Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Meppel

Draagmuur doorbreken - Verbouwing - Meppel

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Draagmuur doorbreken

Gat maken in dragende muur. 1600brx2200h


Aannemer Steenwijk

Offertes voor verbouwing in Meppel aanvragen

Recente aanvragen uit Meppel

maandag 10 juli 2023

Zandcement dekvloer verlagen

Zandcement dekvloer van 10m2 , oppervlakte frezen (verlagen) voor 1 cm. Welke herstellingswerken moeten uitgevoerd worden?: gladde betonvloer opruwen (minder glad maken) Om hoeveel vierkante meter gaat het?: minder dan 10 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Meppel
maandag 24 oktober 2022

Trapleuning monteren, spiltrap

Ik zoek een partij voor het monteren van een trapleuning bij mijn spiltrap. Het zal bevestigt moeten worden aan de muur.


Renovatie Steenwijk
woensdag 13 januari 2021

Balkonvloer egaliseren

Ik heb twee balkons die ge-egaliseerd moeten worden. De huidige toplagen zijn beschadigd en hebben putjes. Een balkon krijgt veel zon, de andere juist niet. Beide zijn wel eens geverfd.


Renovatie Steenwijk
zaterdag 29 augustus 2020

Schuimbeton aanbrengen en buitenmuur isoleren met voorzetwand

Het betreft een stadsboerderij uit 1850, zonder spouwmuur. De huidige vloer is slecht en gaat eruit. Deze vervangen door een schuimbetonvloer en anhydrietvloer als bovenlaag (57 m2). Hierin opgenomen de vloerverwarming. Afwerking zal met tegels zijn. Graag even overleg over de aansluiting op de buitenmuur, of hier een randisolatie gewenst is. Gevelisolatie gaat plaatsvinden dmv voorzetwanden, 58m2. Voor beide werkzaamheden graag een offerte.


Renovatie Meppel
vrijdag 07 september 2018

Betonreparatie

Betonrot op het balkon. Betreft het balkon van twee slaapkamers, een meter breed en 9 meter lang.


Renovatie Nijeveen
zondag 15 oktober 2017

Schoorsteen en schouw slopen

Schoorsteen + schouw slopen. Het huis staat nu te koop , zie : voor fotos Ik denk dat de schoorsteen asbest bevat. Graag wil ik een budget prijs voor het verwijderen van de komplete schoorsteen


Renovatie Vledder
woensdag 04 oktober 2017

Asbesthoudende golfplaten verwijderen van een schuurdak

Ik heb bij mijn woning een schuur met op het dak ongeveer 300 m² asbesthoudende golfplaten. Ik wil dit dak in mei of juni 2018 laten saneren. Ik beschik nog niet over een asbestinventarisatierapport. Ik ontvang graag uw offerte. Ik stel een bezoekje op prijs.


Renovatie Wapserveen
vrijdag 02 juni 2017

Balkonrenovatie

Het gaat om 2 balkons van ongeveer 3 meter x 1.20 meter. De toplaag moet in ieder geval weer geëgaliseerd en anti slip hersteld. Balkons zijn verbonden met brede brand-trap in verband met nooduitgangen. Er ligt geen tegelwerk op de balkons. Er zitten gaten in het cement/toplaag.


Renovatie Ruinerwold
dinsdag 28 maart 2017

Asbest verwijderen

Asbest verwijderen: we hebben een schoorsteen en we willen graag een houtkachel plaatsen. Nu blijkt dat de pijp van asbest is. Ongeveer 2 verdiepingen hoog.


Renovatie Havelte
woensdag 06 juli 2016

Overkapping controleren op houtworm

We hebben buiten een overkapping van larikshout waar we op meerdere plaatsen geknaag om ons heen horen. Ook zijn er op een paar plekken de welbekende gaatjes te zien. De overkapping is 4 bij 6 meter.


Renovatie De Wijk
vrijdag 15 april 2016

Asbestplaten verwijderen

We overwegen een huis te kopen met een schuur met puntdak. Grondoppervlak is ongeveer 160 m2. Hoeveel zou het verwijderen van de asbestplaten die onder de dakpannen zitten als dakbeschot kosten?


Renovatie Steenwijk
zaterdag 23 januari 2016

Beplating op het dak vervangen

Dakplaten. 130 m2.


Renovatie Staphorst
maandag 20 juli 2015

Houten dakgoten vervangen door Trespa

Het gaat om de voorkant en achterkant van mijn huis. Ik wil daar de houten dakgoten vervangen door Trespa boeien. Het gaat in totaal om 12.50 m houten boeien + 2 kopschotten. Deze dus vervangen door trespa boeien van 18 cm hoog.


Renovatie Staphorst
maandag 30 december 2013

Schilder- en timmerwerk in huis

Binnen wil ik graag geschilderd hebben. Allemaal balken, zowel boven als beneden. Ze zijn nu donkergroen en wil ze graag licht hebben. Plus een open trap die ook donkergroen is en die ik ook graag licht wil hebben. En alle kozijnen. Het is een vide woning, met een schuin dak dus. We willen nieuwe platen tegen de schuine wand aanzetten.


Renovatie Meppel
woensdag 31 juli 2013

Kale winkelruimte afwerken

Voor een KALE winkelruimte van ongeveer 130 m2 in de omgeving van Meppel zoeken wij een aantal bedrijven of personen, die ons kunnen adviseren en de betreffende verlangde werkzaamheden kunnen gaan uitvoeren: Er is alléén een meterkast is met de binnenkomst van elektra en waterleiding. Verder is er een afgesloten betegelde natte ruimte, met twee aparte toiletten en een wasbak. Deze is compleet ingericht en gebruiksklaar! In de vloer is vloerverwarming verwerkt met warmte en koeltechniek systeem. In de winkel komt een modewinkel (kleding) gecombineerd met kadoartikelen. Wij zoeken voor het compleet maken een aantal disiplines van werkzaamheden. Er moet een luchtbehandelingssysteem in komen. Er moet een systeemplafond in


Renovatie De Wijk
Offertes aanvragen