Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Groningen

Casco opbouw woning - Verbouwing - Groningen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Casco opbouw woning

Ik zoek iemand die een bouwvergunning kan regelen en een casco verdieping op mijn huis kan (laten) bouwen. Ik heb de bouwtekening van mijn buren bijgevoegd. De afmetingen zijn ongeveer 8 bij 5 meter. Ik wil de afwerking in overleg met kozijnen in overleg. Ik wil de uitbouw niet verwarmen.


Aannemer Groningen

Offertes voor verbouwing in Groningen aanvragen

Recente aanvragen uit Groningen

donderdag 17 augustus 2023

Tapijtlijm wegschuren 75m2

Het gaat om het wegschuren van resten gele tapijtlijm, af te ronden voor 30 augustus 2023. Geen nette afwerking nodig. Welke herstellingswerken moeten uitgevoerd worden?: vlekken en krassen verwijderen Om hoeveel vierkante meter gaat het?: tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar?: Nee, ik huur Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Groningen
maandag 07 augustus 2023

Reparatie fundering

Pand van 1870, bij strippen van de woning ontdekten we dat de fundering op bepaalde plaatsen te wensen overlaat. Doen jullie ook herstelwerk?


Renovatie Groningen
maandag 06 maart 2023

Betonvloer herstellen

We hebben een gevlinderde betonvloer, anderhalf jaar oud met vloerverwarming en geimpregneerd. De vloer is helemaal gescheurd en we hebben inloopvlekken die niet verwijderbaar zijn. Wellicht polijsten, of schilderen of zelfs een gietvloer er overheen. Welke herstellingswerken moeten uitgevoerd worden?: barsten, scheuren en gaten herstellen Om hoeveel vierkante meter gaat het?: meer dan 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Peize
maandag 12 september 2022

Betonnen balkon herstellen

Het is een betonnen balkon op de 1e verdieping dat aan één kant aan het afbrokkelen is. Dit moet herstelt worden.


Renovatie Groningen
vrijdag 10 juni 2022

Betonnen balkonvloer renoveren (6m2)

Ik heb een waterdicht betonnen balkonvloer met opstaande randen. Ik zoek een vakman die dit voor mij kan vernieuwen. De oppervlakte van het balkon is ongeveer 6m2.


Renovatie Groningen
maandag 04 april 2022

Zolder renovatie

Vanwege een waterschade aan de vloer en muren zouden we graag een offerte willen krijgen van een erkende aannemer of bouw/klus bedrijf ,ook zijn we van plan om dit jaar hele zonder verbouwen. Dus stukadoor ,elektra, isolatie en trap renovatie hoort er ook bij.


Renovatie Groningen
zondag 18 oktober 2020

Asbest in de kelder verwijderen

Ik zoek een specialist voor het verwijderen van een 6 meter lange asbestpijp en isolatiemateriaal om cv leidingen (onbekend of het asbest betreft). Is denk ik in totaal 6-7 m2 asbest


Renovatie Paterswolde
donderdag 26 maart 2020

Schoorstenen renoveren of verwijderen

Onze schoorsteen moet worden onderhouden, of worden verwijderd. Het liefste zouden wij hem eraf willen hebben. Als deze gerenoveerd moet worden gaat het om het voegsel vervangen, de kop en hier en daar wat stenen. Dit willen wij samen met een paar buren laten doen, dan gaat het om 3 schoorstenen in totaal. De schoorstenen zijn rond de 1 m bij 1 m.


Renovatie Groningen
dinsdag 07 januari 2020

Vloer van het balkon renoveren

Mijn balkonvloer is voorzien van plavuizen in cement gelegd, deze zitten niet al te vast meer. Wij willen deze graag verwijderd hebben en de vloer egaliseren en daarna verven of met pvc bekleden. Het balkon is ongeveer 8.00 x 1.70 meter en gelegen op de tweede etage. Er is een mogelijkheid om onder het balkon een container te plaatsen, op de parkeerplaats. Graag zou ik het voor de zomer klaar willen hebben.


Renovatie Hoogezand
zondag 06 januari 2019

2 schouwen verwijderen en afvoeren

Ik wil graag een prijsopgave voor het verwijderen en afvoeren van 2 schouwen, zowel in de keuken als in de woonkamer.


Renovatie Hoogezand
zaterdag 24 november 2018

Schoorstenen herstellen

Ik zoek een aannemer/asbestsaneerder/schoorsteenspecialist voor het herstellen van 6 schoorstenen van 18 appartementen. Het gaat om de schoorstenen herstellen (mogelijk asbestsanering van kanalen en kappen, om dit goed te beoordelen moeten enkele worden ontdaan van de bitumen bekleding) en de kapotte keramische schoorsteenkoppen vervangen en kraaienroosters aanbrengen. Ook moeten de zinken doorvoeren/ontluchtingen vervangen, tezamen met opstanden.


Renovatie Groningen
zaterdag 01 september 2018

Scheuren in beton van balkon repareren

Bij het balkon is er een aantal scheuren zichtbaar in het beton. De bewapening zien wij nog niet. Wel willen wij de scheuren laten repareren. Het balkon is ongeveer 1 meter diep en 6 meter breed


Renovatie Groningen
maandag 02 juli 2018

Verschillende klussen uitvoeren

Ik ben zoekende naar een klusbedrijf die een aantal klussen kan uitvoeren: - Plaatsen van 2 gipsplaat wandjes (hoogte 2 meter breedte 1 meter), vervolgens ook stucen. - Herstellen van Amerikaans houten vloer (vochtschade), afmeting: 5 vierkante meter. - Herstellen vochtschade muur, 2 vierkante meter.


Renovatie Groningen
dinsdag 12 juni 2018

Balkonvloer vernieuwen

Betreft een betonnen balkon van ca. 6 bij 1. 5 meter. De balkonvloer moet worden gecoat en de loden opstaande rand tegen de gevel dient te worden vervangen.


Renovatie Groningen
zondag 10 juni 2018

Dak isoleren en dakraam vervangen

Ik zou graag een gecombineerde klus laten uitvoeren: - Vervangen van een dakraam in een schuin dak; - Isolatie van schuin dak (hetzelfde dak als waarin raam wordt vervangen). Totale oppervlakte, ongeveer 4 meter breed bij 2.30 meter, dak hoek is 45 graden; - Optioneel: plaatsen tweede dakraam. Nota bene: woning bevindt zich op 2e verdieping, dat op derde verdieping, bereikbaar via balkon. Gaarne prijsopgaaf met indicatie van arbeidsduur; exclusief kosten van dakraam.


Renovatie Groningen
Offertes aanvragen