Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Heerlen

Doorbreken draagmuur (~2m2) - Verbouwing - Heerlen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Doorbreken draagmuur (~2m2)

De doorgang in de muur op de foto moet vergroot worden. Deze muur is een draagmuur. Aan de rechterzijde mag nog een stukje muur blijven staan voor het opleggen van een balk. Het gaat dus om het doorbreken en leggen van een steunbalk. Afwerking hoeft niet aangeboden te worden.


Aannemer Heerlen

Offertes voor verbouwing in Heerlen aanvragen

Recente aanvragen uit Heerlen

maandag 28 augustus 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

Geachte heer, mevrouw Ik heb sinds 2013 10 zonnepanelen van 250 Wp. Echter als ik de laatste tijd naar de panelen kijk zie ik vreemde donkere vlekken erop. Ik heb geen idee wat het is en ook niet of het vuil is of een beschadiging. Graag had ik advies gehad van jullie wat dit kan zijn en indien nodig laten reinigen nadat ik een offerte heb gekregen. Met vriendelijke groet, Ron.


Renovatie Bocholtz
maandag 17 juli 2023

Trap stralen

Verwijderen van oude verf trap mbv stralen en advies uitvoer nieuwe verflaag Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Voerendaal
vrijdag 14 april 2023

Tuinhuisrenovatie

Ik heb een vijfhoekig thuishuis waarvan de onderkant van de deur en een aantal planken aan de onderkant zijn verrot en moeten worden vervangen


Renovatie Heerlen
maandag 20 maart 2023

Luchtgommen trappen & kozijnen

Ik wil graag mijn trappen laten luchtgommen. Het zijn drie dichte trap waarvan ook de balustrades gedaan moeten worden. Daarnaast willen we ook drie deuren en deurkozijnen laten doen.


Renovatie Nuth
maandag 23 januari 2023

Trap renoveren

Mooie blanke trap met een naturel olie erop terug krijgen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Landgraaf
maandag 14 november 2022

6 deuren met kozijnen zandstralen

Ik zoek een partij die voor mij 6 binnendeuren en de kozijnen zou ik graag blanc willen hebben, middels zandstralen. Ik had graag geweten of dit mogelijk is en wat dat gaat kosten?


Renovatie Heerlen
maandag 31 oktober 2022

Houten trap reinigen + opnieuw aflakken (34 tredes)

Ik wil mijn oude houten trap laten reinigen en opnieuw aflakken. We staan open voor advies. De trap heeft 4 plateaus en 34 tredes (plateau geteld als trede). De trap gaat tot de tweede verdieping (huis uit 1935)


Renovatie Bocholtz
woensdag 22 december 2021

Beton van 2 balkons en de afloop naar de kelderen repareren/waterdicht maken

We hebben een huis gekocht uit 1963 en we willen graag de betonnen gedeeltes van het huis laten repareren en waterdicht laten maken, dit betreft 2 balkons en de afloop naar de kelder.


Renovatie Brunssum
woensdag 28 april 2021

Betonrot reparatie

Wij kopen een bestaande woning en die heeft op de 1e en 2de verdieping betonrot. Het gaat om ongeveer 9m2. Graag zie ik iemand langskomen die die kan verwijderen. Uitvoeren vanaf juli.


Renovatie Heerlen
vrijdag 04 december 2020

Plafond in kantoorruimte verlagen

Verlaagd systeemplafond voor 337 m2, kantoorruimte.


Renovatie Heerlen
vrijdag 02 oktober 2020

Betonrot verhelpen

Ik heb last van betonrot op de dakrand en het balkon. In totaal gaat het om 12 meter. Graag wil ik dit laten stucen.


Renovatie Heerlen
donderdag 01 oktober 2020

Vensterbank buiten repareren of vervangen

De buitenkant van mijn vensterbank is gescheurd en gebarsten. Ik weet niet of hij gerepareerd kan worden of dat hij vervangen moet worden. Ik woon in een monumentaal pand en de vensterbank moet dus weer hetzelfde uiterlijk hebben. Ongeveer 1 meter breed.


Renovatie Kerkrade
maandag 31 augustus 2020

Diverse verbouwklussen binnenshuis

Ik zoek een aannemer voor een aantal klussen binnenshuis. Het gaat om het vervangen van een houten balkenvloer (32 m2) door een VBI-renovatievloer met droogsysteem vloerverwarming. Daarnaast moet een draagmuur verwijderd worden (B-1.6 meter, H-2.20 meter, D- 14 cm, inclusief het plaatsen van stalen balken. Er is nog geen reconstructieberekening voor gemaakt. Er is een kelder/kruipruimte onder de huidige vloer aanwezig.


Renovatie Eygelshoven
dinsdag 25 augustus 2020

Vensterbank buiten repareren of vervangen

De buitenkant van mijn vensterbank is gescheurd en gebarsten. Ik weet niet of hij gerepareerd kan worden of dat hij vervangen moet worden. Ik woon in een monumentaal pand en de vensterbank moet dus weer hetzelfde uiterlijk hebben. Ongeveer 1 meter breed.


Renovatie Kerkrade
zondag 26 juli 2020

Balkon met balustrade renoveren

Ik wil de balustrade van het balkon op de 1e verdieping laten vernieuwen. Het gaat om een drive-in-woning. Het gaat om een balustrade van ca. 15 meter, met 2 hoeken.


Renovatie Eygelshoven
Offertes aanvragen