Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Apeldoorn

Vervangen boog in draagmuur voor draagbalk - Verbouwing - Apeldoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vervangen boog in draagmuur voor draagbalk

In een huis dat wij net aangekocht hebben zit een boog in een draagmuur ter hoogte van de keuken. Deze boog dan wel de hele wand willen wij laten verwijderen. Hiervoor zal een draagbalk in de plaats moeten. Wij horen graag wat hierin de opties zijn omdat de keuze voor een nieuwe keuken afhangt van wat mogelijk is met deze wand.


Aannemer Apeldoorn

Offertes voor verbouwing in Apeldoorn aanvragen

Recente aanvragen uit Apeldoorn

maandag 04 september 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

renovatie bestaande trap/trapleuning, vervanging/aanvulling muurbevestiging linkerkant, nieuwe trapleuning vrijstaand rechterkant van de trap Welk type trapleuning moet er geplaatst worden?: zowel vrijstaand als met muurbevestiging In welke materialen heb je interesse?: combinatie hout & Inox / RVS In welke uitvoering heb je interesse?: landelijk / klassiek Waar moet de borstwering geplaatst worden?: binnen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Hoenderloo
donderdag 13 juli 2023

Houtrot herstel buitendeur en kozijnen

Ik wil graag een houtrot in een buitendeur laten verwijderen, alsmede de deur zelf laten repareren. Daarnaast zou ik graag een controle op houtrot willen van de kozijnen op de begane grond en indien nodig reparatie van de kozijnen. Reparatie van de buitendeur heeft prioriteit.


Renovatie Apeldoorn
donderdag 30 juli 2020

Betonrot reparatie plafonds

Wij zijn benieuwd naar de kosten voor het herstellen van betonrot in het plafond van een schuur (12m2) en garage (16m2). Het beton is dusdanig aangetast/kruimelig dat het hele plafond vernieuwd lijkt te moeten worden. Het pand is nog niet aangekocht, maar wel onder bod. De situatie kan op locatie bekeken worden. Graag ontvangen we een indicatie, voordat we de koop rond kunnen maken. Daarna willen we het werk graag uit laten voeren.


Renovatie Apeldoorn
donderdag 18 april 2019

Polycarbonaatplaten op de serre vervangen

Wij hebben op onze houten serre 5 polycarbonaat platen liggen die vervangen moeten worden, inclusief de metalen strips. Wij hechten waarde aan goede isolatiewaarde van de platen. De lengte van de serre 510 cm, diepte 390 cm. Het dak is 20 jaar geleden gelegd en vertoont beschadigingen/lekkage plekken.


Renovatie Apeldoorn
donderdag 14 maart 2019

Funderingsherstel schuur

De rechter achterhoek van de schuur verzakt. Er zijn scheuren in muren en vloer zichtbaar. De verzakking is in de afgelopen 3 jaar aan het toenemen. De stenen schuur is 5 bij 8 meter en staat vrij.


Renovatie Apeldoorn
zaterdag 28 juli 2018

Draagbalken onder balkon vervangen

Ik wil 2 balken van ongeveer 4 meter laten plaatsen. Er moet ook een bouwvergunning aangevraagd worden hiervoor. Ik wil dat alles in overleg gaat, niemand moet naar de woning gaan waar het om gaat.


Renovatie Apeldoorn
woensdag 27 juni 2018

Laminaat leggen en wandplaten vervangen

Door waterschade moet het laminaat vervangen worden, het gaat om ongeveer 41 vierkante meter in totaal. Ook de ondervloer en plinten moeten vervangen worden. Alles moet er nog uit en dan moet het nieuwe gelegd worden. Daarnaast is er een wandje van 1,5 meter breed en een wandje van 45 cm breed waar vocht in getrokken is, deze wandplaten moeten vervangen worden.


Renovatie Apeldoorn
maandag 28 mei 2018

Fundering met verzakking herstellen

Bij mijn loods zijn scheuren in de muur ontstaan. Ik vermoed dat dit komt door verzakking. Ik zoek iemand die de scheuren in de muur dicht kan voegen en kan controleren of er daadwerkelijk verzakking heeft plaatsgevonden.


Renovatie Apeldoorn
vrijdag 04 mei 2018

Schuur renoveren

Wij zoeken iemand die onze schuur kan renoveren. Afmetingen circa 4.30 x 3.00 meter. Betonnen vloer. Onderste gedeelte 80 cm hoog is van steen. Daarboven hout + dak. Waarschijnlijk is al het hout verrot en moet vernieuwd worden. Slopen en afvoer materiaal (géén asbest aanwezig). Renoveren met dakpanplaat en wandplaat. Ramen (2 stuks) en deur hergebruiken evenals alles wat bruikbaar is. Wij wonen in het buitenland en zoeken iemand die het van A tot Z kan regelen. Contact is het handigst via Whatsapp of we nemen zelf contact op.


Renovatie Braamt
dinsdag 01 mei 2018

Houtworm of boktor uit de woning verwijderen

Vraagje, wij hebben een oud boerderijtje gekocht waar ws in de zolder boktor in zit, dit willen we door een expert laten verwieren. Nu heb ik gehoord dat je dan een week lang je huis niet in kan, klopt dat? Ik ben ook zwanger dus wil geen onnodig risico lopen met giftige stoffen enzo. Lees uw reactie graag terug.


Renovatie Epe
dinsdag 24 april 2018

Behangen, betegelen en verven in huis

Ik ben op zoek naar iemand die kan behangen, betegelen en verven.


Renovatie Apeldoorn
maandag 05 februari 2018

Diverse schades door storm laten herstellen

Naar aanleiding van de stormschade van 2,5 week geleden wil ik graag op zeer korte termijn een offerte voor het repareren van de schade. Te weten: het dak (metalen sierlijst is van het dak gewaaid 3 meter bij 80 cm, op de foto rechts naast de auto), de omgewaaide schutting (2 panelen, misschien allemaal) en windveren garage (vervangen of repareren 2,5 m). Ik voeg foto's van de schade bij. Graag willen wij ook weten na offreren of het repareren ook op korte termijn mogelijk is. Afvoeren van het materiaal graag in de offerte opnemen en verder op basis van de foto's. Tuin is goed toegankelijk middels de stukke schutting en de poort.


Renovatie Apeldoorn
donderdag 18 januari 2018

Waterschade na storm verhelpen

Ik wil een offerte van de waterschade die ontstaan is na de storm van 3 januari en vandaag. Dakkapel badkamer lekt. Plafond eerste verdieping lekt, komt waarschijnlijk van dakkapel op zolder. Tevens nog een dakkapel op de schuur de op 3 januari lekte. In offerte moeten zowel dakreparatie als plafondreparatie worden meegenomen.


Renovatie Apeldoorn
maandag 08 januari 2018

Stormschade aan houten schuur herstellen

Het betreft hier een houten schuur/tuinhuis. Door de storm van vorige week is ons schuurtje/tuinhuisje, lengte 3 meter en 4 meter breedte 4, wat omhooggekomen en door de enorme kracht is de schuur wat ontzet geraakt. De deur van de schuur sluit nu niet meer. Ook is er een raam kapot geslagen van de deur door de harde wind. Ook de lamp (lantaarn) en bedrading die bevestigd was aan de schuur hangt lam en moet vervangen worden. De vloer is behoorlijk ontzet als je binnen in het schuurtje loopt gaan al mijn spullen heen en weer. Het lijkt erop dat de schuur niet meer waterpas staat. De offerte zal eventueel ingediend moeten worden bij de verzekeringsmaatschappij, hierna zullen zij de werkzaamheden ook uit moeten voeren.


Renovatie Epe
maandag 08 januari 2018

Schaderapport op laten stellen

Ik wil dat er een schaderapport wordt opgesteld nadat er in een bedrijfspand schade is achtergelaten na het oprollen van een wietplantage. Vorig jaar december was de wietplantage opgerold. Er is schimmel op de wanden en vloeren en ook houtrot op meerdere plekken.


Renovatie Apeldoorn
Offertes aanvragen