Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Gorinchem

Funderingsherstel - Verbouwing - Gorinchem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Funderingsherstel

We wonen in een dijkwoning op staal en staat op deels veengrond. We hebben alle bouwtekeningen uit het archief en ook al bodemonderzoek gedaan. We zoeken nu een constructeur om te bepalen wat er precies nodig is om de fundering goed te maken. De oppervlakte van de fundering is moeilijk te zeggen, maar de grondoppervlakte van ons huis is ongeveer 165m2, verdeeld over 3 verdiepingen. We hebben al grondonderzoek gedaan.


Aannemer Nieuwendijk

Offertes voor verbouwing in Gorinchem aanvragen

Recente aanvragen uit Gorinchem

maandag 17 juli 2023

Terras vlinderen

Het gaat om een bestaand terras dat 6 jaar geleden is aangelegd en gevlinderd. De delen onder invloed van het weer vertonen vlekjes en zijn poreuzer geworden. We zouden het graag weer glad en egaal krijgen. Welke herstellingswerken moeten uitgevoerd worden?: vlekken en krassen verwijderen Om hoeveel vierkante meter gaat het?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Leerdam
vrijdag 14 juli 2023

2 schoorstenen verwijderen

Wij willen 2 schoorstenen verwijderen. Zijn volgens mij niet dragend. Op plat dak. En slopen tot aan de vloer 1e verdieping.


Renovatie Hardinxveld Giessendam
donderdag 08 juni 2023

Kurkvloer in de badkamer plaatsen

Wij willen graag offertes ontvangen voor een kurkvloer in de badkamer die geplaatst moet worden op de bestaande tegels die er liggen. De badkamer is ongeveer 3 bij 3 inclusief douchecabine. We hebben al een flinke verbouwing achter de rug waardoor we geen groot budget hebben. We zijn ook benieuwd naar hoe een kurkvloer eruit kan zien (bijvoorbeeld met een hout of betonlook). Wat is de te bekleden oppervlakte?: minder dan 10 m² Waar wil je kurk plaatsen?: vloeren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Leerdam
dinsdag 21 maart 2023

Betonvloer renoveren

Onze betonvloer is te hoog gestort en er moet een laagje vanaf Welke herstellingswerken moeten uitgevoerd worden?: barsten, scheuren en gaten herstellen Om hoeveel vierkante meter gaat het?: minder dan 10 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Werkendam
dinsdag 13 december 2022

Verflaag plafond verwijderen ~25m2

Bij mij gaat het niet om een trap maar om een plafond van het voorhuis ca 25m2, om deze van huidige verflaag verwijderen opdat hout weer zichtbaar wordt en gereed komt voor afwerklaag (nog nader te bepalen)


Renovatie Hoornaar
donderdag 21 april 2022

Plat dak repareren (~56m2)

Ons dak is van de schuur afgewaaid met de storm van maandje terug. Dak is 12,5x 4,5meter. Het waren soort golfplaten die geïsoleerd waren. Onderliggende houten constructie is ook kapot gewaaid/los getrokken Graag zou ik van dit herstel een offerte ontvangen. Ik kan ook aanvullende foto's leveren als dat gewenst is.


Renovatie Arkel
zondag 27 december 2020

Het lekkende dak van de schuur repareren

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn schuur kan herstellen. Dit lekt namelijk. Een aantal jaren geleden is een aanbouw gemaakt aan de schuur. Echter deze is in de loop der tijd wat verzakt. De laatste periode is bij regenachtig weer het plafond wat vochtig druppelt water naar binnen. Het is een houten dak en er ligt waarschijnlijk bitumen op. Het dak is ongeveer 7 m2.


Renovatie Gorinchem
woensdag 25 maart 2020

Nieuwe coating voor balkon

Ik heb op balkon nieuwe coating nodig, sommige delen gaan bladeren (dus ook verwijderen. Balkon is half rond. (grijs) Maat 3,9 meter lang bij 2,7 meter, half rond.


Renovatie Gorinchem
maandag 10 juni 2019

Reparatie betonvloer kruipruimten

Graag ontvang ik van u advies/prijsopgave voor de reparatie van de betonbalken in onze kruipruimte. Tijd ontstaan. tijdens het aanbrengen van de betonvloerbalken, zijn er vermoedelijk een paar beschadigd.


Renovatie Hoornaar
maandag 03 december 2018

Vensterbanken (raamdorpelstenen) opnieuw laten voegen

Ik wil graag mijn raamdorpelstenen vensterbanken aan de buitenkant van mijn woning opnieuw laten voegen. De cementen voegen brokkelen af en er is zware mosgroei aangetroffen in de voegen. Dit alles moet gerenoveerd worden. Dit geldt voor zowel de voor als achterkant van de woning. Op de begaande grond, 1e en 2e etage.


Renovatie Gorinchem
woensdag 10 oktober 2018

Verzakkende aanbouw opvijzelen

Ik ben op zoek naar een die mijn verzakte aanbouw - grootte 1,50 bij 2,60 meter - kan herstellen en de fundering kan verbeteren. Bovendien moeten scheuren aan de muur en gevel hersteld worden. Ondergrond op dit moment is beton.


Renovatie Woudrichem
zaterdag 24 maart 2018

Algehele renovatie van een woning

Wij zijn bezig met de aankoop van een woning, deze moet geheel gerenoveerd worden. Opsomming van werkzaamheden: Vervanging van alle kozijnen ongeveer 24 waarvan 2 keer openslaande deur Doorbreken van een draagmuur van ongeveer 2 meter 2 maal nieuwe badkamer van ongeveer 9m2 3 maal nieuw toilet Nieuwe keuken installeren Leidingwerk voor de keuken,badkamers en toilet Stucwerk bijna gehele woning Vervanging van een aantal plafonds Er ligt nu een houten vloer in met kruipruimte, deze willen we graag vervangen door een geïsoleerde betonvloer met daarin vloerverwarming Installeren nieuwe CV ketel Nieuwe radiatoren in alle kamers op de eerste verdieping Alvorens tot koop over te gaan hebben we een inschatting nodig van de kosten. We hebben al een offerte bij een aannemer maar hier zijn we niet tevreden over. Mogelijk kunt u een grove schatting maken.


Renovatie Heukelum
woensdag 03 januari 2018

Betonreparatie bij een balkon en latei

Aanvraag offerte van balkon van ongeveer 15 m2 en latei 3,5 meter breed. Balkon vertoont scheuren en brokkelt enigszins aan de zijkant af. Langs het beton staat een stalen hek. Verder wil ik graag de voegen schoonmaken en bijwerken van de buitenmuur (7 meter lang x 6 meter hoog). En een controle aan de overige buitenmuren of hier ook kapotte voegen zitten die bijgewerkt dienen te worden.


Renovatie Langerak
maandag 04 december 2017

Asbest uit een garageplafond verwijderen

Ik ben de aankoop aan het afronden van een vrijstaande bungalow met garage en verwacht de overdracht in januari. In de garage zit een plafond van 23 m² waarop asbesthoudende platen zijn vastgezet met spijkers. Er is voor zover ik weet nog geen asbestinventarisatierapport aanwezig. Ik ontvang graag uw offerte voor het verwijderen van het asbest.


Renovatie Meerkerk
vrijdag 10 november 2017

Asbest verwijderen en slopen van een voorhuis met boerderij

Wij wonen in een oude boerderijwoning met een voorhuis. Wij zoeken een sloopbedrijf dat zowel asbestsanering kan verzorgen als de boerderij met het woonhuis in 2 fasen kan slopen. Op het achterste deel van de boerderij liggen asbesthoudende golfplaten en ook in de woning zijn enkele platen asbest aangetroffen. Er is al een asbestinventarisatierapport opgemaakt en voor de details kan ik u die toesturen. Wij willen op deze plek een nieuwe woning gaan bouwen. We willen in de voorbereiding in stap 1 de asbestsanering laten verzorgen. Dat kan al snel. We hebben al onder voorbehoud een sloopvergunning ontvangen. Zodra de omgevingsvergunning na 6 weken definitief is, willen wij eind december laten starten met stap 2. Dat is de sloop van het achterste deel van de boerderij. Daarna wordt de bouw van de nieuwe woning gestart en blijven wij het voorhuis nog gebruiken. Als de nieuwbouw klaar is volgt stap 3. Dat is de sloop van het voorhuis. Wij kunnen u tekeningen toesturen van de huidige situatie. Het staat u ook vrij om langs te komen. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte voor de 3 genoemde stappen in het sloopproces.


Renovatie Almkerk
Offertes aanvragen