Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vakspecialist uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vakspecialisten. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één vakspecialist of meerdere vakspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vakspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vakspecialisten uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vakspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vakspecialisten in Zuid-Holland.


Voor een vakspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vakspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vakspecialisten voor: en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vakspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vakspecialist voor zwembadbouw in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vakspecialist in Zuid-Holland:

vrijdag 3 januari 2020

Zwembadconstructie realiseren

Ik zou graag een onderheide betonnen zwembadconstructie in mijn achtertuin willen plaatsen van 7 bij 3. Wie kan mij daar bij helpen? Ik zou graag in het voorjaar hiermee willen starten zodat ik in de zomer hiervan kan genieten. Momenteel bestaat het uit een betegelde tuin. Ik zorg ervoor dat de tegels worden verwijderd.
zondag 4 februari 2018

Saunaruimte inrichten

Ik wil een prive sauna beginnen? Vraag nu gratis offertes aan: Titel: Wil een prive sauna beginnen Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor ik wil een prive sauna beginnen: Ik wil een prive sauna beginnen Betreft een pand welke helemaal verbouwd moet worden voor een sauna. Ik wil een prive sauna starten van ongeveer 100 m² die ik aan kleine groepen ga verhuren. In de sauna komen de volgende onderdelen: Finse sauna, stoomsauna, jacuzzi, zonnebank, inloopdouche kleedkamer balie en ontvangst ruimte Ik ben op zoek naar een aannemer of vakmensen die dit voor mij kunnen realiseren. Het dient helemaal compleet te gebeuren. Onze klant uit zuid-Holland wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!
zondag 10 december 2017

Zwembad aan binnenkant bekleden

Buitenzwembad 11 x 5 meter, diepte 2 meter. Bekleden met liner. Besluit eerste helft januari. Uitvoer februari maart.
maandag 28 december 2015

Sauna laten bouwen

Ik wil een pand betreden van ongeveer 300 m2. Ik wil hier een privé sauna beginnen. Bestaande uit: inloopdouche, infrarood sauna, zwembad, 3 X 5 X 1.5 meter met een jacuzzi. Daarnaast komt eer verkleedruimte met een wastafel en spiegel. Uiteraard gebruik ik ook een deel van de totale m2 om een ontvangstbalie neer te zetten. Ook zal al het elektra en leidingwerk aangelegd moeten worden. Wat gaat mij dit ongeveer kosten.
vrijdag 2 oktober 2015

Metalen zwembad installeren

Wij willen graag een offerte voor: Uitgraven van een gat 8 bij 4 en 1.50 meter diep. Gat moet 1. 70 zijn vanwege een betonplaat. Afvoeren overige grond. Het in elkaar zetten van een metalen zwembad en aansluiten pomp. Er moeten ook nog 2 groepen gemaakt worden. We horen het graag.
donderdag 22 januari 2015

Klassieke sauna leveren en installeren

Op zoek naar een klassieke sauna
woensdag 14 augustus 2013

Polyester bekleding in houten hottub aanbrengen

Het aan de binnenkant bekleden van een houten hottub met een polyester coating (2 laags). Afmetingen van de hottub: diameter 1,60 meter en een hoogte van 1,00 meter.
maandag 5 oktober 2009

Wij willen graag de prijs van een ...

Wij willen graag de prijs van een kant-en-klaar zwembad naast een zwembad "op maat" leggen. Zoeken dus een bedrijf voor een op maat zwembad, dat lijkt ons beter. Dus houten frame en ertussen beton gestort ook op bodem, dus een betonnen bak... van 4x3, ingegraven dus! Dan kunnen we zelf de vorm bedenken.
donderdag 27 augustus 2009

Overdekt zwembad met daarbij complete ...

Overdekt zwembad met daarbij complete wellness (sauna etc.) Zwembad 700 x 350 Sauna+ gebeuren 200 x350 Er is voldoende ruimte in de tuin maar er moet wel een soort sluis/doorgang van binnen naar buiten komen.
zondag 5 juli 2009

Wij zouden een buitenzwembad willen ...

Wij zouden een buitenzwembad willen hebben, bij voorkeur een op maat, maar afhankelijk van de kosten een kant en klaar model. Polyester wordt ons te duur, dus we staan open voor andere opties. (staalwand, folie, etc) Wij zoeken een specialist die (met evt wat hulp van onze zijde (voorwerk, afwerking)) de kennis heeft om het bad aan te leggen incl al het installatiemateriaal zoals benodigde pompen/skimmer etc) Het betreft een klein zwembad van een afmeting van rond de 3.50 - 4.00 m. rond, diepte 1.20 - 1.50 m. Wij hebben hiervoor geen enorm budget, en dachten aan 2500,=, met evt een kleine uitloop. Gaarne informatie.
dinsdag 12 mei 2009

Wij willen graag een infraroodsauna ...

Wij willen graag een infraroodsauna (cabine) laten inbouwen in een ruimte van 1,14 cm bij 1,17. Deze ruimte bevat een leidingkoker die niet verwijderd kan worden. De electra is al aangelegd. We hebben nog geen materialen en sauna.
zondag 5 april 2009

ben op zoek naar een polyester zwembad ...

ben op zoek naar een polyester zwembad van 7 bij 3 meter, 1,50 diep. gat graaf ik zelf, bad moet over dak getakeld. wil ook graag bad verwarmen met zonne-energie op 60m2 groot plat dak.
dinsdag 27 mei 2008

Zwembad: 12*5 mtr, verwarmd, afdek ...

Zwembad: 12*5 mtr, verwarmd, afdek kindveilig, inbouw trap, verlichting, schoonwater installatie, incl uitgraven en terass van ca 25 m2.
maandag 4 juni 2007

Ik heb een woning gekocht waar in de ...

Ik heb een woning gekocht waar in de tuin een soort zwembad of dergelijk aanwezig is. Breed 1.50, diep 1.70 en lengte 3.50. Ik zelf wil wel een klein zwembad van maken.
zondag 24 juli 2005

het bouwen van een kelder/ parkeergarage ...

het bouwen van een kelder/ parkeergarage van 375 m2 met een vrijehoogte van 3 meter op turnkey basis. de kelder ligt 1 m onder het grondwater oppervlak.
dinsdag 7 juni 2005

we willen een nieuwe tuin met zwembad en ...

we willen een nieuwe tuin met zwembad en nieuwe bestrating een volledige tuinaanleg
vrijdag 28 januari 2005

een buitenzwembad in omgeving Toulouse ( ...

een buitenzwembad in omgeving Toulouse ( Zuid-Frankrijk ) aanleggen van 10m lang en 4 meter breed (ongeveer) Zijn er in Nederland serieuze zwembadaanleggers, die dit zien zitten. Het zou moeten gebeuren omstreeks de maand mei 2005.Wat gaat er af als we het gat zelf graven. Welke mogelijkheden zijn er. Wat is de prijs incl. man-uren en alle materialen. Verblijf kan in ons bed & breakfast. we willen ook een afdekking v.h. zwembad, want dit is verplicht in Frankrijk. We zijn jonge mensen hebben echt niet meer dan 20.000 euro all. incl. Dit is een serieuze mail !!! Iemand moet het ook echt leuk vinden. Hulp is aanwezig van ongeveer 4 volwassenen. regeer s.v.p. snel !!
donderdag 9 september 2004

bouw bescheiden buitenzwembad met ...

bouw bescheiden buitenzwembad met verwarming 4 stuks dakkapellen met schuin dak van dakpannen; aan zijkant woning plaatsing houtgestookte open haard (bij voorkeur STUV) met enig metselwerk (opbouw muurtjes); rookkanaal reeds aanwezig
vrijdag 14 november 2003

Aanbouw woonruimte 5 x 3,5 m2 met ...

Aanbouw woonruimte 5 x 3,5 m2 met aangesloten binnenhal 9 x 6,5 m2 waarin foliezwembad van 8 x 4 x 1,5 m3. Aan tuinzijde glaspuien van 10 x 2,2 m2. Fundering en vloeren optimaal geisoleerd (met de Hoop periporplaten 10-15 cm.). NB. 1. ca. 60 cm. van werkdiepte onder grondwaternivo, 2. lokatie aan moeilijk bereikbare zij/achterzijde van bestaande pand, 3. af te voern klei/veen ca. 50 m3.
zondag 17 augustus 2003

in de tuin een buitenbadje voor peuters ...

in de tuin een buitenbadje voor peuters van ong 5 x 2 mtr tussen betonfundatie van deel van het huis.
zaterdag 9 augustus 2003

Het is een dijkhuis met een voortuin van ...

Het is een dijkhuis met een voortuin van 15 meter lang en 12 meter breed wel hellend. Het is een slappende dijk maar weet niet of het kan en mag.
zondag 4 augustus 2002

Op zoek naar een vakman die ervaring ...

Op zoek naar een vakman die ervaring heeft met een geheel gemetseld bad van +/- 95 cm diep en 135 bij 90, afgewerkt met mozaiktegels.