Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Totaalrenovatie prijs

Hele appartement van verlaagd plafond voorzien - Verbouwing - Almere

Hele appartement van verlaagd plafond voorzien - Verbouwing - Almere

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Hele appartement van verlaagd plafond voorzien

Nieuwbouw appartement 190 m2 voorzien van een verlegd plafond, inbouwspots, stucwerk en sausen in Lelystad


Aannemer Almere

Offertes voor verbouwing in Almere aanvragen

Recente aanvragen uit Almere

woensdag 10 februari 2021

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren, de maten zijn 5,5 bij 4 en tevens de muren en plafond van het bestaande gedeelte laten stucken, nieuwe vloer aanleggen. De keuken verplaatsen naar de uitbouw. Ik wil graag een 22 m² uitbouw plaatsen aan de achterzijde van de woning. Ik heb nog geen vergunning in bezit, maar veel huizen in de straat hebben het al dus dit is een kwestie van het aanvragen. De buitenzijde moet traditioneel worden gemetseld/beton. Materiaal graag nog in overleg met de specialist. De uitbouw graag woonklaar opleveren. Er moet vloerverwarming komen in de uitbouw. Er liggen plavuizen. Verder willen we de hele vloer van het huis + uitbouw opnieuw laten leggen. We weten nog niet wat we willen laten leggen, hier willen we ons graag over laten adviseren. Nu liggen plavuizen/tegels. Wij willen graag kunststof kozijnen op de uitbouw. Ik denk dat er een gevel moet worden doorgebroken. We hebben nu een schuifpui. We hoeven geen lichtstraal/lichtkoepel. Graag hetzelfde dak op de uitbouw als wat wij al hebben (weet niet precies wat wij hebben). Ik sta ervoor open om mij te laten adviseren. Ik wil ook het hele huis laten stucken ongeveer 50m² en dan ook nog de uitbouw hierbij korrel laten stucken. Verder zou ik de keuken willen verplaatsen naar de uitbouw.


Renovatie Almere
vrijdag 29 januari 2021

Betonrot herstel 2 balkons

Herstel aan 2 balkons aan de buitenste rand. schade is beperkt tot de buitenste rand waar de regen erbij kan


Renovatie Almere
dinsdag 25 augustus 2020

Overkapping repareren

Ik zoek een vakman om mijn overkapping te herstellen. Linkerkant is 6 cm verzakt, graag de betonpoer uitgraven en opkrikken.


Renovatie Almere
vrijdag 26 juni 2020

Offerte herstelwerkzaamheden keuken en vloer ivm waterschade

Er is waterschade ontstaan door verstopping in de keuken. In verband met de verzekering ontvang ik graag een offerte voor herstel van deze schade of als herstel niet meer mogelijk is dan een verklaring. De houten vloer en de muur achter de spoelbak/aanrechtblad in de keuken zijn beschadigd.


Renovatie Almere
vrijdag 12 juni 2020

Offerte herstelwerkzaamheden keuken en vloer ivm waterschade

Er is waterschade ontstaan door verstopping in de keuken. In verband met de verzekering ontvang ik graag een offerte voor herstel van deze schade of als herstel niet meer mogelijk is dan een verklaring. De houten vloer en de muur achter de spoelbak/aanrechtblad in de keuken zijn beschadigd.


Renovatie Almere
donderdag 04 juni 2020

Meerdere klussen zoals Schilderwerk, Stucwerk en Vloerverwarming

Wij krijgen 28 september 2020 de sleutels van onze woning. Alle metalen deurposten en de deuren in de woning zijn behoorlijk geel uitgeslagen. Deze moeten geschilderd worden. Er is een zijraam in de buitenmuur waarvan het dubbele glas lek is en vervangen moet worden. Het gaat om een ruit van circa 0,50 meter breed en 1,50 meter hoog. In de vloer van de woonkamer zit een convectorput die verwijderd/opgevuld moet worden. Wij staan open voor vloerverwarming, graag advies. De muren moeten gestuct worden, wij willen glad pleisterwerk. Sommige muren wit latex-spuiten, andere alleen behangklaar. De woning heeft ook nieuwe vloerbedekking nodig. Beneden willen we PVC-stroken en boven laminaat. Verder een aantal afwerk-klusjes, zoals het plafond van de zolder netjes maken.


Renovatie Almere
dinsdag 13 augustus 2019

Reparatie van plafond na waterschade

Er is waterschade ontstaan aan het plafond van de begane grond op 2 plekken, door lekkage na de installatie van warmteverdelers. De schade is in de woonkamer en in de keuken, maar het hele plafond moet opnieuw geschilderd worden. Oppervlakte: - Woonkamer: 132 m2 - Keuken: 38 m2


Renovatie Almere
donderdag 21 maart 2019

Dragende steunpilaren in restaurant verwijderen

Ik wil graag 2 steunpilaren laten verwijderen in een restaurant. De 2 pilaren hebben een afmeting van 32,5 cm bij 2,8 meter hoog. Nadat deze verwijderd zijn dient er een steunbalk geplaatst te worden en afgewerkt met stuuk.


Renovatie Almere
woensdag 21 november 2018

Scheidingswand zolder

Ik wil op zolder een slaapkamer maken. Er zal een scheidingswand van 5.90 meter breed en 2.60 meter hoog, nok, gemaakt moeten worden, In de wand zal er stopcontacten, schakelaars en een deur geplaatst moeten worden . Op zolder zal er wel al elektra aanwezig zijn wat doorgetrokken dient te worden. De wanden moeten behangklaar opgeleverd worden en het dak eventueel geïsoleerd. Hier zou ik graag advies over ontvangen.


Renovatie Almere
dinsdag 25 september 2018

Kruipruimte leeghalen en vullen met zand

Onze kruipruimte is onder water komen te staan. Er hebben tijdens verhuur, werkzaamheden daar plaats gevonden waar wij niets van af wisten. Tijdens verkoop van de woning zijn wij daarachter gekomen en hebben wij hier een bedrijf voor ingehuurd om alles leeg te halen in de kruipruimte, op te ruimen en te vullen met zand. Helaas is dit niet naar behoren gebeurd. En staat de ruimte gedeeltelijk onder water. Wij zijn op zoek naar een bedrijf die alsnog de kruipruimte naar behoren wil vullen/isoleren met zand. Is dit mogelijk via jullie bedrijf? Het gaat om een 2 onder 1 kap woning in Almere.


Renovatie Almere
dinsdag 10 juli 2018

Plafond na een lekkage herstellen

Nav een lekkage in mijn badkamer heb ik voor de verzekering een offerte nodig om het plafond in mijn wc te laten herstellen. Het stucwerk heeft een oppervlakte van 1,20 bij 0,95 meter.


Renovatie Almere
zondag 08 juli 2018

Badkamer, keuken en woonkamer opfrissen

Ik wil mijn badkamer, woonkamer en keuken een nieuwe, frisse look geven. Ik heb nog geen materialen gehaald, maar weet al wat ik wil en heb alles bij de Praxis al bekeken. Nu zoek ik hulp voor het uitvoeren van deze klus. Ik wil meer informatie over wat er allemaal gedaan zou kunnen worden, dit wil ik namelijk bespreken.


Renovatie Almere
vrijdag 08 juni 2018

Tegel- en schilderwerk in de keuken

Graag zou ik de wand boven de koelkast willen laten tegelen (circa 1 x 2.5 meter), stopcontacten plaatsen en het muurtje naast de keuken (circa 1 x 1 meter) willen laten schilderen. Graag zou ik een offerte willen waarin het leveren van de materialen apart vermeld staat.


Renovatie Almere
dinsdag 05 juni 2018

House- and gardenrenovation

Hi, I am planning to get the following work done in my house: Ground floor/ garden: - Install a new Veranda (6 x 3 metres) cement walls on the side and half open in front. - Replace current 2 small garden houses for one big new wooden gardenhouse (2 x 4 metres) with a front of 2 x 2 metres opening. - Redo the terras floor. Take out bricks and replace with stone tiles (6 x 6 metres). 1st floor : - Toilet renovation replace current commode with for one, new wash basin. (2 x 2 metres). - Create a new wall between two rooms ( 3 x 2 metres). 2nd Floor: - Extension of the attic (Dakkapel 3 x 2 metres). - Set up of a new bathroom. Tiling is fine, only replacing sanitairy equipment (3 x 2 metres). Kindly let me know a good time when your representative can visit my place, see and provide an estimation. Kind regards.


Renovatie Almere
woensdag 30 mei 2018

Waterschade voorkomen

Ik heb waterschade in mijn toilet en hal, dit komt waarschijnlijk door lekkage in het bovenliggende dak. Ik ben op zoek naar iemand die mijn dak kan repareren. Daarnaast wil ik dat mijn schrootjes plafond, van 1 m2, vervangen wordt. Ook het laminaat in de hal is aan vervanging toe. Dit betreft 7 m2. De woning en dak zijn goed bereikbaar, eventueel per ladder.


Renovatie Almere
Offertes aanvragen