Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Den Haag

Opbouw over gehele verdieping realiseren - Verbouwing - Den Haag

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Opbouw over gehele verdieping realiseren

Een etage opbouwen. Van 700cm bij 500cm. Hoogt. 260cm.. houtskelet, casco en bakstenen afmetselen. Met 3 ramen van 130cm bij 110 cm , draaikiep. En uitzagen betonplafond voor plaatsen hardhouten trap.


Aannemer Den Haag

Offertes voor verbouwing in Den Haag aanvragen

Recente aanvragen uit Den Haag

donderdag 10 augustus 2023

Balkon console reparatie

Op zoek naar een vakman om van 2 balkons 8 consoles te repareren


Renovatie Den Haag
dinsdag 08 augustus 2023

Keldertrap zandstralen

Keldertrap laten zandstralen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Den Haag
maandag 10 juli 2023

Lijmresten van 3 trappen verwijderen

Wij hebben op een project met 3 monumentale trappen waar veel lijmresten op zitten die verwijderd dienen te worden.


Renovatie Den Haag
woensdag 08 februari 2023

Traprenovatie

We willen graag onze trap renoveren door de huidige lijm en verfresten te verwijderen (dmv zandstralen) van de liggers en staanders. Daarna willen we de treden graag olieen. Het is een trap die twee verdieping onhoog gaat Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Den Haag
maandag 21 november 2022

2 trappen zandstralen

Het betreft een oude trap van de begane grond naar de eerste en de eerste naar de tweede verdieping. Graag willen wij alleen de treden laten zandstralen gezien we deze het liefst willen oliën. De trap was voorheen geverfd en er zat tapijt over heen.


Renovatie Den Haag
woensdag 09 november 2022

Herstel waterschade toilet

Werkzaamheden: # Verwijderen en afvoeren van plafond en isolatie (steenwol) in toilet- cq wasruimte, omdat dit een behoorlijke vochtige en stank situatie veroorzaakt. # Opnieuw aanbrengen van plafond met de benodigde isolatie. # Wanden en in de ruimte isoleren, i.v.m. doorslag, alsmede het plafond opnieuw sausen met latex.


Renovatie Den Haag
zaterdag 15 oktober 2022

betonnen fundering leggen

Betonnen fundering voor een tuinhuis in hout. Ongeveer 10m2. Beton met of zonder ijzer, te bepalen


Renovatie Den Haag
maandag 05 september 2022

Balkon Betonrot aanpakken

Graag wil ik het betonrot aanpakken dat ik zie in mijn balkon. Het balkon is 2.11m bij 0.80 en is op de 1e etage. Er kan bijgekomen worden via de tuin. Zie foto’s.


Renovatie Den Haag
maandag 04 juli 2022

Lekkage plafond slaapkamer herstellen

De lekkage boven mijn slaapkamer is omdat boven de slaapkamer de douche en wasmachine voor de buurman zijn en hierdoor heb ik water lekkage gekregen heb ik een offerte aangevraagd om de schade en de kosten om dit te herstellen te beoordelen. slaapkamer ruimte lengte 4.3 breedte 2 Hoogte 2.7


Renovatie Den Haag
maandag 20 juni 2022

Balkonherstel

Onze 2 balkons hebben wat onderhoud nodig. De 2 balkons hebben een afmeting van ca. 3 mtr bij 1,20 mtr. De aanhechting van de 2 balkonvloeren naar de stalen biels vertoont roestplekken. Deze bielzen moeten worden ontroest o.i.d. en van een primer worden voorzien. Daarnaast moeten de balkonvloeren weer opnieuw worden geschilderd of gecoat. Tevens moet het plafond van de bovenzijde van het balkon op huisnummer 54 worden geschilderd, de oude verf moet dan worden verwijderd en misschien eerst worden behandeld met een hechtlaag ofzo.


Renovatie Den Haag
dinsdag 19 april 2022

Verzakking uitbouw achterzijde herstellen (~11m2)

Onze uitbouw aan de achterzijde van de woning is verzakt. Graag willen we dit hersteld hebben of willen we verdere verzakking voorkomen. Uitbouw binnenmaat 4.30 breed bij 2.30 diep.


Renovatie Wateringen
maandag 07 februari 2022

Tocht problemen oplossen groot apppartement

Waarschijnlijk is de buitenmuur niet goed geisoleerd, waardoor er veel tocht in de woning komt door de kozijn randen en stopcontacten en mogelijk andere plekken. Mogelijk vanuit de appartement Isolatie opnieuw aanbrengen + binnen muur opnieuw maken.


Renovatie Den Haag
vrijdag 13 augustus 2021

Het betonnen balkon van onder renoveren

Aan de onderkant van mijn balkon heb ik beton rot en de draagbalken moeten in de primer gezet worden. VVE zegt dat ik dat zelf moet bekostigen vandaar dat ik offertes aanvraag. Het balkon is ongeveer 400 bij 100 cm diep.


Renovatie Den Haag
maandag 03 mei 2021

Betonschade Balkon

Uit een bouwkundig rapport uit 2017 is gebleken dat er o.a. betonschade is ontstaan in de vloer van mijn balkon. Het volgende staat aangegeven: ‘ Mogelijk door roestende wapening/ijzer in het beton is de aanwezige betonschade ontstaan. In dit geval moeten de schadeplaatsen vrijgehakt worden en eventuele staal/ijzer ontroest en behandeld met een isolerend verfsysteem en/of worden vervangen. Het geheel kan hierna conform het bestaande werk aangeheeld worden.’ Daarnaast Is de vloerafwerking niet waterdicht. Er dient een scheuroverbruggende, waterdichte topcoating te worden aangebracht of die dient te worden vervangen. Eventuele gebreken moeten hersteld worden en het geheel moet conform het bestaand werk aangeheeld worden. Zouden jullie kunnen aangeven of het mogelijk is om bovenstaande uit te voeren? Zo ja, dan ontvangen wij graag een offerte.


Renovatie Den Haag
zaterdag 16 januari 2021

Herstel achterbalkon ca. 8m2

Herstelwerk voor een achterbalkon dat een lekkage veroorzaakt heeft. De oude balkontegels dienen afgevoerd te worden, voeglood, zinkwerk en uitloop dienen vervangen te worden, oude balkonhekwerk dient afgevoerd te worden en een nieuwe (verzinkt) stalen balustrade geplaatst.


Renovatie Den Haag
Offertes aanvragen