Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vakspecialist uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vakspecialisten. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één vakspecialist of meerdere vakspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vakspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vakspecialisten uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vakspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vakspecialisten in Zeeland.


Voor een vakspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vakspecialist in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vakspecialisten voor: en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vakspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vakspecialist voor zwembadbouw in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vakspecialist in Zeeland:

vrijdag 29 mei 2020

Zwembad aanleggen

Bestaande zwemvijver, op maat graven voor plaatsen zwembad. Ondervloer en muren storten met beton. Meekijken naar mogelijkheden. Bestaande vijver afmetingen 4.70m x 5.65m x 2.00m diepte. Of de zwemvijver renoveren.
woensdag 25 mei 2016

Saunaruimte maken binnenshuis

Ik ben op zoek naar een timmerman die ervaring heeft met het ontwerpen en maken van een sauna binnenshuis. Ik heb een bestaande ruimte waar meerdere opties mogelijk zijn. Ik zoek dus iemand die ervaren is en hierover kan meedenken. Ik maak graag een afspraak.
dinsdag 11 juni 2013

Interline zwembad inbouwen en installeren

Ik zoek een installateur die een zwembad kan inbouwen. Interline Century Pool Ø460: bijna 5 meter puur zwemplezier. Zwembad kan zowel opbouw als inbouw geplaatst worden. Deze metalen wand pool heeft een doorsnede van 460 cm. Het zwembad is 132 cm diep. Merk: Interline Type: Century Binnenmaat bad LxBHxH (cm): Ø460x132cm Buitenmaat bad LxBxH (cm): Ø466x132cm
donderdag 11 november 2010

Paardenzwembad aanleggen

Langwerpig zwembad van 50 meter lang en 2,5 meter diep, 2 banen naast elkaar waarvan 1 van 50 meter. De andere baan bestaat uit 2 gedeeltes. Aan het uiteinde een schuine in- en uitloop voor de paarden.
maandag 23 maart 2009

Uitzetten en storten van vloerplaat voor ...

Uitzetten en storten van vloerplaat voor zwembad. Metsellen van betonblokken zwembad en stucwerk Zwembad 8x4x1.5 meter Indicatie of offerte mag ook per mail
dinsdag 1 mei 2007

Het storten van betonplaat, zijwanden en ...

Het storten van betonplaat, zijwanden en trapgedeelte. Het afgraven van de grond en verwijderen. Ruwe schets en aanvraag zijn beschikbaar. maten zijn 7x3x1,5
woensdag 13 augustus 2003

prijs van buiten zwembad met evt ...

prijs van buiten zwembad met evt overkapping(serre)