds vernieuwen (~120m2)

Wij gaan verhuizen in het voorjaar en zouden in ons nieuwe huis graag de houten vloeren laten schuren en behandelen en nieuwe plafonds laten plaatsen. Het betreft ongeveer 90m2 (plafonds 120 ongeveer). Mocht u vragen hebben dan horen we dat heel graag.


Renovatie Kerk Avezaath
maandag 05 december 2022

Scheuren in betonvloer herstellen

Het gaat om een in maart 2022 opgeleverde gevlinderde betonvloer, waarin scheuren zijn ontstaan. Tevens zijn de muuraansluitingen plaatselijk rafelig. De aannemer wil dit ondanks gedane toezeggingen niet herstellen. Ik ben derhalve op zoek naar een specialist die dit voor mij wil doen. De totale oppervlakte van de vloer bedraagt zo'n 120m2, maar niet overal zijn die scheuren.


Renovatie Opijnen
woensdag 27 maart 2019

Traprenovatie realiseren

Ik heb een trap met 1 kwart draai en 12 treden en stootborden die ik wil laten renoveren. Ik heb al de materialen van cando gekocht ervoor.


Renovatie Tiel
donderdag 23 augustus 2018

Balkonrot herstellen

Stukjes beton van het balkon breken af.


Renovatie Tiel
vrijdag 06 juli 2018

Betonrot balkon repareren

Langs de buitenrand van mijn balkon is sprake van betonrot over een lengte van ongeveer 1.40 meter. Graag zou ik een offerte tegemoet zien.


Renovatie Tiel
donderdag 17 mei 2018

Wateroverlast in de schuur verhelpen

Als het regent staat de hele schuur onder water. Niet wetend waar het precies lekt maar wij denken dat het via de grond komt. Graag willen wij dat deze overlast zo snel mogelijk verholpen wordt omdat er ook elektrische spullen in de schuur staan.


Renovatie Tiel
vrijdag 23 februari 2018

Inventarisatierapport en verwijderen asbest

Zadeldak op schuur met 60 m2 asbesthoudende hechtgebonden geschroefde golfplaten. Schuur is rondom goed bereikbaar. Verzoek tot offerte inventarisatierapport EN verwijderen asbest. Uitvoering Inventarisatie wordt niet uitgevoerd zonder vooraf offerte verwijderen asbest.


Renovatie Ophemert
vrijdag 16 februari 2018

Crepi met isolatie aanbrengen

Sterk verouderde en verweerde steens muur. Woning moet over 3 zijden worden geïsoleerd, bij elkaar ongeveer 100 m2. Aan 2 zijdes zijn goed bereikbaar met een ladder, 1 zijde zal eventueel een steiger of iets dergelijks gebruikt moeten worden. 1 muur reeds geïsoleerd moet wel bepleisterd worden eventueel met meerwerk voor het vervangen van de huidige raampartijen.


Renovatie Geldermalsen
donderdag 02 november 2017

Helicals (wokkels) plaatsen en afvoegen achtermuur huis

Al 30 jaar zitten er enkele scheuren in de achtermuur van mijn rijtjeshuis (2 verdiepingen en daarboven een dak). Er is nu waarschijnlijk door een lichte verzakking een scheur ontstaan over de hele breedte van circa 5 meter. Nu zijn er kunststof kozijnen geplaatst en leunde de muur lichtjes op de beneden schuifpui aan 1 kant. Door middel van het plaatsen van een spie is dat tijdelijk opgeheven. Boven de bovenramen op de 1e verdieping zitten nog 4-5 lagen steen en daar leunt het ook op het kozijn. De maximale wijking van de scheuren is ongeveer 0.5 cm maar je moet kijken om ze te kunnen zien. Ik kan me voorstellen dat er helicals geplaatst moeten worden Gezocht een ervaren vakman die dit kan herstellen. Het beste lijkt me een offerte op lokatie .


Renovatie Tiel
zaterdag 07 oktober 2017

Asbest golfplaten verwijderen

Het verwijderen en afvoeren van asbest golfplaten van 18 garageboxen. Het terrein is goed bereikbaar. Mijn schatting is dat het ongeveer 150m2 betreft.


Renovatie Tiel
zondag 23 juli 2017

Renoveren van een slaapkamer

Wij hebben aan de achterzijde van onze tussenwoning op de 1e verdieping een slaapkamer van ongeveer 15 m². We willen die ruimte helemaal laten opknappen. Er is nu een houten kozijn met 2 openslaande ramen en daartussen een vaste ruit. We willen dat kozijn laten vervangen door een kunststof kozijn met 2 draaikiepramen en in het midden een vaste isolatieruit. Er moet ook een latei worden vervangen en er is ook wat werk te verrichten aan de het metselwerk. Bij de draaikiepramen willen we horren en in de isolatieruiten willen we Luxaflex en bovendien een warmtewerende coating. We willen verder een boeiboord laten vervangen door Trespa. Aan de binnenzijde van het platte dak willen we isolatie en een gipsplafond laten plaatsen. Aan 1 zijde van de slaapkamer willen we een geluidsisolerende wand laten plaatsen. Het kozijn en de toegangsdeur willen we ook laten vernieuwen. Verder willen we elektra laten vervangen en stopcontacten laten uitbreiden. Nadat al het timmerwerk klaar is, willen we de slaapkamer laten stuken en sauzen. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvangen daarbij graag uw advies en een prijsopgave.


Renovatie Tiel
woensdag 19 juli 2017

Nieuwe betonvloer met wapening en isolatie

Het gaat om het achterhuis van een boerderij, hier ligt een op het zand gestorte vloer en deze dient te worden verwijderd. Hier na moet het vlak gemaakt worden en daarna isolatie wapening en een betonvloer aanbrengen. Voor die tijd worden nog enkele afvoeren en installaties voorbereid. Daarna wil men vloerverwarming in de dekvloer verleggen. Wat kosten deze werkzaamheden als het om 110 m2 gaat?


Renovatie Tiel
dinsdag 04 juli 2017

Schilder- en behangwerk

Waar: Wamel Wanneer: vanaf dinsdag 1 augustus, 13:00 Uitdagingen: de verhuizing vindt gelijktijdig plaats en bezichtiging voor een offerte is niet mogelijk. Exacte maten nog niet beschikbaar, dus prijs per dagdeel is initieel voldoende. Zie bijgevoegde foto's. Klussen: 1. verhelpen vochtplek plafond + afwerken tot egaal wit plafond (+- 24m2) 2. opnieuw afwerken deel van douche vanwege vochtschade (n.b.: lekkage is al verholpen) 3. schuren deel van de plinten, verven met stevige hoogglans wit plintverf (max. 10m) 4. wegwerken boorgaten houten plafond keuken, lamp-ophangpunten verbeteren (plafond keuken is 20m2) 5. zes lampen ophangen (bestaande punten, elektriciteit al beschikbaar) 6. muur behangen - afmetingen 220x370 cm - verspringend motief (behang is al gekocht) 7. indien tijd over graag vullen met zoveel mogelijk van ongeveer 60m2 muren witten Ben je vanaf 1 augustus beschikbaar? Hoe lang denk je nodig te hebben? Prijs per dagdeel is prima (exclusief materiaalkosten, inclusief reiskosten)


Renovatie Wamel
vrijdag 24 februari 2017

Beplating op een chalet vervangen

Door de storm zijn 1 kant van chalet de kunststof panelen eraf gewaaid. De afmeting is circa 3 x 2 meter. Graag een vrijblijvende offerte voor vervanging hiervan, inclusief materialen. Er is een foto van.


Renovatie Erichem
zondag 11 september 2016

Golfplaten met asbest verwijderen

Golfplaten op de schuur verwijderen en afvoeren, totaal 40 m2. Nokhoogte is 3 meter, aan 3 zijden bereikbaar. Water en energie aanwezig. Sloopvergunning is reeds afgegeven. Rapport beschikbaar dat is opgemaakt in 2011.


Renovatie Ophemert
Offertes aanvragen