Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Bussum

Renovatie buitenzijde woning - Verbouwing - Bussum

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Renovatie buitenzijde woning

Wij wonen in een jaren '30 hoekhuis en willen de buitenkant van het huis laten opknappen. De werkzaamheden betreffen: - Controleren en eventueel vervangen hout; kozijnen en houtwerk - Schilderen houtwerk; kozijnen, deuren en houtwerk - Controleren en vervangen beschadigde bakstenen - Opvullen/dichten gaten van oude afvoeren (2x) - Vervangen voegwerk - Reinigen van verfvlekken op gevel stenen - Spouwisolatie (graag als optie toevoegen op de offerte) Het betreft een oppervlakte van ongeveer 100 m² Het hoeft niet snel te gebeuren. We willen het in 2022 laten uitvoeren.


Aannemer Bussum

Offertes voor verbouwing in Bussum aanvragen

Recente aanvragen uit Bussum

maandag 28 augustus 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

Ik zou graag betonvloer willen polijsten Welke herstellingswerken moeten uitgevoerd worden?: betonvloer opnieuw glad maken door te polijsten Om hoeveel vierkante meter gaat het?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Bussum
maandag 03 juli 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

Twee trappen zandstralen en lakken Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Bussum
donderdag 28 juli 2022

Renovatie werkzaamheden zo snel als mogelijk

Renovatie van het dak. Dakpannen verwijderen en plaatsen. 4m2. Straat Tegels vervangen. Afvoeren en plaatsen. Schuur renoveren electra/ stucen. Vloer storten & tegels leggen. Syfon aanleggen in het toilet. Gevel voorkant voegen. Ik wil graag dat iemand langs komt zodat ik alles met hem kan bespreken. Ik wil deze werken afhebben voor het December anders heeft het voor mij geen zin.


Renovatie Naarden
donderdag 31 mei 2018

Kelder opstrakken

De kelder is nu 'casco'. Muren moeten worden geëgaliseerd (stuc, vlies, pleister, sausen, graag advies) en eventueel geïmpregneerd (graag advies). Het hoeft er uiteraard niet tot in detail gelikt uit te zien, maar het is fijn als dit straks een nette, strakke (droge) ruimte is voor opslag en dergelijke. Afmeting 6 x 2 x 2 m met een tussen wandje halverwege. Plafond is prima (balken en planken). Daarnaast aftimmeren van de wanden in het trapgat dat leidt naar de kelder. Dit 'halletje' bestaat nu uit gipsplaten/balken (zijkant: 2,5 x 2,5 m), elektroleidingen (plafond: 2,5 x 1 m) en buitenmuur met haf kasten, gasmeters en dergelijke (andere zijkant: 2,5 x 2,5 m).


Renovatie Bussum
woensdag 23 mei 2018

Vloerbalken controleren

Middels een bouwtechnische keuring is het volgende geconstateerd: Er zijn in de vloer en vloerconstructie sporen aangetroffen van een actieve houtworm. Om verder uitbreiding tegen te gaan wil ik graag de benodigde actie ondernemen. Ik laat mij ook graag verder informeren over de mogelijkheden om houtwormen preventief te bestrijden en te voorkomen. De balken zijn gecontroleerd op de aanwezigheid van houtrot, ten tijde van de inspectie is houtrot in de balken opgemerkt. Er moeten ongeveer 2 vloerbalken worden vervangen. De bodem van de kruipruimte is droog, er staat geen water ten tijde van de inspectie. De juiste basis voor een goed klimaat in de kruipruimte is hiermee aanwezig. De kruipruimte is voldoende geventileerd, het klimaat is goed. Er is geen risico op condensatie aan onderzijde van de vloerconstructie. Bij deze mijn verzoek om een vrijblijvende offerte. De woonkamer is 9 bij 4,6 meter.


Renovatie Bussum
dinsdag 06 februari 2018

VBI PS renovatievloer met vloerverwarming aanleggen

Ik wil de bestaande balkenvloer vervangen door een VBI vloer, met isolatie en vloerverwarming. Graag offreren met alle installatie van vloerverwarmingsysteem, verdelers et cetera erbij. Daarna zal er lamelparket overheen moeten kunnen. Het betreft een huis uit 1917 met kruipruimte van circa 50 cm. Het gaat om de zitkamer en een kleine aangrenzende studeerhoek (zelfde vloer), in totaal circa 50 m2. Graag ook bestaande vloer verwijderen. Egaliseren zal door parketteur geschieden.


Renovatie Bussum
vrijdag 19 januari 2018

VBI renovatievloer met vloerverwarming aanbrengen

Ik wil mijn bestaande balkenvloer eruit halen en daarna vervangen voor een VBI-vloer met vloerverwarming laten aanbrengen door de vakman. De afmeting van de woonkamer is 9.25 meter bij ongeveer 3.80 meter. De vakman is verantwoordelijk voor de afvoer van het afval.


Renovatie Bussum
woensdag 22 november 2017

Vloerbalken met bruinrot vervangen

In onze woning uit 1904 is bruinrot aangetroffen. Het betreft 5 balken (circa 3/ á 4 meter lang) onder de hal. Wat kost het om deze balken te laten vervangen en wat kost het om de vloer er uit te halen en weer te leggen? En is het ook mogelijk om de bruinrot te bestrijden? Graag een gespecificeerde offerte. Het project over circa 6 maanden van start laten gaan.


Renovatie Bussum
donderdag 21 september 2017

Funderingsonderzoek voor een aankoopbeslissing

Funderingsonderzoek om oorzaak te achterhalen en indicatie kosten herstel


Renovatie Bussum
dinsdag 23 mei 2017

Hekwerk vervangen op een plat dak

Ik wil graag op een plat dak een oud houten hekwerk vervangen door een stevig en veilig metalen hek. Dit omdat wij er gaan wonen met kleine kids en ik het veilig wil maken. Wij krijgen de sleutel 28 juli en ik zou graag zien dat de situatie aangepast is begin augustus dit jaar. Ik ben bang dat ze via de slaapkamerdeur op het dak komen en over het gammele hek heen klimmen en naar beneden vallen. Ik denk dat het dakterras ongeveer 8 bij 3 meter is. Zie foto.


Renovatie Bussum
dinsdag 11 april 2017

Dakplaten met asbest verwijderen

Ik wil graag dakplaten met asbest leien laten verwijderen. De dakplaten aan de voorkant schat ik 5 x 2.50 meter en aan de achterkant 4.50 x 5 meter. Hier zit een grote dakkapel in van ongeveer 3 x 2 meter. Ik heb nog geen rapport op laten maken. Ik denk dat alles bij elkaar met aftrek van balkon en dakkapel zo'n 18 m2.


Renovatie Bussum
vrijdag 10 maart 2017

Fundering herstellen en woning onderkelderen

Ik wil graag kijken wat de mogelijkheden zijn om mijn tussenwoning te onder kelderen... gemiddeld 35 m²


Renovatie Bussum
woensdag 12 oktober 2016

Vloerrenovatie met droge afwerkvloer

Het idee is dat de woonkamervloer met parketvloer en balkenlaag er in zijn geheel uitgaat. Vervolgens wordt de vloer opgebouwd met VBI PS renovatie vloer of Reno Acero. Vergelijkbaar is natuurlijk ook bespreekbaar. Uitgangspunt is tevens dat er een RC waarde van 5 wordt gerealiseerd. De woonkamer is 8 meter lang en 3.50 á 4 meter breed. Verneem gaarne van u uw voorstel.


Renovatie Ankeveen
dinsdag 04 oktober 2016

Verbouwing van de keuken en badkamer

Keuken: - Uitbreken wand (ongeveer 3 meter, ik denk dat dit geen dragende constructie is, maar er rust wel een openhaard/schouw op). - Aanbrengen schouw om afzuigkap in te monteren. Luchtafvoer naar buiten brengen. Badkamer: - Uitbreiden van de badkamer door de oude wanden (ik denk dat het geen dragende muren zijn) te verwijderen en nieuwe wanden te plaatsen, aanbrengen van 2 binnendeuren. - Ophangen van een grote spiegel (aan de wand lijmen). - Ophangen van een wastafelmeubel en aansluiten van een kraantoevoer en -afvoer. - Plaatsen van een urinoir en toilet en het leggen waterleidingen en afvoeren (door de vloer). - Plaatsen van een inloopdouche met glaswand en vrijstaand bad (inclusief leggen waterleidingen en afvoer door de vloer). - Aanleggen/verplaatsen van elektra voor verlichting. - Wellicht komt er ook nog wat ander sloopwerk aan te pas. Ik heb tekeningen van de oude situatie en de gewenste nieuwe situatie.


Renovatie Naarden
zondag 28 augustus 2016

Stalen draagbalk onder het balkon vervangen

De stalen H-balk onder het balkon is verroest en dient vervangen te worden. Het blakon is ongeveer 4 m2 groot en hangt op de 1e verdieping.


Renovatie Naarden
Offertes aanvragen