Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Hoofddorp

Tussenmuur doorbreken ~10,5m2 - Verbouwing - Hoofddorp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tussenmuur doorbreken ~10,5m2

Wij zoeken een vakman voor het doorbreken van een tussenmuur. Wij hebben geen idee of dit een draagmuur is. De afmetingen van de muur zijn ongeveer 3,5m hoog x 3m breed.


Aannemer Hoofddorp

Offertes voor verbouwing in Hoofddorp aanvragen

Recente aanvragen uit Hoofddorp

maandag 27 februari 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken aan betonvloer

Onze gevlinderde betonvloer heeft grote, lelijke rode wijn vlekken en een scheur. Dit zou ik graag verholpen zien, door middel van schuren? Welke herstellingswerken moeten uitgevoerd worden?: vlekken en krassen verwijderen Om hoeveel vierkante meter gaat het?: tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Vogelenzang
zaterdag 30 juli 2022

Betonrot in balkon laten herstellen

Het balkonnetje boven mijn schuur heeft waarschijnlijk betonrot. Omvang 2 bij 2 meter. Wat is de prijs om dit te herstellen?


Renovatie Hoofddorp
maandag 04 april 2022

Woning renoveren

Het vervangen van kunststof planken buitengevel (10 m2). Het vervangen of repareren van een plafond onder overkapping (6 m2). Het repareren van een deurstijl garagedeur. Vloer serre vervangen of repareren (10 m2).


Renovatie Bennebroek
maandag 05 augustus 2019

Lekkage serre verhelpen

Bij zware regen ontstaat er lekkage in de hoek van onze serre, constructie is van aluminium en glas. De oorzaak van de lekkage zal dus eerst bepaald moeten worden, en daarna gerepareerd.


Renovatie Hoofddorp
dinsdag 09 juli 2019

Trap schuren en schilderen of bekleden met hout

Wij willen onze trap graag opknappen. Het is een houten trap. We overwegen twee opties: een is het schuren en opnieuw lakken van de trap en de ander is het laten bekleden met hout. We willen graag de goedkoopste oplossing en krijgen hier graag advies over. De trap heeft 13 treden en als je vanaf beneden kijkt heeft de trap een draai naar rechts. Graag ontvangen wij een offerte inclusief materiaalkosten.


Renovatie Hoofddorp
maandag 03 juni 2019

Afbouw casco dakopbouw

Wij zouden graag onze casco opgeleverde dakopbouw (2e etage) laten afbouwen. Hier zijn een aantal klussen die we door een vakman willen laten doen, -Loodgieterswerk in 5 cm zandcementvloer, water aan-/afvoer tbv badkamer en aparte toilet. Cv, water aanvoer warm/koud goed bereikbaar via begane grond via verticale schacht in toiletruimte. Water afvoer aansluiting aanwezig in dakopbouw. -op de 5 cm zandcementvloer aanleggen vloerverwarming en vloer storten, 8 a 9 cm hoogte. In afstemming met plan binnenwanden. -plaatsen binnenwanden In overleg zijn er mogelijk meer zaken die aangepakt kunnen worden, we willen graag een ruwe oplevering, behangklaar en plafond gestuct.


Renovatie Hoofddorp
zaterdag 23 juni 2018

Egaliseren van een houten ondervloer

Houten ondervloer loopt circa 3.50 cm af over breedte van 4 meter. Dit wordt veroorzaakt door de onderliggen balken die wat uitgezakt zijn. De balken moeten weer waterpas gelegd worden (houten ondervloer eruit, balken aanpassen, nieuwe houten ondervloer erin). Totale oppervlakte is 26 m2. Vakman met ervaring in dit soort klussen gevraagd.


Renovatie Bennebroek
dinsdag 15 mei 2018

Boeidelen vervangen, vochtdoorslag serre verhelpen

1. Boeidelen: Verwijderen bestaande verrotte boeldelen. Plaatsen nieuwe Trespa boeidelen rood (7.20 meter). Aanbrengen nieuwe aluminium daktrim en dakrand. 2. Vochtdoorslag serre: Schoonspuiten gevel, impregneren gevel (10 m2). Graag via mail benaderen, spreekt Engels.


Renovatie Hoofddorp
zondag 31 december 2017

Scheuren in beton van het balkon herstellen

Doordat het water niet goed weg kan op ons balkon zijn er scheuren ontstaan. Deze willen we graag herstellen en het juiste balkon afvoer laten maken zodat het water niet blijft liggen. Het balkon is ongeveer 1 bij 5 meter groot. Er zijn 5 wat grote scheuren over de hele breedte van het balkon. Aan de onderzijde van het balkon is niks zichtbaar. Het probleem bij de afvoer waardoor het water op het balkon blijft liggen dient te worden gerepareerd en de vloer van de balkon opnieuw gecoat.


Renovatie Bennebroek
vrijdag 15 december 2017

Asbestplaat bij CV verwijderen

Graag indicatie verwijderen en afvoeren plaat asbest boven CV ketel. Plaat is tussen de 1 en 2 m2.


Renovatie Hillegom
dinsdag 12 december 2017

Verwijderen van asbest

In de garage / tuinkamer loopt een balk met daar omheen asbest plaatjes als brandvertraging. Het gaat om ongeveer 5 a 6 meter. Tevens op zolder asbestplaatjes aan de wand als bescherming voor de ketel ongeveer 6 vierkante meter, in verband met verhuizing zou dit op korte termijn gedaan moeten worden (eind december - begin januari). Zie bijgaand rapport, de woonkamer is niet van toepassing.


Renovatie Hillegom
dinsdag 03 oktober 2017

Betonrot aan balkon herstellen

Het kleine balkon aan de achterzijde van de woning vertoond op 2 plekken betonrot. Een hoekje waar het bewapende bewapening aan het roesten is en plekje op de voorzijde.


Renovatie Hoofddorp
woensdag 13 september 2017

Asbestplaat op balk verwijderen

We hebben een kleine asbestplaat op een houten balk die tijdens de bouw 30 jaar geleden us geplaatst bij de oude ketel en die willen we graag laten verwijderen, het gaat om een plaat van maximaal 1 vierkante meter (ik denk zelfs iets kleiner). We zijn benieuwd naar de kosten zijn. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt.


Renovatie Hoofddorp
zaterdag 12 augustus 2017

Herstelwerk aan een schuurdak

Bij mijn woning staat een vrijstaande garage met een plat dak van 5,5 x 3 meter. Er is onlangs een mierennest verwijderd onder het platte dak. De mieren hebben toegang gekregen door een verrot boeiboord. We hebben geconstateerd dat er lekkage is in een hoek van het platte dak en dat er ook een klein stuk van een houten balk is aangetast. Er ligt bitumen dakbedekking zonder grindballast op het dak en dat is ongeveer 19 jaar oud. De mierenverdelger heeft een stuk van het gipsplafond aan de binnenzijde opengemaakt en gezien dat het daar boven flink nat is. Ik laat de constructie graag onderzoeken door een timmerman en ontvang daarbij graag uw advies voor reparatie. Ook de dakbedekking moet worden beoordeeld en mogelijk worden vervangen.


Renovatie Hillegom
dinsdag 13 juni 2017

Kruipluik maken en lekkage in kruipruimte oplossen

Wij hebben waarschijnlijk een lekkage in de kruipruimte en dat willen wij laten controleren en laten maken. Tevens moet er ook een luik in het laminaat gemaakt worden om in de kruipruimte te kunnen komen. Het luik zit er, er is alleen wat laminaat overheen gelegd.


Renovatie Hoofddorp
Offertes aanvragen