Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Terneuzen

Betonfundering leggen (19,6m2) - Verbouwing - Terneuzen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Betonfundering leggen (19,6m2)

Ik zoek een aannemer die voor mij een betonfundering kan leggen. Lengte ong 6.34 m Breedte 3.10 m


Aannemer Terneuzen

Offertes voor verbouwing in Terneuzen aanvragen

Recente aanvragen uit Terneuzen

dinsdag 11 juli 2023

Terrasvloer 24m2

Het project betreft een terrasvloer onder een overkapping. De afmeting is grofweg 260 x 900. De wens is om in de toplaag wit grind te verwerken, zodat het eindresultaat een lichte vloer is. Het losse grind dat er nu nog ligt, mag worden afgevoerd.


Renovatie Hoek
maandag 12 juni 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

Offerte schoonmaken 23 panelen (16 + 7)


Renovatie Overslag
woensdag 18 november 2020

Verwijderen open haard met asbestpijp (vrij in ruimte) tot aan het plafond

Wij zijn begonnen met de sloop van de open haard maar tegen alle papieren in blijkt hij asbesthoudend te zijn. Morgen komt er een asbestinspectie, volgende week de uitslagen hiervan. Graag willen we weten wat de kosten zijn om de open haard met pijp TOT AAN het plafond te laten verwijderen


Renovatie Breskens
dinsdag 28 januari 2020

Complete zolder renovatie; isoleren, dakramen plaatsen, tussenwand plaatsen, vloer leggen enzovoort

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het renoveren van mijn zolder. Het dakbeschot moet geïsoleerd worden en bekleed worden met gipsplaten, ook moet er 1 of 2 grote dakramen komen. Over het isolatiesoort wil ik graag advies. Nu heb ik nog geen dakramen, dus er zou een doorbraak gemaakt moeten worden. Er moet een tussenwand in komen met deur zodat er een aparte slaapkamer gerealiseerd kan worden. Onder 1 schuine kant moeten schuifkasten komen. Ook moet de vloer bekleed worden. (Een laag op het beton waarop laminaat kan komen) Ook moeten de 2 zijwanden glad gezet worden eventueel met gipsplaten en moet de cv ketel netjes weg gewerkt worden. En er moet een vaste trap komen. (In het beton zit een uitsparing waar deze kan komen) De oppervlakte van de zolder is +/- 50 m2 Oppervlakte van het dakbeschot is +/- 42 m2


Renovatie Sluiskil
donderdag 22 februari 2018

Stacaravan renoveren

Ik wil mijn stacaravan graag renoveren het is een type "Sunshine 900". Ik zou graag een nieuw puntdak laten leggen overal dubbel glas en nieuwe beter isolerende deuren, de buitenzijde voorzien van nieuwe plastic planken en isoleren, zodat hij er moderner uit ziet en er minder last is van de kou en vocht worden er ook nieuwe plafonds gestoken als er een nieuw dak op komt? En zou graag interieur en meubels laten vernieuwen of op frissen de stacaravan is gelegen. De oppervlakte is ongeveer 3.50 bij 10 meter.


Renovatie Hoek
woensdag 24 januari 2018

Renovatieklussen binnen- en buitenshuis na verhuizing

Lampen ophangen hele huis, laminaat leggen hele huis, gordijnen en rolgordijnen bevestigen hele huis, schilderwerk binnenshuis o.a. deuren, muren, kozijnen, plafond, radiatoren, kunststof, tegels. Er is geverfd met een donkere kleur door de vorige bewoner, dus een goede dekking is nodig. 1 of enkele wanden dienen behangen te worden, andere dienen een kleurtje te krijgen (verf). In 1 of enkele ruimtes dient een vinylzeiltje over het laminaat gelegd te worden. (los, moet wel netjes ivm rolstoel. ) Drempels dienen netjes weggewerkt te worden in overeenstemming met de vloer (eveneens ivm rolstoel). Apparaten na verhuizing monteren, gas aansluiten. Tuin: tuinhout moet geverfd worden en schutting erfafscheiding geplaatst. In de inpandige berging dient een vliering te worden gemaakt.


Renovatie Groede
maandag 09 oktober 2017

Verwijderen van asbest van garageboxen

Verwijdering van 103 m2 asbesthoudende golfplaten op 5 garageboxen en vervangen door Eternit golfplaten NT Ecolor. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman gooit zelf alles weg.


Renovatie Axel
donderdag 28 september 2017

Asbest leien dak verwijderen

Betreft 196 m2 asbest leien dak verwijderen. De schuur word uiteindelijk gesloopt.


Renovatie Sint Jansteen
maandag 25 september 2017

Stacaravan renoveren

Ik heb een stacaravan van het Merk Atlas type Sahara Super met afmeting 3,60 x 10 meter, wens interieur te re-stylen: Grote zitbank verwijderen of nieuwe stoffering (bekijken wat het voordeligst is). Plafond in woonkamer vernieuwen, deurposten vervangen, nieuwe vloerbekleding in gehele caravan, (geen stof, maar laminaat of soort marmoleum). De wanden eventuele schroefgaten na verwijderen bank herstellen en geheel opnieuw verven. Gordijnplanken herstellen.


Renovatie Cadzand
maandag 18 september 2017

Renovatieklussen in en om huis

Enkele problemen : 1. Vervangen van een slang in gasaansluiting door permanente aansluiting 2. Hulp met leegpompen van kelder waar bij regen water in terechtkomt 3. Oplossen van enkele kleine problemen met elektrische verlichting en schakelaar 4. Impregneren van houten schuur met beits 5. Nakijken geiser en gasbrander in kachel. De werkplekken zijn goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt in overleg met de klant gedaan.


Renovatie Breskens
dinsdag 02 mei 2017

Asbest uit een schuur verwijderen

Ik wil graag asbest uit de schuur laten verwijderen. De schuur is 6 meter breed en diep 3 meter. Betreft het dak van het dak (golfplaten). Ik heb nog geen inventarisatierapport op laten maken. Ik wil ook graag nieuwe platen laten aanbrengen, deze koop ik zelf.


Renovatie Sluiskil
woensdag 01 februari 2017

Asbest golfplaten verwijderen

Op onze schuur, liggen 3 asbesthoudende golfplaten, 3 meter lang en 1,1 meter breed. Graag zou ik deze willen laten vervangen door asbestvrije golfplaten. Mijn buurman wil ook wel meedoen, ook 3 golfplaten. De schuurtjes zijn aan elkaar gebouwd, is dus eigenlijk 1 dak. Er is nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt.


Renovatie Clinge
donderdag 06 oktober 2016

Schuurdak repareren en schuurdeur afhangen

Ik wil mijn schuurdak gerepareerd hebben; het lekt water en is voorzien van oranje dakpannen. Ik kan door sommige sleuven tussen de pannen naar buiten kijken. De afmetingen van het dak zijn 3 bij 4 meter dus 12 vierkante meter. En is een schuin dak met een helling van ongeveer 45 graden. Ook had ik graag men schuurdeur die ik tweedehands heb gekocht af laten hangen.


Renovatie Kloosterzande
woensdag 20 juli 2016

Boktor bestrijden

Ik ben meerdere malen een kever of boktor tegen gekomen in en voor het huis, verder heb ik een foto van het beestje en zou ik graag vrijblijvend willen weten of het een schadelijk beestje is en of deze zich ook heeft genesteld in huis, het betreft namelijk een jaren '30 woning. Mocht het beestje genesteld zijn in of rond mijn huis wil ik graag weten wat daar de bestrijdingskosten van zijn.


Renovatie Terneuzen
zaterdag 02 juli 2016

Asbestbevattend dak renoveren

We hebben een dak van 190 vierkante meter bedekt met golfplaten waar mogelijk asbest in zit. Deze moeten verwijderd worden en nieuwe dakplaten geleverd en gelegd worden. Inclusief vier doorzichtige platen voor lichtvoorziening. Inclusief afwerking en afvoeren en opruimen asbest. Maar eerst wil ik weten wat de kosten zijn voor een asbestinventarisatierapport. In tweede instantie een opgave voor de kosten voor het vervangen van het dak.


Renovatie Kloosterzande
Offertes aanvragen