Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Arnhem

Sluitwerk toiletten, plafond trappengat en maken van tochtsluis bij voordeur - Verbouwing - Arnhem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Sluitwerk toiletten, plafond trappengat en maken van tochtsluis bij voordeur

Ik wil graag een vakman inhuren voor het maken/ plaatsen van wc-deuren, het aftimmeren van het trappengat en het maken van een tochtsluis bij een voordeur.


Aannemer Arnhem

Offertes voor verbouwing in Arnhem aanvragen

Recente aanvragen uit Arnhem

dinsdag 27 december 2022

Gecoate dekvloer behandelen (~30m2)

De cement dekvloer in de hal van onze woning is vlekkerig/vuil. Het is momenteel voorzien van een oude oxaalzuurcoating. De vloer behoeft reiniging/opschuren en nieuwe coating. De oppervlakte bedraagt ongeveer 30m2. Graag zie ik hiervoor een offerte tegemoet.


Renovatie Driel
vrijdag 07 oktober 2022

Betonrot herstellen van kwaaitaal vloer

In onze vloer van de begane grond zijn een paar plekken aangetast. Het gaat om ongeveer 3 strekkende meter van een kwaaitaal vloer. De rest van de vloer verkeerd in prima staat. De betonrot is ontstaan door boorwerkzaamheden. De werkplek betreft een goed begaanbare kruipruimte. Deze is kurkdroog en heeft een werkhoogte van ongeveer 80 cm.


Renovatie Doorwerth
donderdag 11 augustus 2022

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

Een klein laagje beton wegfrezen uit de badkamer, om hier afloop in de vloer te creëren voor een inloopdouche.


Renovatie Arnhem
dinsdag 15 maart 2022

Herstellen van betonrot

In onze vloer van de begane grond zijn een paar plekken aangetast. Het gaat om ongeveer 2 tot 3 strekkende meter van een kwaaitaal vloer. De rest van de vloer verkeerd in prima staat. De betonrot is ontstaan door boorwerkzaamheden en een lekkage in de keuken. De werkplek betreft een goed begaanbare kruipruimte. Deze is kurkdroog en heeft een werkhoogte van ongeveer 60 cm.


Renovatie Duiven
vrijdag 18 februari 2022

Kapotte lamp repareren

De lamp bij mijn moeder doet het niet meer. Aanvankelijk dachten we dat er gewoon een lampje kapot was/is, maar na het lampje vervangen te hebben deed de lamp het nog niet.


Renovatie Arnhem
donderdag 30 september 2021

Woning renovatie 155 m2

Voor ons huis (alle ruimtes plus de badkamer en wc) ben ik op zoek naar oa: tegelzetter, loodgieter, stukadoor, kozijnen plaatsen binnen plus glazen wanden. Totaaloppervlak van de woning is 155m2.


Renovatie Arnhem
woensdag 19 mei 2021

Betonrot balkon verhelpen en opknappen

Het balkon (100cm x 150cm) heeft last van betonrot aan de onderzijde. Het balkon bevindt zich op de eerste verdieping en de achterzijde van de woning.


Renovatie Velp
vrijdag 05 februari 2021

Voegen buitenmuur herstellen of vernieuwen

In mijn voormuur zitten veel gaten en laten voegen los. Deze muur is ongeveer 5 meter bij 3 meter. En nog een zijmuurtje maar die is er minder slecht aan toe. Graag advies van de vakman voor de voormuur, herstellen of vernieuwen.


Renovatie Arnhem
vrijdag 04 september 2020

Anhydrietvloer storten en afwerken

Het storten en afwerken van anhydrietvloer op nieuwe beton vloer incl. vloerverwarming. Storten circa 7 cm op 27 m2


Renovatie Huissen
zaterdag 29 augustus 2020

Waterschade aan woning repareren (vloeren en deuren)

Door een waterlekkage bij de aanvulslang in ons cv-hok hebben we verschillende schades opgelopen in onze woning. Voornamelijk de me muren vanaf de vloer 50 cm omhoog, de muren in het cv-hok gedeeltelijk weggesmolten, water dat via de specielaag is door gedruppeld in andere muren en muren om kozijnen die water schade hebben, ook de deuren van wc, stoppenkast, cv hok dienen vervangen te worden. Daarnaast ook een houten vloer die opnieuw moet worden gelegd, hiervoor willen wij een specialist aannemen maar wellicht dient ook de betonnen vloer gerepareerd te worden.


Renovatie Arnhem
zondag 12 juli 2020

Herstellen/repareren betonrot

Per toeval is in de vloer van onze woning betonrot ontdekt. Ik zou gaarne offertes willen ontvangen voor het herstellen/repareren.


Renovatie Arnhem
zondag 14 juni 2020

Een betonnen balkon renoveren

Wij willen ons balkon van ongeveer 5,5 x 1 m van onze jaren 30 woning laten renoveren. Het beton moet hersteld worden ( ligt op afschot). Waterdichte coating graag optioneel offeren.


Renovatie Arnhem
donderdag 20 februari 2020

Laag zand wegzuigen in bestaande kelder

Ruimte is ongeveer 25 m2 groot waar zand op een diepte van 33 cm moet worden weg gezogen. Ruimte is via een koekoek te bereiken. Tot de straat is ongeveer 10 meter, maar er is ook op eigen terrein ruimte eventueel.


Renovatie Arnhem
woensdag 12 februari 2020

Verzakking van de schuur herstellen

Een hoek van mijn schuur is verzakt. Waarschijnlijk doordat in het verleden een regenpijp kapot is geweest, maar dat weet ik niet zeker of dit de oorzaak is. ??Vragen voor de user: afmeting: De schuur zit vast aan de buren. Alleen aan de punt verzakt. De schuur zelf is 2 x 2 meter. grond: We hebben zandgrond. fundering: ik heb geen idee of de schuur fundering heeft. De schuur is aangelegd met huis in 1930. verzakking: de verzakking is een paar centimeter


Renovatie Arnhem
maandag 12 augustus 2019

Zolder isoleren, stucen en andere klussen

Ik heb nog een aantal klussen liggen die ik gedaan wil hebben: - Nieuw plafond (gipsplaten) in kleine slaapkamer (ongeveer 2x2 meter) - isoleren van (gedeelte) zolder - indien nodig stucen van de muur kleine slaapkamer - ophangen rolgordijnen huiskamer - afhankelijk van kosten/ budget wil ik ook mijn toilet opknappen > nieuwe wc pot, aanleggen klein kraantje, deels betegelen ? Deze klus alleen als er nog geld over is, na het plafond slaapkamer en isoleren zolder. Indien mogelijk in de offerte kosten van het eerste gedeelte en de toilet apart. Totaalprijs is ook prima, maar dan wel specificatie. M.u.v. de rolgordijnen heb ik de materialen nog niet in huis.


Renovatie Rheden
Offertes aanvragen