Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Culemborg

Dakkapel plaatsen + Slaapkamer op zolder ~10m2 - Verbouwing - Culemborg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakkapel plaatsen + Slaapkamer op zolder ~10m2

Graag een vrijblijvende offerte per mail. - Dakkapel: circa 360 cm breed met rolluik in volledig antraciet uitvoeren incl. aftimmeren. De buitenzijde geheel van kunststof, informeer mij. De binnenzijde graag sausklaar opgeleverd. - Slaapkamer realiseren, hier gaat het om het plaatsen van een tussenwand met deur. De oppervlakte van deze ruimte wordt ongeveer 10m2.


Aannemer Culemborg

Offertes voor verbouwing in Culemborg aanvragen

Recente aanvragen uit Culemborg

dinsdag 18 juli 2023

Betonvloer polijsten 700m2

700m2 betonvloer polijsten in fabriekshal en wat kantoorruimte Welke herstellingswerken moeten uitgevoerd worden?: betonvloer opnieuw glad maken door te polijsten Om hoeveel vierkante meter gaat het?: meer dan 100 m² Ben je eigenaar?: Nee, ik huur Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Culemborg
zaterdag 22 april 2023

Herstel scheefzakken huis

Er zit er verticale scheur in de zijgevel. Laatste huis van 5. Achterstallig onderhoud. Gevel voor en achter vertonen scheuren. Vloer 1ste verdieping is scheef richting zijgevel. Niet onderheid bouwjaar 1923. Aanbouw vertoond ook scheuren.


Renovatie Culemborg
maandag 16 januari 2023

Trapleuningen zandstralen

Ik wil graag mijn trapleuningen laten renoveren. Hij is nu heel lelijk geverfd dus we willen hem laten zandstralen.


Renovatie Rijswijk
vrijdag 06 mei 2022

Onderhouden ventilatiekanalen

Ik zoek een vakman voor de volledige onderhoud van WTW, luchtkanalen en controle van de inregeling. Het gaat om een Zehnder WHR 950 + 9 ventielen.


Renovatie Langbroek
woensdag 12 december 2018

Binnenmuur metselen en lijmen

Ik wil een muur laten metselen en vervolgens een opening laten maken voor een kozijn van 200 bij 80 cm. De muur zelf is 175 bij 110 met een extra stuk van 250 bij 10 cm. Het materiaal is kalkzand steen/blokken.


Renovatie Culemborg
zaterdag 06 oktober 2018

Betonrot uit draagbalken verwijderen

Wij hebben een terras aan de woning waarbij de houten constructie van het terras rot is. Hier in zitten nog draagbalken waarbij in het beton roest zichtbaar is en deze dus behandeld dienen te worden. Het terras zal ongeveer 4.5 bij 3 meter zijn. Verder is er ook nog een draagbalk van 1.5 meter breed tussen 2 muren in waar stukjes beton weg is en de constructie open ligt. Dit dient ook gerepareerd te worden. Rondom het terras is er een hout hekwerk aanwezig. Dit hek is rot en zal verwijderd moeten worden en afgevoerd. Voor het nieuwe hek hebben wij nog geen keuze gemaakt in het materiaal . Het zal om ongeveer 6 meter lengte gaan.


Renovatie Rijswijk
donderdag 27 september 2018

Huis verven en laminaat leggen

Op de begane grond wil ik de kozijnen (2 maal), deurposten en binnendeuren (2 maal) geverfd hebben in RAL9001 en alle muren met RAL9010. Op de 1e verdieping wil ik alleen de kozijnen (3 maal) geverfd hebben in RAL9001. De muren doe ik zelf. Daarnaast wil ik op de 1e verdieping kliklaminaat gelegd hebben. Dit zijn 3 slaapkamers (totaal 37 m2) en de overloop. Het laminaat en ondervloer is aanwezig. De gewenste 1e werkdag staat binnen 1 maand aangezien dit het snelst is, echter zou het mooi zijn indien de werkzaamheden voor het weekend van 20 oktober afgerond kan zijn.


Renovatie Rijswijk
woensdag 15 augustus 2018

Balkon repareren

Balkon moet op diverse plaatsen gerepareerd worden in verband met balkon rot, en voorzien van waterdichte toplaag. Het balkon is 3 bij 1 meter.


Renovatie Deil
woensdag 20 juni 2018

Klussen en onderhoud in de woning

Ik zoek een goede aannemer voor verschillende klussen in mijn moeders woning: - extra elektra groep plaatsen voor een oven inclusief kabel trekken via de kruipruimte - kruipruimte isoleren met piepschuim (100 m2) - wanden woonkamer sauzen (eerst herstellen waar nodig, 80 m2) - laminaatvloer vervangen (60-70 m2)


Renovatie Rijswijk
dinsdag 06 maart 2018

Kwaaitaalvloer vervangen inclusief vloerverwarming

Hebben een huis op het oog uit 1976. Er ligt een kwaaitaal-vloer in. Deze willen we, gezien de staat, het liefste in zijn geheel willen vervangen. Cruciaal bij het plaatsen van een bod is de prijs voor het vervangen van de vloer. Het gaat om een vloer van ongeveer 100m². Ik wil graag op korte termijn een prijsindicatie ontvangen voor het vervangen van een kwaaitaal-vloer. In ons geval zou ik de vloer er helemaal uit willen halen en opnieuw erin willen laten leggen (incl. Vloerverwarming). Graag ontvangen we een globale offerte voor woensdag 14 maart.


Renovatie Culemborg
donderdag 11 januari 2018

Standleiding met asbest verwijderen

Het verwijderen van een standpijpleiding met asbest van ongeveer 3,5 mtr en afvoeren.


Renovatie Rijswijk
dinsdag 21 november 2017

Camera inspectie kruipruimte

Ik wil de inspectie van de houten vloer en balken, en leidingen in de kruipruimte realiseren. Er is 1 luik aanwezig, die geen toegang geeft tot gehele kruipruimte. Misschien moet het via de ventilatiekanalen.


Renovatie Rijswijk
woensdag 13 september 2017

Asbest golfplaten verwijderen

Ik wil de asbest golfplaten verwijderen van de locatie die ik heb opgegeven. Het gaat om 1210 m2. Het puin dient afgevoerd te worden.


Renovatie Beusichem
zondag 20 augustus 2017

Brandwerend maken systeemplafond winkelruimte

Het betreft een systeemplafond van plus minus 120 vierkante meter


Renovatie Wijk bij Duurstede
vrijdag 11 augustus 2017

Balkon opknappen en kolenkast aanpassen

Balkon cementen deklaag vernieuwen en coaten. Oppervlakte 1,30 x 3,20 meter = 4,16 m2. Kolenkast op balkon aanpassen: wegbreken onderste, voorste deel, bestaande uit bakstenen, en dit afwerken.


Renovatie Rijswijk
Offertes aanvragen