Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten voor saunaruimte maken binnenshuis:

Saunaruimte maken binnenshuis

Ik ben op zoek naar een timmerman die ervaring heeft met het ontwerpen en maken van een sauna binnenshuis. Ik heb een bestaande ruimte waar meerdere opties mogelijk zijn. Ik zoek dus iemand die ervaren is en hierover kan meedenken. Ik maak graag een afspraak.
Onze klant uit Middelburg (Zeeland) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor saunaruimte maken binnenshuis uit heel Nederland:

Woonhuis verbouwen

In mijn woonhuis dienen meerdere verbouwingen uitgevoerd te worden: - Leggen 45x45cm vloertegels in bijkeuken (nu zeil), saunaruimte (nu laminaat), entreehal (nu lamelparket) en toilet (nu kleine tegels). Bij elkaar ca. 20 m2; vloertegels zijn al gekocht. - Vernieuwen toilet (wandtegels, hangtoilet, fonteintje); wandtegels zijn al gekocht. - Maken nieuwe douchehoek op de plaats van de oude; wandtegels, douchebak, sifon, en thermostaatkraan en douchestang en -kop zijn al gekocht. - Maken openslaande deuren naar de tuin. - Verleggen elektra op zolder (wcd aanleggen). - Afhangen nieuwe binnendeur. Graag ontvang ik vrijblijvend een verbouwofferte.

Huis uit 1971 dient als volgt te worden ...

Huis uit 1971 dient als volgt te worden verbouwd: Woonkamer moet een openhaard geplaatst worden (tevens moet rookkanaal worden aangelegd) en de deur naar de bijkeuken moet worden dichtgemaakt. De open trap in de woonkamer moet worden verwijderd. Dichte trap in de hal maken. De garage moet een werkkamer worden. Garage deur moet vaste gevel worden met deur naar buiten. Kantoor (= andere helft van de garage) moet saunaruimte worden. Huidige scheidingswand moet gemetselde tussenwand worden. Electriciteit moet worden aangepast op sauna gebruik (krachtstroom). Zachtboard moet verwijderd worden in kamers boven en hiervoor in de plaats komt metselwerk.

Uitbouw huiskamer met daarnaast extra ...

Uitbouw huiskamer met daarnaast extra saunaruimte achter de schuur (wordt één geheel met de kamer en afgescheiden door een wand). Bij deze uitbouw moet alles gedaan worden van fundering tot dak. Het geheel moet voorzien worden van een glaspui en deuren. Uit de bestaande bouw moet een deel (huidige betonnen rand rondom glaspui) weggezaagd worden. Aanleg in het kamer gedeelte van twee convector putten en in de overige ruimte vloerverwarming. Voor het saunagedeelte een 380 V aansluiting. In de saunaruimte afvoer en watervoorziening maken. Wanden glad en plafond met spuitpleister afwerken. In het aanbouw plafond van de huiskamer 3 lichtkoepels plaatsen.