Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Hoogeveen

draagmuur verwijderen - Verbouwing - Hoogeveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

draagmuur verwijderen

ik zou graag mijn draagmuur verwijderd willen hebben en een steunbalk laten plaatsen.


Aannemer Hoogeveen

Offertes voor verbouwing in Hoogeveen aanvragen

Recente aanvragen uit Hoogeveen

vrijdag 13 juli 2018

Houten funderingsbalken herstellen

Alle houten funderingsbalken moeten gecheckt en waar nodig hersteld worden. Tevens moet fundering in een deel van de woonboerderij aangebracht worden. Totale woonoppervlakte is 88 m2. Goed bereikbaar.


Renovatie Hollandscheveld
zondag 21 januari 2018

Asbest laten verwijderen

Het betreft het verwijderen en het afvoeren van asbest golfplaten. De kapschuur is goed bereikbaar en de oppervlakte is ongeveer 175 m2. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.


Renovatie Hollandscheveld
dinsdag 08 maart 2016

Asbestplaten verwijderen en cementvezelplaten plaatsen

Voor onze club in Hoogeveen, Drenthe ontvang ik graag een offerte om circa 420 m2 asbestplaten te vervangen door bijvoorbeeld vezelcement platen. Graag totaal plaatje van alle kosten, inclusief btw.


Renovatie Hoogeveen
vrijdag 21 maart 2014

Klussen aan carport, badkamer en keuken

Offerte voor verschillende werkzaamheden: 1) overkapping (carport) steunt momenteel op 3 punten. Omdat dit onvoldoende ondersteuning geeft, moet er een paal komen op het vierde hoekpunt. Hiervoor moet ook een betonnen/stenen voet in de grond gemaakt worden. 2) afwerken keuken en badkamer: keuken en badkamertegels zitten er zo'n 10 jaar in. Voegwerk laat hier en daar los. Gedeeltelijk opnieuw invoegen en afkitten 3) 1 radiator wordt niet meer warm. 4) aantal extra stopcontacten aanleggen in garage. Er zijn reeds wandcontactdozen in de buurt.


Renovatie Hoogeveen
dinsdag 02 oktober 2012

Laminaatvloer en agnesplafond vervangen

In opdracht van Praxis bij een Praxis klant een laminaatvloer en een agnesplafond verwijderen en opnieuw plaatsen. Laminaatvloer: Verwijderen oude vloer en afvoeren. Het oppervlak is 51,38m2. Er dienen ook plinten gelegd te worden. Het aantal strekkende meters is niet bekend. De ondervloer hoeft naar alle waarschijnlijkheid niet opnieuw gelegd te worden. Agnesplafond: Verwijderen oude plafond en afvoeren. Het oppervlak is 28,8m2. Het plafond moet met stucwerk afgewerkt worden. Praxis zal de materialen leveren en wenst enkel een offerte voor de arbeid. Opdracht door Praxis volgt kort na ontvangst en akkoord offerte.


Renovatie Dalerpeel
maandag 13 september 2010

Leidingen vrezen in de woonkamer

Leidingen vrezen in de woonkamer voor extra stopcontacten. Muren zijn kaal.


Renovatie Hoogeveen
woensdag 14 juli 2010

spanplafond leveren en plaatsen

Voor mijn keuken wil ik graag een spanplafond. Afmetingen 3,40 bij 3.60 meter. Wie kan dit strak en goedkoop? Plaatsen is betalen, geen vooruitbetaling.


Renovatie Slagharen
donderdag 05 november 2009

Aannemer

Opknappen van de bijkeuken: isoleren, electriciteit, tegelen, plafond en vloertegels.


Renovatie Hoogeveen
dinsdag 03 maart 2009

Aannemer

Rietendak vervangen voor dakpannen en metselen van een garage.


Renovatie Elim
dinsdag 20 januari 2009

Aannemer

Hellend dak aan de binnenkant asbest platen deze blijven zitten tussen de balken isolatie. van nok tot vloer is 5 meter hoog breed 0,60 maal 26 is 78 vierkante meter. isolatie waarde moet 2,5 zijn liefst meer. ik zorg zelf voor de materialen. dus het gaat alleen om het aanbrengen van de isolatie.


Renovatie De Krim
woensdag 15 oktober 2008

Aannemer

Lekkage dakgoot repareren. betimmering vervangen, windveer vervangen.


Renovatie Dedemsvaart
maandag 26 mei 2008

Aannemer

deur naar kamer dicht maken;kamerkant stucadeuren met rest, gangkant schoon metselwerk(aansluiten bij huidige verband.)kastdeur in keuken verplaatsen. kamer stucadoren - is nu behangen - wil sierpleiserwerk. c.a. 50 m2. Wij zouden graag de klussen eind juni gereed willen hebben. Komend weekend gaan we naar Hoogeveen, zou fijn zijn als desbetreffend bedrijf dan evt. een kijkje zou kunnen nemen.


Renovatie Hoogeveen
woensdag 09 januari 2008

Aannemer

Schilder en stucwerk aan bovenverdieping (3 slaapkamers, gang en trap). Houten vloer leggen op 3 slaapkamers en gang. Vloeroppervlakte is ongeveer 64m2 en muren hebben normale hoogte. Eerste 2 weken van april zouden de werkzaamheden moeten plaats vinden. Later komt renovatie benedenverdieping(schilder- en stucwerk, vloer, keuken etc.).


Renovatie Lutten
maandag 05 maart 2007

Aannemer

plaatsen openslaande houten garagedeuren. Deuren nog niet aangekocht.


Renovatie Hoogeveen
maandag 07 juni 2004

Aannemer

Spacken van 4 wanden, oppervlak totaal 28m2 dit speelt op korte termijn (ongeveer half juli 2004). Verder ben ik op iets langere termijn voormnemens om onze berging van 3 bij 4 aan te pakken. De vloer is een gewassen grindtegel vloer op zand. Ik wil daar een geisoleerde vloer van maken. Daar is hulp bij nodig. Ook in de berging dienen de wanden te worden gespackt. Het zijn 3 kalkzandsteen binnenwanden en 1 OSB wand (nog te bekleden met gipsplaat). Totaal oppervlak: 35m2.


Renovatie Hoogeveen
Offertes aanvragen