Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Dronten

Fundering op palen realiseren (~20m2) - Verbouwing - Dronten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Fundering op palen realiseren (~20m2)

Ik zoek een aannemer die betonnen palen kan leggen aan de achterzijde van mijn woning voor een nog op te leveren uitbouw. Het gaat om 20m2.


Aannemer Dronten

Offertes voor verbouwing in Dronten aanvragen

Recente aanvragen uit Dronten

vrijdag 03 augustus 2018

Klussen in huis laten doen

De kraan in de keuken repareren of vervangen. De afzuigkap vervangen. Eventueel schilderwerk binnen doen en een nieuw slot aanbrengen op de buitendeuren.


Renovatie Swifterbant
woensdag 11 januari 2017

Kosten van een spanplafond

Ik wil graag een spanplafond laten plaatsen. Het gaat om een woonkamer en een stukje hal, oppervlakte circa 80 m2.


Renovatie Dronten
donderdag 12 mei 2016

Caravan bekleden met kunststof schroten

Wij hebben een dubbele caravan. Willen rondom kunststof. Caravan nu 11 bij 6 meter met diverse ramen.


Renovatie Biddinghuizen
zondag 14 september 2014

Badkamer renoveren

Wij willen de badkamer compleet vernieuwen, nieuwe vloer en wandtegels, plaatsen nieuwe douche cabine, ligbad, inbouw hangend toilet en plaatsen wasbak incl wandmeubel, evt. Reconstructie afvoer leidingen aan de Rozemarijn 23 in Dronten


Renovatie Dronten
zondag 06 juli 2014

Woonkamer opknappen

Graag zouden wij onze woonkamer voorzien van stucwerk. De woonkamer is 9 x 5 meter, minus keuken en gang. Hoogte ruim 2.5 meter. De open haard wordt verwijderd waardoor er beschadigingen in de muur zullen ontstaan en de muur heeft nu vrij dikke groeven. Deze muren willen wij graag glad laten maken. Verder ontstaat er door het verwijderen van de open haard een gat tussen woonkamer en 1e verdieping deze willen wij laten dichtmaken. Ook hebben wij een boog van de keuken naar bijkeuken, hier zouden wij graag een deur in laten plaatsen. Graag even komen kijken en offerte uitbrengen. Als het mogelijk is over twee weken starten met de werkzaamheden.


Renovatie Dronten
zondag 29 december 2013

Natuurlijke ventilatiebuizen verwijderen

Graag een prijs voor het verwijderen van natuurlijke ventilatiebuizen. Huis staat nu leeg. Spoed!


Renovatie Swifterbant
vrijdag 25 januari 2013

Aanbrengen verlaagd plafond/slopen tegels/stucwerk

1. Aanbrengen verlaagd plafond ter grootte van 5.25 m2 in de badkamer. Daartoe zal rachel werk moeten worden aangebracht tegen bestaande stenen wanden. Tegen het rachel werk gipsplaten aanbrengen met daarin vier spots. Voorts plafond ter grootte van 5.25 m2 van stucwerk voorzien en daarna afwerken met latex dan wel spachelputz. 2. Slopen van 23 m2 tegels en verwijderen van toiletpot en wastafel in de badkamer en het stukadoren van de wanden in totaal 23 m2 in de badkamer. Dit laatste om nieuwe tegels in de badkamer aan te brengen.


Renovatie Dronten
dinsdag 08 mei 2012

Renovatie woning

Renovatie van een huis met 230 m2 vloeroppervlakte: Muurtje (geen draagmuur) van ongeveer 2 meter deels (tot de helft) wegbreken en afwerken, liefst een soort vensterbank erop plaatsen. Gipsmuurtje van 3 meter uitbreken en de wand en het plafond weer afwerken. Deur eruit halen, dichtmetselen en daarna stucen/afwerken. Balkonmuurtje dat niet onder een dak zit, voegen eruit halen, opnieuw voegen en impregneren. Vloer storten voor schuurtje van 5 x 4 meter. Schilderen alle plafonds plus wanden in de helft van het huis. De maand juni is het huis beschikbaar voor klussen. Uiterlijk 4 juli af.


Renovatie Dronten
woensdag 14 december 2011

Onderhoudklussen

Ophangen van zware lamp, schilderijstrippen en andere spiegel. Vervangen kraan keuken en deurklink. Kitten deel van de doucherand. Vervangen of repareren Velux dakraam. Vastzetten stoelpoot.


Renovatie Dronten
dinsdag 15 januari 2008

Aannemer

Keuken:1 Het aanpassen van de water- en gasleiding t.b.v. de nieuwe keuken. 2. Het aansluiten van de nieuwe keuken op gas, water en afvoer. Bijkeuken:3 Het opnieuw aansluiten van de buitenkraan en het wegwerken in de muur van de waterleiding en het afdoppen van de afvoer. Toilet begane grond:4 Het plaatsen en aansluiten van een Geberit Duofix inbouwreservoir. Badkamer: 5 Plaatsen en aansluiten van een Geberit Duofix inbouwreservoir incl aanpassingen aan riolering en waterleiding indien noodzakelijk.6 Aanpassen van het leidingwerk t.b.v. een wastafelmeubel met 2 bakken incl het aansluiten van 2 wastafelkranen en afvoeren t.b.v. het meubel. 7 Plaatsen en aansluiten van een whirlpool incl. aanpassingen aan riolering. 8 Douchedrain


Renovatie Swifterbant
dinsdag 13 februari 2007

Aannemer

Aftimmering aan de binnenzijde van een onlangs geplaatste dakkapel. Ook electra t.b.v. verlichting, wandcontactdozen en dergelijke moet aangelegd worden. Tevens moet er een bestaande betonnen wand gesloopt worden en een nieuw (systeem)wandje gezet worden.


Renovatie Dronten
zondag 17 september 2006

Aannemer

Onze woning heeft een opknapbeurt nodig. We willen: * een nieuwe keuken * vernieuwing huiskamervloer * huis schilderen, buiten * timmerwerk voorafgaand aan de schilder 8 nieuwe ramen eerste etage * tuinen en starten


Renovatie Dronten
zaterdag 22 april 2006

Aannemer

Badkamer renovatie en toilet renovatie. De deur van de keuken naar de gang moet verwijderd worden en ingevuld. Op zolder moet er een nieuw dakraam of nog liever een dakkapel geplaatst worden. Bij de keuken aan de achterzijde een uitbouw van ong. 200 x 150 cm worden gerealiseerd met een aansluiting voor de wasmachine e.d..


Renovatie Swifterbant
donderdag 20 januari 2005

Aannemer

douchecabine lekt soms water door naar benedenverdieping . het project bestaat uit het opnieuw goed waterdicht plaatsen van de douchebak zodat er geen lekkage door de houten vloer meer is. wij verwijderen de schuifdeuren en de douchebak, maken alles kidvrij. zodat er meteen aan het probleem gewerkt kan gaan worden.


Renovatie Swifterbant
donderdag 06 juni 2002

Aannemer

Graag willen wij 2 dakramen laten plaatsen bij ons op zolder. Tuimelramen of veluxramen, wij zoeken een bedrijf dat dit voor ons kan plaatsen


Renovatie Dronten
Offertes aanvragen