Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten voor zwembad renoveren:

Zwembad renoveren

Mijn 40 jaar oude liner-zwembad (8 x 4 x 1,4-1,9m) heeft het begeven is lek. Wij willen in het oude gat een nieuw zwembad laten plaatsen op een aan te leggen betonvloer, 20 cm dubbel vlechtdek en gemetselde muren. In aanmerking komen een Polystyreen Liner zwembad 600 x 300 x 150 cm, een stalen Trend Pool Tahiti 623 x 360 x 150 cm, liner 0,6 mm of vergelijkbaar bad. Werkzaamheden bestaan dus uit: - leegpompen en leeg houden oude zwembad. - betonvloer 20 cm dik aanleggen 8 x 4 m. (ligt in moeilijk bereikbare achtertuin). - wanden opmetselen. - aanleggen af- en aanvoerleidingen t.b.v. filterinstallatie. - elektrisch installatiewerk (zwembadlamp, filterpomp).
Onze klant uit Veenendaal (Utrecht) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zwembad renoveren uit heel Nederland:

Zwembad aanleggen

Bestaande zwemvijver, op maat graven voor plaatsen zwembad. Ondervloer en muren storten met beton. Meekijken naar mogelijkheden. Bestaande vijver afmetingen 4.70m x 5.65m x 2.00m diepte. Of de zwemvijver renoveren.

Verduurzamen van bungalow villa

Het gaat om een te renoveren jaren 60 bungalow/villa waarbij we zo veel mogelijk willen verduurzamen. De woning heeft een volume van circa 950 m3 en staat op 7200 m2 grond waarvan circa 1000 m2 onbeplant (gras en terras) horizontaal aardbron systeem is dus mogelijk. Het betreft een provinciaal monument (Rietveld) en er zijn dus allerlei extra vergunningen nodig. Belangrijk is dat zowel verwarmd als gekoeld kan worden. Verder moet het zwembad verwarmd worden maar deze moet ook automatisch afgeschakeld kunnen worden als het water de gewenste temperatuur heeft. De oppervlakte van het dak is ruim genoeg voor zonnepanelen én zonnecollectoren. Deze collectoren zullen als eerste ingezet worden voor zwembadverwarming. Het perceel bestaat in de bovenste lagen uit zandgrond. Of lager nog andere grondsoorten aanwezig zijn, is onbekend.

Tuin renoveren

Achtertuin naar schatting tussen de 300 en 350 m2. Het is geen rechthoek daarom een schatting van de oppervlakte. Tuin voor ongeveer 70% nu met planten, vijver en bomen. Rest bestraat. Bijna alle beplanting en vijver moet eruit. Bestrating kan blijven. 10% ongeveer van bestrating kan weg maar op andere plek weer gelegd worden. Wil graszoden waar nu allemaal beplanting staat. Stevig gras in verband met honden en eventueel van rubber tegels een rechthoek om een zwembad op te zetten. Optioneel een bewateringssysteem.

Tuin renoveren

We willen onze tuin renoveren: grasveld groter maken, stronken verwijderen, gedeelte rond zwembad voorzien van nieuw hout of van tegels, dat door laten lopen naar links zodat daar een terrasje ontstaat. Tevens resterende terras aan voorzijde (na groter maken grasveld) voorzien van nieuwe tegels. En op de plaats waar nu nog 7 boompjes (coniferen? ) staan een moestuin aanleggen. De tuin is 400 m2 ongeveer.

Voormalig hotel renoveren

Totale renovatie van hotel: Betreft een deel van 500 m² en een deel van 800 m² met trappenhuis en lift, 37 slaapkamers, badkamers, toiletten, huiskamer en 1 zaal, diverse andere ruimtes en keuken, hetgeen geheel vernieuwd moet worden. Er moet ook een zwembad en jacuzzi komen. Keuken marmeren vloer, rest laminaat. Tevens moet het dak vernieuwd worden en de muren gerenoveerd of opnieuw opgetrokken worden. Nieuwe verwarmingsketel, radiatoren, al het leidingwerk. Nieuwe kozijnen en schilderwerk. Er zijn nog geen tekeningen. Graag advies van de vakman wat mogelijk is. Hopelijk kan de vakman dinsdag 19 april om 14.00 uur ter plekke komen kijken, voor advies en tekeningen maken.

Achthoekig zwembad renoveren

Wij hebben een 8 hoekig zwembad wat opnieuw bekleed dient te worden, met folie. De oppervlakte is ongeveer 3.5 bij 3.5 meter. Graag willen wij weten of u iets voor ons kunt betekenen en wat de kosten zijn. Er zijn foto's beschikbaar.

Betonvloer storten onder het zwembad

Ik wil een betonvloer laten storten onder ons zwembad. Dit kan op korte termijn. Het gaat om een te renoveren zwembad. 'Gat' in de grond en wanden zijn aanwezig. Nu nog een betonvloer welke glad moet worden afgewerkt. Het gaat ongeveer over 27 m2.

Zwembad stucen aan de binnenzijde

Wij zijn nog zoekende naar een methode/materiaal om ons zwembad van 9.00 x 5.00 x 1.30 te renoveren. Stucen of spackspuiten kan een goeie optie zijn als we daar buitenstuc voor kunnen vinden dat glad gemaakt kan worden en in een kleurtje kan worden opgebracht. Heeft iemand hier ervaring mee?

Zwembad renoveren

Bestaand zelfbouw zwembad, folie vervangen met onderliggende isolatie van styropor. Skimmer en lampbehuizingen eveneens vervangen.

Bungalowpark renoveren

Binnen Uitbreiding zwembad door kleuterbad en waterattracties Sauna Poolbiljart Buiten Verwarmd openluchtzwembad met glijbaan Trampoline Airtrampoline bij het strand Kanoen/kanoverhuur bij het zwemvijver Scooterbaan Speeltuin Groot terras met zicht op de speeltuin Fiets-/kinderfietsverhuur Wandel- en fietstochten Restaurant/pannenkoekenhuis