Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Deventer

Draagmuren verwijderen + draagbalk plaatsen - Verbouwing - Deventer

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Draagmuren verwijderen + draagbalk plaatsen

Ik zou graag een draagmuur willen verwijderen ten behoeve van een glazen wand die er moet komen en er moet een toilet worden verplaatst, waardoor er een hoek uit de woonkamer verwijderd worden en daardoor hebben we daar ook een draagbalk nodig van max 150 cm.


Aannemer Deventer

Offertes voor verbouwing in Deventer aanvragen

Recente aanvragen uit Deventer

dinsdag 22 december 2020

Raam in muur plaatsen

We zoeken iemand die een gat in de muur kan maken en daarin een raam kan plaatsen. Het gaat om een nieuwbouwhuis. Op te leveren rond half februari (nog niet helemaal bekend).


Renovatie Diepenveen
donderdag 15 maart 2018

Houten draagbalk vervangen door metaal

De huidige draagbalk van hout zouden wij graag vervangen hebben door een van metaal. Dit is in het huis wat we net gekocht hebben. De draagbalk is 3,18 meter.


Renovatie Olst
donderdag 15 maart 2018

Houten vloer vervangen door beton en houten draagbalk door metaal

Wij hebben net een woning gekocht waarvan de gehele beneden vloer beton moet worden. Het liefst met vloerverwarming er in. En een houten draagbalk moet vervangen worden voor metaal. De lengte van de draagbalk is 3,8 meter


Renovatie Olst
vrijdag 19 januari 2018

Asbestplaten laten verwijderen

Voor een offerte moet ik een kostenplaatje hebben van het verwijderen van asbestplaten. Bij goedkeuring ook een bedrijf die het uitvoerde uiteraard. De complete uitvoering van de klus inclusief verwijderen pannen, als jullie dat doen? verwijderen van de asbestplaten en terugleggen van de pannen. Het gaat om 7 meter breed en 10 lang hoogte nog 4 meter gaat om een schilddak en het gaat volgens om om thermoliet asbest


Renovatie Deventer
donderdag 04 januari 2018

Complete renovatie van een woning

Ik heb Intresse in deze woning en ben benieuwd wat een totale renovatie zal kosten exclusief badkamer en toilet inclusief uitbouw van ongeveer 7 meter heeft u een grove schatting voor mij ?


Renovatie Olst
donderdag 16 november 2017

Asbest uit het garageplafond verwijderen

In het plafond van onze garage zitten ongeveer 21 m² asbesthoudende platen. We beschikken nog niet over een asbestinventarisatierapport. We ontvangen graag uw offerte voor het verwijderen en afvoeren van de platen.


Renovatie Raalte
dinsdag 24 oktober 2017

Asbest van muren schuurtje verwijderen

Het slopen van 35m2 asbest van de muren van een schuurtje. Het schuurtje wordt na de verwijdering van het asbest houdende materiaal in zijn geheel gesloopt.


Renovatie Holten
vrijdag 11 augustus 2017

Vezelcementplaten plaatsen en verwijderen van de oude met asbest

Op 10 november worden de platen inclusief asbest verwijderd van mijn schuur (170 M2). Ik wil die dag dan direct nieuwe laten plaatsen. Wat zijn de kosten voor het plaatsen en wat zijn de kosten voor 170m2 platen?


Renovatie Lettele
woensdag 05 juli 2017

Asbest golfplaten verwijderen

Graag ontvang ik een indicatie voor het verwijderen van 32 m2 asbest golfplaten van een schuur. Er is een inventarisatierapport aanwezig en de melding bij de gemeente is gedaan.


Renovatie Twello
maandag 12 juni 2017

Asbest golfplaten verwijderen

Het gaat om het verwijderen van asbest dak (golfplaten) van ongeveer 80 m2. Dit zit nu nog op een schuur die gesloopt moet worden. Er is ook nog geen rapport aanwezig. Ik heb zelf geen foto's, zodat u mogelijk beter een en ander kan inschatten. Wij hebben dit huis gekocht en gaan per ongeveer 18 juli hier aan de slag. Hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.


Renovatie Lettele
woensdag 15 maart 2017

Lekkend dakraam vervangen en vochtschade herstellen

Ik zou graag mijn dakraam 45 x 45 centimeter van mijn stacaravan willen laten vervangen en de ontstane vochtplekken in het plafond te herstellen.


Renovatie Raalte
dinsdag 01 november 2016

Renovatieklussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren, namelijk: - schilderen van de hele woning van binnen dus de woonkamer slaapkamers zolder eigenlijk alles in huis; - in 3 slaapkamers heb ik een wasbak die moeten allemaal weg; - in de woonkamer is er een open haard die moet ook weg; - laminaat leggen in huis overal ook 3 verdiepingen; - in de badkamer moet een wasbak geplaatst worden. Graag ontvang ik van u een globale begroting per mail. Als u aanvullende informatie nodig heeft, kunt u mij bellen of de vragen per mail stellen.


Renovatie Deventer
maandag 03 oktober 2016

Asbest verwijderen uit het gehele dakbeschot

Asbest verwijderen gehele dakbeschot. Zowel dak van woning circa 200 M2 als schuur 6 x 6 M (schuindak).


Renovatie Holten
zaterdag 01 oktober 2016

Draagbalk kelder vervangen

In de kelder wil ik graag een ijzeren draagbalk laten vervangen van ongeveer 2 meter, graag door een erkend bedrijf. De ruimte is makkelijk bereikbaar. Het is een huis uit 1906. Er zit een soort een gewelf in.


Renovatie Deventer
vrijdag 23 september 2016

Houtrot in onderdorpel kozijn herstellen

Het houtrot zit in de onderdorpel van het kozijn. Dit moet verholpen worden.


Renovatie Colmschate
Offertes aanvragen