Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Almere

Terrasoverkapping bouwen - Verbouwing - Almere

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Terrasoverkapping bouwen

Terrasoverkapping aan huis op 4 staanders. 6x4 met glazen voorpui, linkerzijde schuif, rechterzijde dicht. Liefst ook met fundering (kleigrond) huis wordt momenteel gebouwd. Verwachte oplevering april 2020. Voorkeur voor een aluminium constructie.


Aannemer Almere

Offertes voor verbouwing in Almere aanvragen

Recente aanvragen uit Almere

dinsdag 30 mei 2023

Mini renovation

Hi, I have purchased a new house and I need some renovation. All the details are here


Renovatie Almere
dinsdag 11 oktober 2022

Schoorsteen/openhaard plaatsen

Wij willen een openhaard laten aanleggen. We willen een nieuw rookkanaal in bestaande schouw plaatsen (tuberen).


Renovatie Almere
vrijdag 30 september 2022

Betonnen oprit herstellen 60m²

Ik heb een 60m2 oprit, bestaand ruw beton voorzien van nieuwe afgewerkte laag Welke herstellingswerken moeten uitgevoerd worden?: barsten, scheuren en gaten herstellen


Renovatie Almere
dinsdag 02 augustus 2022

Woning renoveren

Ik heb een aantal verbouw wensen voor mijn woning en zou graag willen dat dit door een aannemer worst aangestuurd. Ik wil op zolder 2 dakkapellen met een complete oplevering en kunststof kozijnen . Daarnaast 2 kamers laten creëren met opbergruimte/kasten. Verder zonnepanelen en een warmtepomp. Op alle etages wil ik een andere vloer van pvc inclusief trappen, naar schatting 130 m2. Gezin bestaat uit 2 personen.


Renovatie Almere
maandag 01 augustus 2022

Woning verder afwerken tot een casco oplevering

Onze aannemer is failliet gegaan voordat hij de de bouw heeft kunnen afronden. We zoeken een bedrijf dat de woning wind en waterdicht kan maken. Dit moet er gebeuren: - alle ramen, deuren, schuifpuien uit de gevel halen en opnieuw plaatsen (waterpas, loodrecht, op de juiste hoogte, waterdicht) met waterslagen - De gevel isolatie controleren en indien nodig vervangen, lekranden plaatsen - dakbedekking vervangen waar nodig, trim plaatsen - Woning stuken met zeer fijne korrel en de volledige woning wind en waterdicht opleveren. Indien alles goed is opgeleverd kan er gesproken worden over de uitvoer van de binnenkant van de woning.


Renovatie Almere
maandag 16 mei 2022

Vloerverwarming repareren

Mijn vloerverwarming doet het niet meer. Ik wil dit graag laten repareren. De vakman zou eerst even moeten kijken waar het probleem ligt.


Renovatie Almere
dinsdag 22 februari 2022

Gedeelte stukje ring regenhemel pijpje vervangen

Graag wil ik een stukje regenhemel pijpje laten vervangen. De ring is afgebroken, daardoor is er lekkage. Zie foto


Renovatie Almere
woensdag 10 februari 2021

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren, de maten zijn 5,5 bij 4 en tevens de muren en plafond van het bestaande gedeelte laten stucken, nieuwe vloer aanleggen. De keuken verplaatsen naar de uitbouw. Ik wil graag een 22 m² uitbouw plaatsen aan de achterzijde van de woning. Ik heb nog geen vergunning in bezit, maar veel huizen in de straat hebben het al dus dit is een kwestie van het aanvragen. De buitenzijde moet traditioneel worden gemetseld/beton. Materiaal graag nog in overleg met de specialist. De uitbouw graag woonklaar opleveren. Er moet vloerverwarming komen in de uitbouw. Er liggen plavuizen. Verder willen we de hele vloer van het huis + uitbouw opnieuw laten leggen. We weten nog niet wat we willen laten leggen, hier willen we ons graag over laten adviseren. Nu liggen plavuizen/tegels. Wij willen graag kunststof kozijnen op de uitbouw. Ik denk dat er een gevel moet worden doorgebroken. We hebben nu een schuifpui. We hoeven geen lichtstraal/lichtkoepel. Graag hetzelfde dak op de uitbouw als wat wij al hebben (weet niet precies wat wij hebben). Ik sta ervoor open om mij te laten adviseren. Ik wil ook het hele huis laten stucken ongeveer 50m² en dan ook nog de uitbouw hierbij korrel laten stucken. Verder zou ik de keuken willen verplaatsen naar de uitbouw.


Renovatie Almere
vrijdag 29 januari 2021

Betonrot herstel 2 balkons

Herstel aan 2 balkons aan de buitenste rand. schade is beperkt tot de buitenste rand waar de regen erbij kan


Renovatie Almere
dinsdag 25 augustus 2020

Overkapping repareren

Ik zoek een vakman om mijn overkapping te herstellen. Linkerkant is 6 cm verzakt, graag de betonpoer uitgraven en opkrikken.


Renovatie Almere
vrijdag 26 juni 2020

Offerte herstelwerkzaamheden keuken en vloer ivm waterschade

Er is waterschade ontstaan door verstopping in de keuken. In verband met de verzekering ontvang ik graag een offerte voor herstel van deze schade of als herstel niet meer mogelijk is dan een verklaring. De houten vloer en de muur achter de spoelbak/aanrechtblad in de keuken zijn beschadigd.


Renovatie Almere
vrijdag 12 juni 2020

Offerte herstelwerkzaamheden keuken en vloer ivm waterschade

Er is waterschade ontstaan door verstopping in de keuken. In verband met de verzekering ontvang ik graag een offerte voor herstel van deze schade of als herstel niet meer mogelijk is dan een verklaring. De houten vloer en de muur achter de spoelbak/aanrechtblad in de keuken zijn beschadigd.


Renovatie Almere
donderdag 04 juni 2020

Meerdere klussen zoals Schilderwerk, Stucwerk en Vloerverwarming

Wij krijgen 28 september 2020 de sleutels van onze woning. Alle metalen deurposten en de deuren in de woning zijn behoorlijk geel uitgeslagen. Deze moeten geschilderd worden. Er is een zijraam in de buitenmuur waarvan het dubbele glas lek is en vervangen moet worden. Het gaat om een ruit van circa 0,50 meter breed en 1,50 meter hoog. In de vloer van de woonkamer zit een convectorput die verwijderd/opgevuld moet worden. Wij staan open voor vloerverwarming, graag advies. De muren moeten gestuct worden, wij willen glad pleisterwerk. Sommige muren wit latex-spuiten, andere alleen behangklaar. De woning heeft ook nieuwe vloerbedekking nodig. Beneden willen we PVC-stroken en boven laminaat. Verder een aantal afwerk-klusjes, zoals het plafond van de zolder netjes maken.


Renovatie Almere
dinsdag 13 augustus 2019

Reparatie van plafond na waterschade

Er is waterschade ontstaan aan het plafond van de begane grond op 2 plekken, door lekkage na de installatie van warmteverdelers. De schade is in de woonkamer en in de keuken, maar het hele plafond moet opnieuw geschilderd worden. Oppervlakte: - Woonkamer: 132 m2 - Keuken: 38 m2


Renovatie Almere
donderdag 21 maart 2019

Dragende steunpilaren in restaurant verwijderen

Ik wil graag 2 steunpilaren laten verwijderen in een restaurant. De 2 pilaren hebben een afmeting van 32,5 cm bij 2,8 meter hoog. Nadat deze verwijderd zijn dient er een steunbalk geplaatst te worden en afgewerkt met stuuk.


Renovatie Almere
Offertes aanvragen