Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vakspecialist uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vakspecialisten. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één vakspecialist of meerdere vakspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vakspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vakspecialisten uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vakspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vakspecialisten in Utrecht.


Voor een vakspecialist, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vakspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vakspecialisten voor: en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vakspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vakspecialist voor zwembadbouw in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vakspecialist in Utrecht:

zaterdag 11 april 2020

Fundering logsauna realiseren

Wij zouden graag een 6000 kg wegende sauna willen plaatsen. Daarvoor laten wij graag een fundering maken met een funderingsafmeting van 260 x 260 cm. Wat voor soort bodemsoort wij hebben, weten wij niet goed. Graag zouden wij de beste en voordeligste fundering willen hebben, zodat er gemakkelijk een vloer op geplaatst kan worden en de logsauna. Wij hebben een offerte voor een schroeffundering, maar wij weten niet of dit het beste is. Er is geen vergunning voor nodig. Wat zullen daar de kosten van zijn? Wij zijn nu in de laatste fase in de sauna, dus wij zouden ongeveer over 6- 8 weken willen beginnen. Alvast bedankt!
dinsdag 27 maart 2018

Spa en wellness creëren

Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, nieuw plafond, nieuwe vloer. Het gaat om een bedrijfspand van 300 m2 en een huis bovenop. Ik wil graag het pand in twee splitsen. Ik wil een spa/wellness laten maken met hamman en jacuzzi's et cetera. Dit moet allemaal twee keer gebeuren.
vrijdag 16 december 2016

Betonvloer in een zwembad laten storten

Ik wil een betonvloer laten storten van 15 cm dik voor mijn zwembad die 6 meter in het rond is (diameter). Bekisting en betonijzer doe ik zelf. De vloer dient gevlinderd te worden. Vanaf de straat is een slang nodig van circa 50 meter.
zaterdag 11 juli 2015

Zwembad liner en skimmer vervangen

Zwembad liner vervangen. Merk Interline, rond met een doorsnede van 640 cm. De diepte is 120 cm. Tevens skimmer met uitlaat vervangen. Verlichting is in overleg nader te bepalen. Het moet strak en netjes geplaatst worden, zonder plooien. Ik wil alleen contact met een ervaren zwembadspecialist die snapt wat er gedaan moet worden.
dinsdag 3 februari 2015

Zwembad renoveren

Mijn 40 jaar oude liner-zwembad (8 x 4 x 1,4-1,9m) heeft het begeven is lek. Wij willen in het oude gat een nieuw zwembad laten plaatsen op een aan te leggen betonvloer, 20 cm dubbel vlechtdek en gemetselde muren. In aanmerking komen een Polystyreen Liner zwembad 600 x 300 x 150 cm, een stalen Trend Pool Tahiti 623 x 360 x 150 cm, liner 0,6 mm of vergelijkbaar bad. Werkzaamheden bestaan dus uit: - leegpompen en leeg houden oude zwembad. - betonvloer 20 cm dik aanleggen 8 x 4 m. (ligt in moeilijk bereikbare achtertuin). - wanden opmetselen. - aanleggen af- en aanvoerleidingen t.b.v. filterinstallatie. - elektrisch installatiewerk (zwembadlamp, filterpomp).
maandag 13 juli 2009

Enkele randtegels rondom het zwembad ...

Enkele randtegels rondom het zwembad zitten los. Deze dienen goed gelijmd te worden en opnieuw gevoegd
vrijdag 10 april 2009

Ik zoek een vakman die zwembadfolie in ...

Ik zoek een vakman die zwembadfolie in een bestaand zwembad kan aanleggen. Het gaat om het lassen en afwerken van alkorfolie ter plaatse in een bestaand betonnen zwembad. Folie en toebehoren kan ik evt zelf bestellen
zondag 8 maart 2009

Het plaatsen van een doughboy zwembad in ...

Het plaatsen van een doughboy zwembad in de achtertuin
zaterdag 28 juni 2008

Bouw van een stenen (zwem)badhuis ...

Bouw van een stenen (zwem)badhuis (+schuur): plat dak, in stijl van het woonhuis (daterend uit 1900), totaal ca 40m2 en zwembad (ca 27 m2).
dinsdag 13 februari 2007

Het gaat hier over het inrichten van een ...

Het gaat hier over het inrichten van een saunacomplex van 200 vierkante meter.
woensdag 16 november 2005

we hebben een bestaand huis in ...

we hebben een bestaand huis in Amersfoort gekocht. We willen een zwembad van ca. 12,5 x 6 m in de tuin. Voorkeur voor traditioneel beton (zoals een gemeentezwembad). zwembad moet verwarmd, maar hoe en via welke installaties? e.e.a wordt ondergebracht in een apart tuinhuisje. zwembad moet wel zijn voorzien van filters ed.
zondag 23 oktober 2005

I will een swembad, half binne ...

I will een swembad, half binne halfbuiten.
zondag 23 oktober 2005

Een binnenzwembad aanleggen inclusief ...

Een binnenzwembad aanleggen inclusief tegel werk, 6.00m x 3.00m x 1.50m.
maandag 25 juli 2005

Afmetingen: 3,6 mtr x 2,8 mtr x 1,5 mtr ...

Afmetingen: 3,6 mtr x 2,8 mtr x 1,5 mtr diep, pomp/filter, verlichting, verwarming, kindveiligafdeksysteem - graag prijs voor levering en installatie binnen max. 8 weken.
dinsdag 18 november 2003

Ik wil een zwembad in onze nog lege ...

Ik wil een zwembad in onze nog lege tuin, graafwerk verzorg ik zelf, wil graag de verschillende baden vergelijken en dan een keuze maken