Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Houten

Volledig nieuwe badkamer - Verbouwing - Houten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Volledig nieuwe badkamer

Wij willen een compleet nieuwe badkamer. Afmetingen zijn 2,5m bij 5,3m alles moet opnieuw met tegels in loop douche muur dubbele douchekraan vrijstaand bad. Dubbele wasbak. (Materialen kunnen we zelf regelen. Het gaat ons vooral om de kosten dit alles te laten inbouwen.) we willen ook de wc verplaatst hebben. Zodat we een seperate wc hebben ipv in de badkamer. Dit zal ongeveer 1,20 bij 2,50 zijn kwa ruimte.


Aannemer Houten

Offertes voor verbouwing in Houten aanvragen

Recente aanvragen uit Houten

woensdag 09 augustus 2023

Schuur renoveren

Wij willen onze schuur (nieuwbouwhuis) netjes laten maken. Alles plamuur en dergelijke zijn al verwijderd met plamuurmes. Vloer is dus vlak. Moet alleen nog geschuurd en voorbereid worden op vloer. Schuur is ongeveer 290mm bij 280mm. Wij zijn aan het onderzoeken waar we het beste de klus kunnen laten klaren. Dus graag willen wij weten wat de kosten zijn, wanneer dit kan en of er nog andere belangrijke zaken zijn die wij moeten weten. Wij horen graag van u. Mvg, Reinout.


Renovatie Houten
zaterdag 29 augustus 2020

Renovatie / herstel houten schuur

Wij willen onze houten schuur laten renoveren. Het dak (5.5 bij 3.5 meter) moet worden vervangen (dit lekt), de rand rondom het dak moet worden vervangen. Enkele houten delen moeten misschien worden vervangen. De dakgoot aan de achterkant van de schuur moet worden vervangen. Zie foto's


Renovatie Houten
woensdag 27 juni 2018

Renovatie van de woning

Graag ontvang ik een globale offerte om een 80's tussenwoning van 100 m2 woonoppervlak op te knappen. Er is sinds de bouw niets aan gedaan. Wat moet er gebeuren? De kozijnen boven vervangen 2x kantelkiep kunststof en 1 klein badkamerraampje, 3 velux dakramen. Vervolgens het plaatsen van een 3 m brede dakkapel op de zolder. Het vervangen van de oude elektra groepen en uitbreiden van 4 naar 6. Aansluiting en afvoer voor wasmachine en droger verdubbelen (is nu 1, wil er 2). Afvoer van toilet vervangen. Toilet boven loopt niet door. Leidingwerk voor badkamer en keuken op maat maken voor de nieuw aan te leveren keuken en badkamer. Stucwerk plafond begane grond 40 m2 en aanleggen vloerverwarming. Trapkast opnieuw optrekken (is nu een diagonale kast, moet weer recht worden). De keuken en badkamer worden geplaatst door leverancier en vloeren ook. Wandafwerking doe ik zelf en plafonds boven doe ik ook zelf. Schilderwerk beneden doe ik ook zelf. Doen jullie ook egaliseren van de tuin?? dan zie ik dit ook graag terug in de berekening. Het gaat om 68 m2. Misschien moet er ook een nieuwe CV en WTW installatie komen. Er zijn zonnepanelen.


Renovatie Houten
maandag 22 januari 2018

Asbest uit een garagedak laten halen

Goedenmiddag, Binnenkort verhuis ik naar een woning in Werkhoven. Uit de bouwkundige keuring is gekomen dat er mogelijk asbest zit in het dak van de garage (+-15m2). Nu vroeg ik mij af hoe dit in zijn werk gaat, wordt er eerst door jullie gecheckt of er daadwerkelijk asbest aanwezig is? En wat zijn de kosten voor het verwijderen van 15m2 dak als hier asbest in zit?


Renovatie Werkhoven
dinsdag 21 november 2017

Asbest rookkanalen vervangen/slopen

In de schoorsteen zit ongeveer 5 meter asbest pijp. Het is nog niet zeker of ik de haard wil gaan gebruiken. Wat kost het vervangen of kan er een flexibele pijp in? En wat zou het kosten om de schoorsteenmantel in z'n geheel weg te halen?


Renovatie Houten
dinsdag 15 augustus 2017

Boeiboord en houtwerk vervangen en schilderwerk

Ik wil graag: 1) Een boeiboord laten vervangen op de derde verdieping van onze woning, 2) Tevens het aangrenzende kozijn schilderen, 3) Houtwerk boven onze voordeur vervangen. Het moet graag voor 1 november uitgevoerd worden. Zie bijlage.


Renovatie Houten
vrijdag 07 oktober 2016

Deuren vervangen en trappen voorbereiden

Wij willen ons huis verbouwen. We willen onder andere 6 deuren op de 1e en 2e verdieping vervangen door houten deuren en kozijnen. Daarnaast willen wij onze houten trappen voorzien van een loper en willen we deze trappen hierop laten voorbereiden. Schuren, schilderen en op een paar punten herstellen. Een dichte trap en een open trap. Bij voorkeur doet u ook het schilderwerk van de trappen en deuren.


Renovatie Houten
donderdag 26 mei 2016

Diverse renovatiewerkzaamheden in een woning

Wij wonen in een eengezinswoning van 8 x 5,5 meter oppervlakte. Wij willen daar graag de benedenverdieping laten opknappen. Op dit moment ligt er in de woonkamer en de hal op de betonvloer een laag kurk met daarop een houten vloer. Wij willen die laten verwijderen. Daarna willen we vloerverwarming laten plaatsen en de vloer afwerken met een pvc-vloer. We willen de plafonds en wanden laten glad stuken. Verder willen we de toiletruimte beneden laten vernieuwen. Er moet nieuw tegelwerk op de vloer en wanden. We willen het staande toilet laten vervangen door een hangend toilet. Er moet ook een nieuw fonteintje in. We willen de keuken ook wat opfrissen, bijvoorbeeld met andere frontjes of een nieuwe afwerklaag op de bestaande frontjes. Voor een aantal van deze klussen hebben we nog geen materiaalkeuze gemaakt. We nodigen bedrijven graag uit om de situatie hier te beoordelen en ons te adviseren. We willen graag een gespecificeerde offerte ontvangen.


Renovatie Houten
vrijdag 15 april 2016

Huis verkoopklaar laten maken

Het huis heeft aan de binnenzijde veel oneffenheden en is niet strak en spik en span. Om dit te bereiken moeten er diverse werkzaamheden worden uitgevoerd. Zoals timmerwerk plinten en koven afwerken of plaatsen. Diverse stucwerk van herstel tot nieuw. Binnenschilderwerk, plafond en trap en binnenmuren. Wat loodgieterswerk, leidingen in het toilet goed maken. Herstelwerkzaamheden aan binnendeurkozijn. Diverse gaten onder de trap (boventrede in de muur) op het plafond dichtmaken en afwerken. Wij hebben er voorkeur voor dat een vaste prijs wordt afgesproken zodat wij niet voor verrassingen komen te staan.


Renovatie Houten
woensdag 23 september 2015

Zolder en dakkapel renoveren

Ik wil in mijn woning een dakkapel, een zolderkamer en een hal laten opknappen. Eerst moeten de aanwezige asbesthoudende platen worden verwijderd en afgevoerd. Daarna moeten er nieuwe plafonds en wandpanelen worden aangebracht en afgewerkt. Graag ontvang ik hiervoor een prijsindicatie.


Renovatie Werkhoven
zaterdag 25 juli 2015

Gipsen tussenwandje plaatsen

Ik wil een gipsen tussenwand laten zetten. Een lengte van 2.10 meter bij hoogte 2.55 meter, als afscheiding tussen open keuken en de huiskamer. Op de vloer ligt nu een laminaatvloer. Verdere wensen bespreek ik graag op afspraak.


Renovatie Houten
maandag 26 januari 2015

Plafond repareren en latexen

Een vochtplek repareren 30 bij 30 cm verder gehele plafond van de kamer en open keuken latexen. Totaal is het 60 m2, ongeveer. Er is ook een stukje gips los, gestuct plafond. Er staat een kookeiland in. Dus alles goed afdekken. Kleur Ral 9003.


Renovatie Schalkwijk
maandag 04 juni 2012

Balken vervangen

Drie balken van ieder 18 meter vervangen.


Renovatie Houten
dinsdag 20 juli 2010

ophangen van drie lampen

Na een verbouwing moeten er drie plafond lampen worden opgehangen in de woonkamer. 2 op bestaande aansluiting 1 moet met verlengdraad en afdekplaatje. Tevens zagen van boekenplanken in verband met tamelijk onhandige plaatsing van glasvezelaansluiting.


Renovatie Houten
maandag 22 juni 2009

Aannemer

Vervangen plaatwerk aan zijkant dakkapel door trespa. Vervangen lat/plank die voorkant van dakkapel omlijst


Renovatie Houten
Offertes aanvragen