Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Capelle aan den Ijssel

Muur verwijderen en HE 200m plaatsen - Verbouwing - Capelle aan den Ijssel

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Muur verwijderen en HE 200m plaatsen

Een draagmuur moet verwijderd worden en een H-ijzerbalk HE 200m plaatsen. Bouwcontructie aanwezig


Aannemer Capelle aan den IJssel

Offertes voor verbouwing in Capelle aan den Ijssel aanvragen

Recente aanvragen uit Capelle aan den Ijssel

maandag 09 januari 2023

Trappen zandstralen

Wij willen graag van beide trappen de treden laten stralen/ blank maken. Het zijn nieuwe trappen die alleen in de primer zitten. Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Capelle aan den IJssel
maandag 14 maart 2022

Betonrot herstellen in kruipruimte

Graag willen wij een offerte om het betonrot in onze kruipruimte te herstellen. Oppervlakte is moeilijk te zeggen, maar het gaat om een aantal kleine plekjes. Ik heb meerdere foto's maar die kon ik niet toevoegen.


Renovatie Capelle aan den IJssel
donderdag 24 september 2020

Openhaard verwijderen en plafond en muur herstellen stucwerk

Het gaat om een gasopenhaard in de woonkamer die verwijderd moet worden. De luchtafvoer loopt door het plafond naar boven. Muur moet herstelt worden en ook plafond.


Renovatie Capelle aan den IJssel
donderdag 17 oktober 2019

Cando traprenovatie

Op 1 gesloten trap Cando traprenovatie plaatsen. Het gaat om 12 treden, 13 stootborden en een afwerkstrip.


Renovatie Capelle aan den IJssel
vrijdag 04 januari 2019

Plafond en muur schilderen na waterschade

Ik heb waterschade door buurman. Dus plafond en muur moeten gespoten worden en vlek behandelen.


Renovatie Capelle aan den IJssel
zaterdag 08 september 2018

Diverse klussen in huis uitvoeren

- Dakpan vervangen (deze heb ik nog). - Erkeromlijsting is rot moet vervangen worden en oorzaak weggenomen. - Buitendeur verven. - Dakgoot vertoont lekkage.


Renovatie Capelle aan den IJssel
donderdag 31 mei 2018

Renovatie van appartementen

Voor de renovatie van circa 100 appartementen binnen een zorgcentrum in de regio Rotterdam zoeken wij timmerlieden die langdurig beschikbaar zijn voor dit leuke project. De appartementen zijn reeds gesloopt en moeten worden opgebouwd. Werkzaamheden zullen o.a.. bestaan uit; - Nieuwe wanden en plafonds plaatsen - Kozijnen en deuren vervangen - Nieuwe vloeren plaatsen - Aftimmeren van koven - Vensterbanken en plinten plaatsen Betalingstermijn van 5 dagen Materiaal wordt ter beschikking gesteld door ons.


Renovatie Capelle aan den IJssel
zaterdag 27 januari 2018

Brievenbussen en intercomsysteem plaatsen

Voor een pand met 8 units wil ik brievenbussen plaatsen met lediging aan de achterzijde (afsluitbaar met slot). Daarbij dient er een intercomsysteem aangebracht worden (enkel geluid).


Renovatie Capelle aan den IJssel
zaterdag 28 oktober 2017

Asbest golfplatendak van de schuur verwijderen

Het gaat om een vrijstaande schuur met ongeveer 50 vierkante meter golfplaten. Graag een offerte voor het verwijderen hiervan, en als we ons eigen deel (35 m2) afvoeren en de rest door u. En een aparte offerte voor nieuwe geïsoleerde golfplaten plaatsen.


Renovatie Capelle aan den IJssel
maandag 04 september 2017

Strijkbalk vervangen

Bij een kruipruimte inspectie is gebleken dat er (een deel van) een houten strijkbalk (ongeveer 2 1/2 meter breed) aan de voorgevel van onze woning vervangen moet worden (zie bijgevoegde foto's). De kruipruimte zelf is circa 40 cm hoog (klei/veengrond).


Renovatie Capelle aan den IJssel
woensdag 21 juni 2017

Reparatie van betonschade

De uitbouw aan ons huis rust op een stalen balk die aan de uiteinden door de buitenmuur loopt. Aan 1 kant is er waarschijnlijk sprake van roest en wordt het beton weggedrukt. Er zijn duidelijke scheuren waarneembaar.


Renovatie Ouderkerk aan den IJssel
woensdag 31 mei 2017

Betonvloer met vloerverwarming storten

Oude houten vloer (onder het tapijt) verwijderen en beton vloer storten met vloerverwarming. Afmetingen woonkamer 12m x 4. 5m. Jaren 30 woning.


Renovatie Ouderkerk aan den IJssel
donderdag 02 maart 2017

Diverse renovatie- en verbouwwerkzaamheden

Bestaande CV leidingen op zolder verleggen. 2 extra wandcontactdozen aanleggen op zolder. Tussenwand met inbouwkasten maken op zolder. (ong. 6 m. lang en 55 cm breed). Bestaande boeiboorden van de dakrand vervangen voor rabatdelen (keralit). Voor- en achterkant beiden 6 m. lang. Dan de zijkant van het huis 6 m. schuin omhoog en 6 m. schuin omlaag. Warmwatervoorziening leiding van CV naar de badkamer verleggen. (1 verdieping lager). Volledige zolder stucken. (24 m²). Tevens wil ik de bestaande rookafvoer van onze open haard verlengen. De diameter van de pijp is 26 cm. De pijp is dubbelwandig. De pijp moet verlengd worden in verband met het plaatsen van dubbele dakkapel. Afvoer komt nu door het schuine dak, gaat om ongeveer 1 meter verlengen.


Renovatie Capelle aan den IJssel
zondag 20 november 2016

Badkamer en toilet verbouwen en overig renovatiewerk

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht, waarvan wij op 1 februari de sleutel krijgen. Wij willen daar diverse verbouwingswerkzaamheden laten uitvoeren. Het gaat globaal om de volgende zaken: We willen in de badkamer alle wand- en vloertegels laten vervangen, een verlaagd plafond laten maken met inbouwspots en een inloopdouche laten maken. In de toiletruimte op de 1e verdieping willen we een fonteintje laten plaatsen en een deel van de tegels laten vervangen. Verder willen we in de slaapkamer een IKEA kledingkast laten inbouwen door een wandje te laten plaatsen. Daarbij moet ook een luik worden gemaakt, omdat er daar een warmteverdeler zit, waar we in noodgevallen bij moeten kunnen. Ook in de toiletruimte beneden willen we een deel van het tegelwerk laten vervangen. In de woonkamer willen we de wanden en het plafond laten schilderen. We willen daar ook twee koven aan het plafond laten maken met inbouwspots. Er staan ter informatie foto's en een plattegrond van de woning op Funda. We zijn in de gelegenheid om de woning binnenkort met u te bekijken zodat het werk kan worden ingemeten. We maken daarvoor graag een afspraak. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte in posten voor de verschillende werkzaamheden.


Renovatie Capelle aan den IJssel
maandag 31 oktober 2016

Klussen in badkamer en rest van het huis

- Wand- en vloertegels vervangen in badkamer ( eerste verdieping ) - Vloertegels vervangen in 2 wc's ( begane grond en eerste verdieping ) - Ikea pax kast inbouwen in muur ( inclusief uitzagen muur ) ( eerste verdieping ) - Fontein en bijbehorende leiding en afvoer plaatsen in wc waar nu geen fontein is geplaatst ( eerste verdieping ) - Verwijderen binnenhuis structuurverf en opnieuw schilderen muren ( begane grond ) Graag per onderdeel en/of per totaal offreren. Klus moet in februari 2017 beginnen en in zelfde maand afgerond zijn. Zie bijlagen voor plattegronden.


Renovatie Capelle aan den IJssel
Offertes aanvragen