Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten voor zwembad aan binnenkant bekleden:

Zwembad aan binnenkant bekleden

Buitenzwembad 11 x 5 meter, diepte 2 meter. Bekleden met liner. Besluit eerste helft januari. Uitvoer februari maart.
Onze klant uit Noordwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zwembad aan binnenkant bekleden uit heel Nederland:

Zwembad in de tuin dichten

Op dit moment hebben wij een zwembad in de achtertuin van 7 bij 4 meter en 1,80 meter diep. Het bad bestaat uit stucwerk aan de binnenkant en betonnen vloer en stenen muren. Wij willen dit zwembad niet meer en zijn op zoek naar iemand die het kan verwijderen en vervolgens het gat kan dicht gooien. Verdere afwerking van de tuin doen wij zelf. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Ik heb een zwembad (5x10m buitenmaat) ...

Ik heb een zwembad (5x10m buitenmaat) een 2 m hoog gebouwd van holle betonblokken en die bewapend/gevuld. Ik wil nu de binnenkant en vloer laten pleisteren.

Aan de binnenkant van een zwembad van 12 ...

Aan de binnenkant van een zwembad van 12 x 6 x 2,5 meter moet een nieuwe cementlaag, al dan niet met een versterkings vezel. Op de vloer dient dezelfde laag aangebracht te worden. Het moet een waterdichte cementlaag worden, waarover na uitharden door ons een epoxylaag of tegelwerk aangebracht wordt. De plaats van het werk is Alicante, Spanje. De vliegreis voor 2 personen en de overnachtingen zijn voor onze rekening. Eten en drinken is voor eigen rekening. Is dit een uitdaging voor een Vakman?