Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Hoogvliet Rotterdam

Enkelzijdige nokverhoging (5,5m breed) - Verbouwing - Hoogvliet Rotterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Enkelzijdige nokverhoging (5,5m breed)

Wij willen een enkelzijdige nokverhoging realiseren van ongeveer 5,5 meter breed. En voorzien van rolluiken. Geïsoleerd volgens de huidige standaard. De buitenzijde willen we het liefst in kunststof afgewerkt hebben, inclusief de kozijnen. De binnenzijde mag casco opgeleverd worden. Het komt aan de achterzijde van de woning en ik weet niet dus niet zeker of dit wel vergunninsvrij is, indien nodig dan wil ik dit graag aanschaffen mbv de vakman.


Aannemer Poortugaal

Offertes voor verbouwing in Hoogvliet Rotterdam aanvragen

Recente aanvragen uit Hoogvliet Rotterdam

zondag 25 september 2022

Trap zandstralen

Ik zoek een partij die mijn trap kan zandstralen, zodat deze weer geheel blank is. Het afwerken (beitsen of schilderen) na het stralen doen wij zelf. Graag een richtprijs.


Renovatie Hoogvliet Rotterdam
zaterdag 23 juni 2018

Vloer balkon repareren

Ik wil graag mijn balkon op laten knappen. Graag willen we het balkon laten repareren. Het lood mist op 2 plekken en de vloer heeft nu een soort rare grasmat op het beton liggen die we niet meer willen. Als betegelen mogelijk is zouden we dit graag doen. Tegels hebben we nog niet. Maar dit zouden we zelf ook kunnen doen. Balkon is ongeveer 2 x 3 meter op de eerste etage boven een fietsenwinkel.


Renovatie Hoogvliet Rotterdam
donderdag 19 oktober 2017

Herstellen schade na lekkage

Door een lekkage is er waterschade ontstaan aan muren en plafonds op 2 verdiepingen in mijn woning. Er moet wat schimmel worden verwijderd en verder moet er schilder- en behangwerk worden verzorgd. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte. Ik heb deze nodig voor mijn verzekeringsclaim maar wil de klus ook graag op korte termijn laten uitvoeren.


Renovatie Hoogvliet Rotterdam
dinsdag 30 augustus 2016

Extra renovatiewerk in de woning

Ik wil graag een offerte voor een aantal zaken: - radiatoren op zolder plaatsen. De zolder is 4 x 4 meter groot, die als slaapkamer gebruikt gaat worden. De CV ketel is op de begane grond, net onder de trap van de zolder. - mogelijkheid van een wastafel op zolder - toilet onder de trap plaatsen.Hiervoor dient er een waterleiding en riool aangelegd te worden van een zwevend toilet. De wanden voor deze ruimte moeten worden geplaatst inclusief met deur en kozijn. De vloer en wanden moeten worden betegeld. - vervanging zolder trap door een echte vaste trap met trapleuning. Hiervoor dient het trapgat eventueel verplaatst te worden. De zoldervloer is van beton. Kunt u mij een offerte doen voor al deze 4 zaken apart? De woning is volledig gerenoveerd, deze zaken zijn extra. Het moet functioneel zijn, dus geen luxe.


Renovatie Hoogvliet Rotterdam
woensdag 24 augustus 2016

Slaapkamerplafond renoveren

Het plafond van de slaapkamer van onze oudste dochter moet gerenoveerd worden. Nu zit er plafond in uit de jaren 70. Omvang kamer is ongeveer 4,5 meter lang en 4 meter breed. De klus bestaat uit het afdekken van de vloer, het verwijderen van de oude plafond, het uitrachelen van het plafond, het aanpassen van het elektra ivm lichtlijst, het verwijderen van een elektra punt bij het bed, het leveren en het plaatsen van een nieuwe gipsplafond. Vervolgens de naden en schroefgaten van het plafond dichtmaken met univlot en sausen (ral 9001). Tevens graag het afval afvoeren. Graag ontvangen wij offertes.


Renovatie Hoogvliet Rotterdam
vrijdag 22 juli 2016

Houtrot repareren

Ik heb last van houtrot in mijn kozijnen. De houtrot in een hoekje van een kozijn. Er is in dat hoekje een staander (20 cm), ook zit en een dorpel van ongeveer 20 cm. Het is op de begane grond. Ik wil de rotte plekken graag laten vervangen.


Renovatie Poortugaal
woensdag 20 augustus 2014

Herstelwerk na lekkage

Voor de verzekering heb ik een offerte nodig voor herstelwerkzaamheden na lekkage. De lekkage is veroorzaakt door een lek in de standleiding van de afvoer van de wasmachine op de zolder. Het lek zit in de standleiding die volledig is weggewerkt achter een betegelde wand in de badkamer. Werkzaamheden: - lekkage moet verholpen worden - eventuele schade die ontstaat voor verhelpen van de schade zal hersteld moeten worden - schade die nu zichtbaar is, waterkringen op de muur in het toilet op de begane grond moeten nog weggewerkt worden Indien gewenst kunnen wij foto's emailen.


Renovatie Poortugaal
maandag 14 oktober 2013

Waterschade herstellen

Wat waterschade gehad. De plek op het dak waar water naar binnenkwam, is inmiddels gerepareerd. Deel van het plafond met gipsplaten en ook een stuk binnenmuur met gipsplaten. Wat kost het om dit te repareren? Zie bijgevoegde foto's. Graag indicatie van kosten hiervoor.


Renovatie Hoogvliet Rotterdam
vrijdag 11 januari 2013

Renovate kleed- en wasruimte

Het renoveren van de kleed/wasruimte van ons bedrijf, dit omvat schilderwerk, sanitairwerk, elektrawerk, plafonds etc. De betegeling kan blijven zitten. Gaat om een nieuw systeemplafond, nieuwe douches, toiletten, wasbakken en nieuwe verlichting. Verder wat schilderwerk en deuren schilderen. De ruimte is iets van 8,5 bij 6 meter. Er kan op korte termijn gestart worden, in overleg met de aannemer.


Renovatie Hoogvliet Rotterdam
dinsdag 20 april 2010

Aannemer

Plafond (gipsplaten plafon) in de badkamer (7m2) en keuken (7m2) vervangen ivm lekkage. Ook tegels in de badkamer ivm lekkage vervangen (5m2).


Renovatie Hoogvliet Rotterdam
vrijdag 23 oktober 2009

Aannemer

Kantoorpand van ongeveer 634 m2 die een aantal aanpassingen nodig heeft ten behoeve van een kinderopvang


Renovatie Hoogvliet Rotterdam
woensdag 05 december 2007

Aannemer

Tegelwerk verwijderden op enkele plaatsen in het appartement en daar eikenvloer gelijmd plaatsten; Het is totaal ongeveer 50m2, maar niet overal hoeven de tegels verwijderd te worden en op sommige stukken ligt al een houten vloer. Verder 3 glazendeuren afhangen en kozijnen leveren en evt. op maat maken. Materiaal is gedeeltelijk aanwezig. Gelieve telefonisch contact met mij opnemen op korte termijn want email kan ik niet controleren omdat de computer nog niet geinstalleerd is.


Renovatie Hoogvliet Rotterdam
maandag 08 mei 2006

Aannemer

We willen graag de badkamer renoveren. De benodigde meubilair, douchebak, cabine en toilet, evenals de designradiator is reeds besteld en geleverd.Het betreft een badkamer van zo'n 3x2x2.2 (lxbxh). De waterleidingen (aansluitpunten kranen) blijven ongewijzigd. Alleen het hangend toilet moet verzet worden naar de hoek.


Renovatie Poortugaal
dinsdag 11 april 2006

Aannemer

is een huis met geolied hardhout, dit willen we in in kleur(en) laten schilderen,en kruisroeden op de ramen (laten plakken) om het een andere uitstraling te geven


Renovatie Poortugaal
woensdag 13 juli 2005

Aannemer

Badkamer: plaatsen douchebak/wand, wastafel, leidingen wegwerken. Toiletruimte: plaatsen duoblok, weghalen oud toilet en stortbak, vergroten vd ruimte dmv verplaatsen tussenwand, plaatsen aansluiting wasmachine. Tegelwerk: tegels leggen/plaatsen badkamer en toilet. Overig: wand- en plafondafwerking dmv gipsplaten in 2 kamers, trapopgang, badkamer/toilet.


Renovatie Hoogvliet Rotterdam
Offertes aanvragen