Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten voor metalen zwembad installeren:

Metalen zwembad installeren

Wij willen graag een offerte voor: Uitgraven van een gat 8 bij 4 en 1.50 meter diep. Gat moet 1. 70 zijn vanwege een betonplaat. Afvoeren overige grond. Het in elkaar zetten van een metalen zwembad en aansluiten pomp. Er moeten ook nog 2 groepen gemaakt worden. We horen het graag.
Onze klant uit Ouddorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor metalen zwembad installeren uit heel Nederland:

Aarding middels aardpen slaan bij een zwembad

Wij hebben een zwembad in de tuin. De metalen delen, onder water, gaan roesten. Het zwembadwater is licht gezouten en via onze installatie wordt chloor geproduceerd uit zout. De zout concentratie is ongeveer 3200 ppm. Op advies van de installateur willen wij een aardpen laten slaan in de tuin, op een duin (mogelijk 8 tot 10 meter tot het grondwater). De pen kan dan verbonden worden op de installatie in de technische ruimte. De tuin wordt de komende 2-3 weken gerenoveerd, dus het slaan van de pen kan nu goed gerealiseerd worden. Kunt u ons ons zeggen wat dat gaat kosten en wanneer het kan plaatsvinden?

Interline zwembad inbouwen en installeren

Ik zoek een installateur die een zwembad kan inbouwen. Interline Century Pool Ø460: bijna 5 meter puur zwemplezier. Zwembad kan zowel opbouw als inbouw geplaatst worden. Deze metalen wand pool heeft een doorsnede van 460 cm. Het zwembad is 132 cm diep. Merk: Interline Type: Century Binnenmaat bad LxBHxH (cm): Ø460x132cm Buitenmaat bad LxBxH (cm): Ø466x132cm