Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Bergen op Zoom

Draagmuur verwijderen / stalen balk plaatsen + binnendeur verplaatsen - Verbouwing - Bergen op Zoom

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Draagmuur verwijderen / stalen balk plaatsen + binnendeur verplaatsen

Wij hebben een nieuwe woning gekocht en krijgen hiervan 10 juni de sleutel. We willen graag een open keuken creëren, echter betreft het een draagmuur waardoor wij een aannemer hiervoor nodig hebben en er een stalen balk geplaatst zal moeten worden. Er staat nu een muurtje van ongeveer 1,7 m welke verwijdert dient te worden en de totale breedte van de keuken is 2,58 m. Wij willen aan de linkerzijde een muurtje van ca. 0,6 maken zodat het keukenblok niet zichtbaar is. Daarnaast willen wij graag de deur (vanuit de hal naar de woonkamer) een stukje opzij verplaatsten zodat er net iets meer ruimte is. Graag ontvangen wij een offerte voor het doorbreken van de draagmuur en het plaatsen van een stalenbalk (en alle kosten welke hierbij komen kijken) + het verplaatsen van de deur.


Aannemer Bergen op Zoom

Offertes voor verbouwing in Bergen op Zoom aanvragen

Recente aanvragen uit Bergen op Zoom

dinsdag 27 september 2022

70 m2 gevel coaten

Ik wil de buiten muren graag laten voorzien van coating het gaat om 70 m2


Renovatie Tholen
donderdag 12 mei 2022

Airconditioning onderhouden

Ik heb een airco van het merk Mitsubushi van 2020. Deze is door mij zelf gemonteerd met verlengde leidingen. Gaarne wil ik voor deze een onderhoud laten doen.


Renovatie Sint Philipsland
zaterdag 14 juli 2018

Betonreparatie

Reparatie van beton van een galerij 2 de etage lengte 18 m beton is afgebrokkeld en er is roestvorming.


Renovatie Ossendrecht
dinsdag 26 juni 2018

Muur herstellen en dakkapel afwerken

De muur waar mijn zonnescherm aan hangt heeft losse stenen. Het scherm is 6 x 3.50 meter groot. Het stuk zou op nieuw gemetseld moeten worden en het scherm deugdelijk gemonteerd. Tevens wil ik graag een offerte voor het afwerken van de dakkapel. De buitenzijde is van soort eterniet of iets dergelijks. En daar moeten kunststof panelen tegen.


Renovatie Woensdrecht
zaterdag 16 juni 2018

Fundering herstellen door injectie

Ons 100 jaar oude pand in Zeeland staat op een plaat (kleigrond) die gebroken is door verzakking/te hoge grondwaterstand na nieuwbouw in de directe omgeving en incorrecte afwatering. Verzakt op 1 punt bij (in wintertijd altijd onderwater staande) kelder. Injectie harsen of id om gebouw weer terug te liften. Daarna grond eromheen mogelijk verstevigen, advies afwatering mbt kelder. We zoeken een partij die dit voor ons kan regelen.


Renovatie Sint Maartensdijk
zaterdag 03 maart 2018

Verzakte aanbouw opkrikken

We hebben net een huis gekocht en nu blijkt de aanbouw verzakt te zijn. De aanbouw is ongeveer 5 bij 3.50 meter groot. Het gaat om een gemetseld gedeelte met een puntdak erop. Via de zijkant is de aanbouw te bereiken, echter is dit een paadje van 80 cm breed. Zouden jullie een offerte kunnen maken hoeveel het gaat kosten om de aanbouw beter te funderen en op te krikken?


Renovatie Steenbergen
zondag 07 januari 2018

Golfplaten met asbest vervangen

Ik wil de asbest golfplaten vervangen/verwijderen. Deze zijn ongeveer 25 m2 en 2 meter hoog.


Renovatie Steenbergen
donderdag 04 januari 2018

Asbest golfplaten verwijderen van schuurtje

De asbest golfplaten op het dak van een schuurtje van 400 x 300 cm, 20 m2 beplating inclusief nokstukken dienen te worden verwijderd en afgevoerd. De schuur is tot 5 meter afstand goed te bereiken met een auto. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.


Renovatie Krabbendijke
dinsdag 05 december 2017

Asbest verwijderen

Wij hebben een asbestinventarisrapport gehad. Het gaat over de achtergevel van de woning waar asbestplaten zijn die verwijderd moet worden. Het gaat om een stuk van ongeveer 2,5 m2 en een tuin waar nog een plaat ligt van 3 m2. Ook is er nog een stuk van 6,5 m2. Het gedeelte van de voorkant hoeft niet weggehaald te worden. Het rapport zal ik via de mail opsturen. De vergunning is aangevraagd. De vakman moet het materiaal afvoeren.


Renovatie Bergen op Zoom
donderdag 23 november 2017

Golfplatendak en dakbeschot verwijderen

Ik heb een golvend platendak van zo'n 100 m2 met een dakbeschot aan de binnenkant ook van asbest dat ik verwijderd wil hebben. Er is vrij makkelijk bij te komen. Het is in buitengebied niet in een woonwijk


Renovatie Bruinisse
woensdag 18 oktober 2017

Betonrot in een kelderplafond repareren

Wij hebben een voorlopig koopcontract getekend voor een jaren '30 woning en hebben bij de aankoop ook een bouwtechnische keuring laten uitvoeren. Daarbij bleek dat er in de kelder van ongeveer 2 x 2 meter in het betonnen plafond roestige lijnen zichtbaar zijn. Het beton lijkt wel wat bobbelig, maar er zijn nog niet echt stukken beton losgekomen. Ik zou graag een indicatie krijgen wat de kosten voor reparatie kunnen worden. Er is stahoogte in die kelder. Er staan foto's en een plattegrond van het huis op Funda.


Renovatie Bergen op Zoom
zondag 25 juni 2017

Oude woning volledig opknappen

Ik heb een hoekwoning uit 1960 gekocht die ik volledig wil renoveren. De werkzaamheden zijn als volgt: - Enkel glas op de bovenetage vervangen door dubbel glas; - Een glazen pui van 3 meter op de begane grond plaatsen; - Vloerverwarming plaatsen op de begane grond met daar overheen een cementdekvloer. De oppervlakte is 13 bij 4 meter; - Schrootjes verwijderen door de gehele woning; - Wanden en plafonds stuken; - Zolder isoleren en een dubbel dakkapel met 4 ramen plaatsen en aftimmeren.


Renovatie Bergen op Zoom
dinsdag 09 mei 2017

Beginnende betonrot behandelen

Uit een bouwkundige inspectie blijkt in de kruipruimte beginnend betonrot te zitten. Er staat bij dat een verdere inspectie nodig is.


Renovatie Sint Maartensdijk
vrijdag 24 maart 2017

Asbest uit de woning verwijderen

Huis gekocht uit 1969 met 1 verdieping en plat dak. De kachelpijp bevat vermoedelijk asbest, alleen op de eerste verdieping en stukje op het dak is asbesthoudend. Wat kost het om de pijp te laten verwijderen? Er is nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt.


Renovatie Bergen op Zoom
donderdag 23 februari 2017

Vloer storten in de woonkamer

In onze woning willen we een vloer laten storten en egaliseren, om deze later af te werken met een tegel of betonlook vloer.


Renovatie Ossendrecht
Offertes aanvragen