Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Nijmegen

Verwijderen draagmuur en buitenmuur + 2 draagbalken plaatsen - Verbouwing - Nijmegen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwijderen draagmuur en buitenmuur + 2 draagbalken plaatsen

In april 2023 gaan wij een uitbouw plaatsen. Wij zijn op zoek naar een erkend bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van een draagconstructie en het plaatsen van draagbalken. Het betreft het verwijderen van een binnenmuur van 2,6 meter waar nu een opening in zit. Daarnaast dient de huidige buitenmuur gesloopt te worden en ook hier moet een draagbalk geplaatst worden. Een oplegpost aan rechterzijde van 60 cm zal blijven staan voor de draagbalk. zie foto's.


Aannemer Nijmegen

Offertes voor verbouwing in Nijmegen aanvragen

Recente aanvragen uit Nijmegen

maandag 04 september 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

We hebben 7 authentieke houten deuren, welke we graag verfvrij, klaar om te lakken willen maken. Dit lukt helaas niet met afbeitmiddelen. Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Milsbeek
maandag 21 augustus 2023

Luchtgommen trap

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het luchtgommen van 2 trappen inclusief balustrades. Trappen hebben beide 13 treden. In totaal gaat het om een kleine 20m². Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Oosterhout
maandag 31 juli 2023

Betonvloer reparatie en renovatie

een paar maanden geleden heb ik een betonvloer laten aanbrengen in keuken en gang. Dat is niet goed gegaan. In de gang zitten nog gaten, verzakkingen en scheuren. In de keuken is vloerverwarming aangebracht waar een betonvloer overheen is gegaan. Die vloer is niet egaal en te hoog. Graag ontvang ik een offerte voor herstel van de vloeren. Daarnaast voor het afwerken. Ik denk aan iets anders dan massief beton, maar liever een gietvloer, goed bestand tegen vlekken. Ik ontvang graag advies. Welke herstellingswerken moeten uitgevoerd worden?: barsten, scheuren en gaten herstellen Om hoeveel vierkante meter gaat het?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Nijmegen
maandag 12 juni 2023

12 solar pannels laten reinigen

Ik wil graag zo snel mogelijk mijn 12 solar pannels laten reinigen. Ik ben lokaal in Katwijk en ons dak is schuin op 2 niveaus. Laat het me weten als u geïnteresseerd bent en wat de kosten zijn.


Renovatie Katwijk
maandag 30 januari 2023

Egeliseren en renoveren zandcementvloer 105m2

Onbehandelde zandcementvloer 105m2 enkele oneffenheden repareren, vlek/kring van lekkage verwijderen en impregneren en sealen. Alternatief 1: vloer hoogte 0,3/0,4cm terug schuren en voorzien van gietvloer 0,3/0,4cm met betonlook Alternatief 2: betonvloer schilderen Welke herstellingswerken moeten uitgevoerd worden?: vlekken en krassen verwijderen Om hoeveel vierkante meter gaat het?: meer dan 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Cuijk
maandag 02 januari 2023

Spanplafond plaatsen (25m2)

Ik wil graag een spanplafond laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 25 m2. Ik wil dat dat over ongeveer 10-12 weken gebeurd.


Renovatie Cuijk
maandag 02 januari 2023

Slopen draagmuur & draagbalk plaatsen (2.77m)

Wij zouden graag een draagmuur slopen van 2.77m (tussen keuken en woonkamer) en een draagbalk laten plaatsen. Wij zijn in het bezit van constructietekeningen.


Renovatie Malden
maandag 21 november 2022

Zoldertrap dicht laten maken

Ik wil graag de zoldertrap dicht laten maken.


Renovatie Nijmegen
zondag 30 oktober 2022

Vensterbanken repareren

Ik zoek een bedrijf dat een houten vensterbank kan vervangen/repareren, afhankelijk wat er mogelijk is. Zoals je op de foto's ziet gaat het ook een beetje om de kozijnen.


Renovatie Nijmegen
zaterdag 08 oktober 2022

Gevels reinigen

Onze bouwkeet op onze kavel is beklad met graffiti. Ik zou graag een offerte ontvangen voor het schoonmaken. Ik kan geen foto toevoegen. U kan me mailen als dat nodig is. Werkzaamheden: Gevelreiniging (bijv. vuil/klimop verwijderen)


Renovatie Cuijk
zondag 07 augustus 2022

Gietvloer/betoncire plaatsen

Uitvoeren "woonbeton" gietvloer. Keuken en w.c. badkamer +/- 56m2 (Eventueel met ophogen cementen vloer a 10mm voor 50m2) Uitvoeren wandafwerking betoncire w.c. en badkamer a 32m2


Renovatie Ewijk
vrijdag 24 juni 2022

Schuur renoveren

Zoek een vakman voor het vervangen van boeiboorden, een deur en plankjes van mijn schuur. Graag wat advies en info.


Renovatie Nijmegen
woensdag 08 juni 2022

Betonnen terras onderhouden (~25m2)

Onze gevlinderde betonnen terras heeft ruwe randen die er anders uitzien dan het midden deel waar de vlindermachine wel alles goed heeft kunnen raken. Ook loopt de afwatering niet helemaal lekker aan een kant, hier moet iets meer afgeschuurd worden. De vloer mag dan ook gepolijst worden, maar moet niet te glad worden natuurlijk, zodat je niet uitglijdt als het regent. De oppervlakte van het terras is ongeveer 25m2. Is polijsten noodzakelijk?


Renovatie Lent
dinsdag 05 april 2022

Vervangen van 2 houten balkons en het plaatsen van een nieuw tuinhek

Er zijn 2 houten balkons die aan vernieuwing/reparatie toe zijn. Eén balkon is voorzien van een houten trap en houten hekje. Deze is via de tuin te bereiken. Het andere balkon is via het huis te bereiken. Deze heeft een lengte van ongeveer 9 meter. Verder moet het tuinhek vervangen worden door een nieuw hek.


Renovatie Wijchen
vrijdag 18 februari 2022

Herstel schutting (10m)

Ik ben op zoek naar en vakman voor het volgende: Deel van de schutting afbreken en afvoeren (10 m. lengte, ca 80 cm. hoog) Ander deel verstevigen, waar dat nodig is.


Renovatie Wijchen
Offertes aanvragen