Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Alphen aan den Rijn

Gehele verbouwing - Verbouwing - Alphen aan den Rijn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gehele verbouwing

Ik ben in een ver stadium met het kopen van een woning. Dit betreft echter wel een bouwval waarbij echt alles maar dan echt alles moet gebeuren. Graag doe ik alles in een keer goed. Ik ben uiteraard wel benieuwd of dat qua kosten mogelijk is. Het volgende wil ik in grote lijnen laten doen. Woning strippen Aanbouw van ongeveer 4 meter bij 2,70 2x dakkapel van 5 a 6 meter. Keuken Badkamer plaatsen Toilet(ruimte) plaatsen Draagmuur verwijderen Elektra opnieuw trekken De beneden en boven verdieping geheel stucen (totale vloeroppervlakte is 180m2) De begane grond betreft een houtenvloer van ongeveer 90m2, dat wil ik graag vervangen/opvullen door beton. En daar vloerverwarming in hebben. En als er over is, zonnepanelen op het dak. Het zal dus een groot project zijn, waarbij er vast nog wel wat kosten bij komen. Kunt u aangeven hoeveel dit allemaal ongeveer zou kosten als ik u aanneem?


Aannemer Koudekerk aan den Rijn

Offertes voor verbouwing in Alphen aan den Rijn aanvragen

Recente aanvragen uit Alphen aan den Rijn

vrijdag 11 juni 2021

Betonrot herstellen

Ik wil graag wat betonrot herstellen omdat we over gaan op kunststofkozijnen en schade willen vermijden. Omdat ik de moeder ben van degene die daar woont heb ik momenteel alleen een foto van een vergelijkbaar huis in de buurt. Het balkon zelf is bijna 5m breed en 1.25m diep


Renovatie Alphen aan den Rijn
dinsdag 02 juni 2020

Balkon drager laten hertellen. (betonrot)

Zou graag een prijs opgave willen ontvangen voor het herstellen van onze balkondrager. Het gaat om 1 drager. Ik kan eventueel een foto mailen als dat nodig is. Ik hoor graag van u.


Renovatie Nieuwkoop
vrijdag 20 september 2019

Gat in gipswand laten repareren

Wij geven begeleiding aan kinderen met Autisme. In één van onze onderwijs ruimte hebben we 5 gaten in de gipswanden zitten. Ik denk dat het om 4 gipswanden gaat die vervangen moeten worden. 1 gipswand is 1 meter breed en 2 meter hoog.


Renovatie Alphen aan den Rijn
woensdag 29 augustus 2018

Balkonrenovatie: balkon renoveren

Ik heb een balkon waar de muur opnieuw opgemetseld dient te worden of geen metselwerk maar een hek geplaatst moet worden. Boven het kozijn (begane grond) moet lood aangebracht worden. Dan moet er op de latei nieuw metselwerk of een aansluiting (rand) of iets komen waar een hekwerk op geplaatst kan worden. De muur is 5m15 breed en dient ongeveer 13 lagen stenen te krijgen met daarop een rollaag. Er is een hoge muur die afgebroken moet worden (deze zit aan de buren vast dus deze muur dient geborgd te worden.)


Renovatie Alphen aan den Rijn
zaterdag 14 april 2018

Pui woning renoveren

Waterslag en plexiglas boven/van de luifel verwijderen. • Houtrot herstellen. • Naden tussen de dorpels waterdicht maken. • Kozijn esthetisch afwerken. • De randaansluiting tussen kozijn/metselwerk rondom afkitten. • Waterslag en plexiglas van de luifel terugplaatsen.


Renovatie Alphen aan den Rijn
donderdag 08 maart 2018

Metalen drager in kelder vervangen

In onze kelder van 2,70 x 1,70 meter zit over de lengte van het plafond een stalen bint die zwaar verroest is. Het plafond is gewelfd en de ruimte is vochtig. De oude bint is 10 cm breed en de flens lijkt op 1 plek doorgeroest. Draagt bovenliggende vloer van de gang. Graag offertes met een oplossing die weer voor jaren meegaat en beter vocht bestand is.


Renovatie Nieuwveen
woensdag 03 januari 2018

Betonrot onder de vloer herstellen

Bij de buren zijn ze erachter gekomen na bouwtechnisch onderzoek dat ze betonrot hebben. Nu heb ik onder de vloer (50 m2) gekeken en nu blijkt dat wij het ook hebben. Nu zou ik graag willen weten wat het ons gaat kosten om dit te repareren. Alvast bedankt voor jullie reactie.


Renovatie Hazerswoude Dorp
vrijdag 03 november 2017

Diverse klussen in een huurwoning

Ik krijg op 2 januari de sleutel van mijn huurwoning van 90 m² en wil daar 2 weken later al gaan wonen. Ik wil daar diverse klussen laten verzorgen. Het tegelwerk in de woning is erg gedateerd en ik wil er nieuwe tegels voor gaan kopen. Ik laat die graag plaatsen in de toiletruimte, badkamer en keuken. In de keuken gaat het om een wand van 312 x 150 cm en om een wand van 312 x 180 cm. De toiletruimte heeft een standaardmaat en is tot 150 cm hoogte betegeld. De badkamer is 180 x 180 cm groot. Ik wil die tot aan het plafond laten betegelen. Nu zitten er tegels tot 180 cm hoog. Er mag overal over het tegelwerk heen betegeld worden. Verder wil ik een IKEA keukenblok laten plaatsen. Als laatste klus wil ik houten kozijnen en ramen laten schilderen. Ik kan u wat foto's toesturen. Ik ontvang graag uw offerte voor de diverse onderdelen.


Renovatie Alphen aan den Rijn
donderdag 27 juli 2017

Buitenmuur weer mooi maken

Van één buitenmuur (30 m2) is het pleisterwerk slecht (zie foto). Het lijkt zandbeton met een witte pleister. Op sommige plekken moet beton verwijderd worden. Op de meeste plekken is het beton nog goed. Graag offerte voor weer een mooie buitenmuur.


Renovatie Alphen aan den Rijn
vrijdag 21 juli 2017

Woonkamer met waterschade herstellen

Ik heb lekkage aan het plafond, hier loopt het water naar beneden, als het regent. Waar lekt het dan? Huis is van 2011.


Renovatie Nieuwkoop
maandag 22 mei 2017

Lekkageschade herstellen

Ten gevolge van een lekkage hebben wij schade in badkamer en keuken en aan vloeren en muren. Voor de verzekering moet een offerte worden opgevraagd, waarna uitvoering van herstel: Keuken: 2 keukenkastjes zijn uitgezet en het aanrecht blad is verdikt. Tevens zit er vermoedelijk achter deze kastjes nog "onbekende" schade. Ook het dubbele plafond is hier beschadigd. Badkamer: Een aantal muur- en vloertegels zitten los. Er zit in 1 tegel een barst en in het plafond en muur zitten nog "onbekende" gebreken. Vloer: Schimmel en er moet opnieuw vinyl gelegd worden (ongeveer 4 m²). Nieuw tapijt en ondervloer voor kamer van 12 m². Nieuw laminaat en ondervloer voor hal van 4 m². Spachtel trappenhuis verwijderen en opnieuw aanbrengen/verven (wit) van 2 verdiepingen. Graag willen wij iemand die kan bepalen wat er allemaal hersteld moet worden en wat dit gaat kosten, rekening houdend met hetgeen hersteld wordt past bij huidige situatie. Er is al een bedrijf geweest om alles te drogen.


Renovatie Alphen aan den Rijn
zondag 26 maart 2017

Asbestleiding verwijderen

Verwijderen van een asbestleiding die oorspronkelijk in een koof zat. De koof is inmiddels verwijderd. Asbest inventarisatierapport is aanwezig en kan worden aangeleverd. Het gaat om een pijp van ongeveer 3.5 meter lang.


Renovatie Boskoop
vrijdag 03 maart 2017

Spanplafond laten aanbrengen

Gaarne offerte voor een strak spanplafond , afmetingen 6.8 x 4 meter. Hierin zitten 2 ramen aan de zuidzijde bijna over de volle breedte en 1 raam aan de westzijde van 2 meter breed. Hier willen wij gordijnen aan een rails achter het plafond (zodat de rails niet zichtbaar is). Gaarne meerprijs voor verlichting aan de noordzijde (4 meter).


Renovatie Boskoop
zaterdag 28 januari 2017

Vloer van 2 balkons renoveren

Wij hebben aan de voor- en achterzijde van onze drive-in woning een betonnen balkon van 5 x 1 meter. Wij laten daarop graag de oude coating verwijderen, de afwatering verbeteren en er daarna een nieuwe antislip coating op aanbrengen. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.


Renovatie Alphen aan den Rijn
maandag 23 januari 2017

Onderhoud in een koopwoning

Vanaf 31 januari aanstaande zijn wij eigenaar van een woning. Nu is er een aantal dingen die wij graag voor wij er in trekken zouden willen laten repareren. Als eerste zouden wij de aansluiting van de douche willen na laten kijken, omdat er vocht gemeten is, verder zouden wij graag na willen laten kijken of de elektriciteitsleidingen in de douche wel geaard zijn en een ventilatie rooster in de douchedeur laten zetten. Een ander punt is we zouden de toiletpot ( zwevend toilet) op de beneden etage willen laten vast zetten en dit af laten kitten. Verder blijken de beugels van de rioleringsbuizen in de kruipruimte niet goed vast te zijn gezet dit zouden wij ook graag hersteld zien. En als laatste punt zouden wij bij de berging buiten graag de hemelwater afvoerpijp willen laten herstellen. We zouden dit graag op korte termijn en voor 14 februari willen laten herstellen.


Renovatie Boskoop
Offertes aanvragen