Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten voor paardenzwembad aanleggen:

Paardenzwembad aanleggen

Langwerpig zwembad van 50 meter lang en 2,5 meter diep, 2 banen naast elkaar waarvan 1 van 50 meter. De andere baan bestaat uit 2 gedeeltes. Aan het uiteinde een schuine in- en uitloop voor de paarden.
Onze klant uit Ellemeet (Zeeland) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor paardenzwembad aanleggen uit heel Nederland:

Paardenzwembad aanleggen

Wij willen graag een recht paardenzwembad aanleggen van 50 meter lang, 2 meter breed en 3 meter diep. Aan beide zijde een schuine kant voor het in en uitstappen van de paarden. Graag ruimte naast het zwembad overlaten om het paard te begeleiden. We kunnen zelf het uitgraven voor het zwembad. Wel graag de betonbak storten. Ook filters moeten erin komen en een pomp dat het water hergebruikt. Zwembad graa verwarmd! (ongeveer 18-20 graden). Het terrein is goed bereikbaar met voldoende ruimte voor machines etc. om het zwembad te kunnen aanleggen.

Paardenzwembad aanleggen

Wij willen graag een RECHT paardenzwembad aanleggen van 50 meter lang en 3 meter diep. Met zout water. Gefilterd en verwarmd! (ongeveer 18-20 graden). Zie de bijlage voor voorbeeld. Het terrein is heel goed bereikbaar want het is op een grote pensionstal in Nispen (Roossendaal) Veel ruimte om het te bouwen.

Paardenzwembad aanleggen

Hierbij wil ik graag een offerte aanvragen voor een paardenzwembad van 50 meter lang, 2 breed en 3 meter diep. Met schuine in en afloop aan beide kanten.

Paardenzwembad aanleggen

Het zwembad moet 50 meter lang worden, 3 meter dik met daarvan 1,5 m boven de grond en 1.5 meter onder de grond en het zwembad moet 2 meter breed zijn. In het begin en eind moet het langzaam naar beneden/boven lopen.

Paardenzwembad aanleggen

Graag zou ik een indicatie van de kosten willen voor het aan laten leggen van een paardenzwembad van minimaal 3 meter diep, 45 meter lang en 2,5 meter breed. De maten mogen best iets afwijken als het bijvoorbeeld goedkoper is het zwembad even diep als breed aan te leggen o.i.d. Beiden zijden moeten schuin aflopen onder een hoek van ongeveer 20 graden voor een makkelijke in- en uitloop. Het waterpeil hoeft niet gelijk aan de vloer te zijn, dus een opstaande rand van 1 meter en een diepte van 2 meter zou ook volstaan. Geen materialen aanwezig. Ook bijvoorbeeld filters en pompen moeten nog aangeschaft worden. Het zwembad moet ook verwarmd worden. De capaciteit van het zwembad wordt als ik het goed bereken ongeveer 310.000 Liter. We willen het zwembad uiteindelijk overkapt hebben. Al dan niet in een bestaande hal of een hal/overkapping maken.