Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Maassluis

Draagmuur verwijderen van 3m - Verbouwing - Maassluis

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Draagmuur verwijderen van 3m

Opzoek naar iemand die draagmuur van 3m breed kan verwijderen en ondersteunen. In bezit van bouwtekeningen uit gemeente archief.


Aannemer Rozenburg

Offertes voor verbouwing in Maassluis aanvragen

Recente aanvragen uit Maassluis

woensdag 12 oktober 2022

Herstellen na lekkageschade: plafond, muur en laminaat + lekkage opsporen

Graag ontvang ik een offerte voor de volgende zaken: - Opsporen lekkage (waarschijnlijk door gat in zinken dakgoot) - Herstellen plafond lekkageschade - Herstellen muur lekkageschade - Herstellen laminaat lekkageschade Allemaal ongeveer 2m2.


Renovatie Maassluis
dinsdag 15 juni 2021

Plafond verflaag verwijderen en reinigen oudeiken balken 19m2

Verflaag Verwijderen en reinigen oudeiken balkenplafond, plm 19m2


Renovatie Brielle
donderdag 06 juni 2019

Waterschade herstellen

Kamer 2e verdieping, trappengat, badkamer en gang eerste verdieping, hal en WC begane grond moeten worden hersteld wegens waterschade door lekkage dak afvoer. Ik ontvang graag een offerte om dit te herstellen.


Renovatie Rozenburg
zaterdag 28 juli 2018

Broodjesvloer met vloerverwarming plaatsen

Onze woning heeft een houten vloer en die zouden we graag willen vervangen voor een broodjesvloer met vloerverwarming. De oppervlakte is 40 m2. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond en is goed bereikbaar.


Renovatie Maasdijk
maandag 11 juni 2018

Waterschade aan muren en plafond herstellen

Ik wil graag een offerte van de herstelkosten van de waterschade door een daklekkage in mijn woning. Het lek op het dak is inmiddels gerepareerd. Echter heb ik in mijn toilet, gangetje, keuken en woonkamer schade opgelopen (waterplekken met schimmel en vervormde houtplinten). In totaal gaat het om 3 m2 aan schade. Ik zoek een partij die dit kan repareren.


Renovatie Maassluis
woensdag 30 mei 2018

Verzakt tuinhuis opkrikken

Ons tuinhuis, met overkapping, is verzakt aan één kant en moet weer waterpas gezet worden. Het huisje staat op een kunststof vlonder met daar onder stoeptegels. De vlonder moet ook waterpas zijn. De ruimte tussen de vlonder en tegels moet dus waar nodig opgehoogd worden. Vlonder is gedeeltelijk demontabel. Het tuinhuisje is 1,60 bij 3 meter ongeveer.


Renovatie Maasdijk
donderdag 24 mei 2018

Dekvloer, plavuizen en vloerverwarming verwijderen

Ik wil 50 m2 plavuizen, dekvloer en vloerverwarming verwijderen en 20 m2 dekvloer zonder vloerbedekking verwijderen. De vakman moet het puin afvoeren.


Renovatie Brielle
vrijdag 23 maart 2018

Schade door waterlekkage keuken herstellen

Een bedrijf heeft een gat gemaakt in de waterleiding waardoor er lekkage is geweest. Ik wil het gat afdichten, stucen, schilderen de hele keuken ca: 12 tot 14 m2 :: water lekkage


Renovatie Maassluis
woensdag 13 september 2017

Vloer slopen voor vloerverwarming vernieuwen

Wij willen in ons nieuwe huis vloerverwarming plaatsen. Momenteel ligt er een verouderd vloerverwarmingssysteem voor vermoedelijk bijverwarming, daaroverheen plavuizen en daaroverheen een siergrind tapijt. We willen helemaal terug naar af, terug naar de originele betonnen vloer. Of zijn er andere mogelijkheden?


Renovatie Maassluis
dinsdag 20 juni 2017

Fundering in bestaand pand vernieuwen

Nieuw fundering in bestaand pand kan van binnen uit. Een tafel constructie


Renovatie Brielle
vrijdag 02 juni 2017

Asbest onderzoeken en mogelijk verwijderen uit garagedak

Een prijsopvraag om eterniet dakplaten aan de binnenkant van garagedak totaal 3,05 x 6,24 meter te laten onderzoeken en verwijderen. De garagedeur is bevestigd aan plafond. Er is nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt. Tevens een vraag: als deze heel zijn moeten deze dan van de overheid verwijderd worden?


Renovatie Brielle
donderdag 20 april 2017

Balkkoppen vervangen en bruinrot bestrijden

Er zit bruinrot onder de vloer van de woonkamer van het huis wat ik zou willen kopen. Het gaat om ongeveer 26 M2.


Renovatie Rozenburg
maandag 16 januari 2017

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Wij hebben waterschade opgelopen aan het plafond in de keuken, van de badkamer daar was een slang kapot van het bad die is reeds verholpen nu zitten we met een verzadig plafond bij het keukenraam. Wat gaat mij dit kosten aan manuren materialen en btw voor de verzekering. Ik hoor of zie graag een offerte hier voor.


Renovatie Rozenburg
vrijdag 13 januari 2017

Asbestplaten verwijderen

Graag zouden wij offerte willen van bovengenoemde werkzaamheden. Het zou gaan om 906 platen eterniet met de afmetingen 75 cm x 120 cm x 1 cm dikte. De platen staan in een profiel met 2 stuks boven klemmen. Er is op dit moment nog geen inventarisatierapport aanwezig.


Renovatie Maassluis
vrijdag 13 januari 2017

Betonrot inspecteren op het balkon

Ik ben van plan om een woning te kopen, in Brielle. Bij de bezichtiging hebben we een zwakke plek gezien aan de onderkant van een balkon. Dat stukje moet dus sowieso hersteld worden, maar ik zou dan ook graag willen dat we meteen langs de rest van het betonwerk eens kijken of er nog andere plekken aan het licht komen.


Renovatie Brielle
Offertes aanvragen