Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten voor fundering en tegelwerk:

fundering en tegelwerk

Er dient een betonsloof van 25cm breed en 40cm diep worden aangestort aan een zwembad. Vervolgens dienen de reeds geleverde zwembad tegels op de betonsloof worden aangebracht totale strekkende meters zijn ca 28 meter.
Onze klant uit Zenderen (Overijssel) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering en tegelwerk uit heel Nederland:

Complete tuinrenovatie

Ik wil mijn tuin laten renoveren: 18 m2 tegelwerk en 7 strekkende meter houten schutting (2 meter hoog houten palen, er ligt al fundering) met 2 x 90 graden bochten, inclusief poort.

Uitbouw van de woning aan de achterzijde

Aan de achterzijde van de woning (2 onder 1 kap) willen we graag de woonkamer uitbouwen. We willen hem 4 meter naar achteren uitbouwen en 6 meter breed. De woning zelf is ongeveer 9 meter breed. Naast de woonkamer met keuken zit de bijkeuken van ongeveer 3 meter breed. Deze willen we niet verder uitbouwen. Hierdoor ontstaat er dus 3 meter tuin naast de uitbouw. Aan beide zijden zal er een muur geplaatst moeten worden en aan de achterzijde willen we graag zoveel mogelijk glas, dat ook zoveel mogelijk open gezet kan worden. In de muur van 4 meter aan de zijkant van de bijkeuken, willen we 1 grote raam van 1 meter breed hebben. Het dak mag zoveel mogelijk van glas gemaakt worden, zodat er lekker veel licht naar binnen komt. De achtermuur met 1 deur en 2 ramen zullen verbroken moeten worden en er zal een verwarming verplaatst moeten worden. Graag willen we alles goed geïsoleerd hebben, aangezien het rechtstreeks bij de woonkamer getrokken wordt. De ondergrond waar het op gebouwd moet worden in de achtertuin, bestaat nu uit tegelwerk met daar onder zand. De tuin heeft geen achterom. Met groot materieel kun je er niet (rijdend) komen. Er zal fundering aangebracht moeten worden. Het huis heeft een kruipruimte, die is gevuld met zand. Of het huis onderheid is, weet ik niet.

Woning uitbouwen en verbouwen

Graag zouden wij een op dit moment 57 m2 groot appartement willen uitbouwen en vernieuwd opleveren. Daarvoor moet aan de bestaande constructie circa 24 m2 worden uitgebouwd, fundering, steen, schuifpui. Deze uitbouw is echter geen rechthoek: in de bestaande constructie zit reeds een omgekeerde L-vorm. Deze omgekeerde L-vorm zouden wij graag doortrekken zodat over de gehele linie 4 m2 in de diepte wordt uitgebouwd. De breedte van de woning is inclusief muren ongeveer 6 meter, zodoende ook de uitbouw van 24 m2 totaal. Vervolgens dient de woning in zijn geheel te worden vernieuwd, alle muren en plafonds opnieuw gestuukt. De badkamer dient te worden vergroot & gerenoveerd, circa 12 m2, inclusief sanitair, bad & inloopdouche, en tegelwerk. Ook dient er een aparte toiletruimte te worden gecreëerd, zelfde stijl als badkamer, inclusief sanitair. Ook een nieuwe keuken dient te worden geïnstalleerd, het model verzorgen wij zelf. Ook moet er in het hele appartement een nieuwe visgraten houten vloer worden gelegd, met witte plint van 10 cm hoog. Daarnaast dienen de deuren & deurkozijnen binnen worden vervangen, 3 deuren binnen. Ook de verwarmingselementen moeten worden vervangen en de leidingen dienen te worden ingefreesd. Ook de verlichting moet grotendeels afgewerkt worden opgeleverd, spots in de uitbouw, in de keuken en in de badkamer, en nieuwe lichtknoppen. Al met al moet de woning in goede staat worden opgeleverd: dat wil zeggen wij zijn opzoek naar een totaal aannemer die de gehele verbouwing voor zijn rekening kan nemen. Voor ons zijn duidelijkheid over de prijs, geen verrassingen, degelijkheid en snelheid van belang. In de prijs kan ook worden meegenomen dat de bestaande materialen, oude kozijnen achterkant, de binnen deuren, de bestaande keuken, door de aannemer moeten worden verwijderd. De eventuele opbrengsten van de verkoop van het bestaande spul is voor de aannemer. Er is een plattegrond beschikbaar.

Grote renovatie woning

Graag wil ik mijn huis laten verbouwen. We willen graag twee dakkapellen van elk ongeveer 9 meter lang laten plaatsen. Badkamer aanleggen op de eerste verdieping: leidingwerk, tegelwerk en sanitair. Van 1 kamer 2 kamers maken. Elektra verleggen. Extra deuropening maken. Wand plaatsen. CV-ketel verplaatsen en inbouwen (timmerwerk). Begane grond: dragende muur slopen, draagbalken plaatsen en erker bouwen. Ik weet niet of hier fundering voor nodig is. Erker van 2 meter diep en 5 meter breed. Erker moet ook aan de binnenzijde worden afgewerkt. Wordt onderdeel van de woonkamer. Diverse afwerkklussen. Hele buitenzijde van de woning moet gestuct worden. Ook nog wat metselwerk en nieuwe dakpannen.

Aanbouwen en verbouwen

Serre aanbouwen van ongeveer 3 bij 3 meter. Ter verlenging van de garage. Muur isoleren en fundering maken voor de serre. Tevens CV en elektra in de serre aanleggen. Daarnaast wil ik de badkamer en toilet laten renoveren. Vernieuwing van tegelwerk en sanitair, waarschijnlijk hoeft het niet geheel gerenoveerd te worden. Daarnaast nieuwe keuken plaatsen, wat leidingen aanpassen en tegelwerk.

Aanbouw en verbouw

De oude garage moet gesloopt worden en opnieuw opgebouwd worden waarbij er nog en stuk aan het huis wordt aangebouwd. Uitbouw aan de garage en aan woning van ongeveer 2,5 bij 4 meter. Garage met een plat dak. Fundering en gemetselde muren voor garage en uitbouw. Binnezijde ook afwerken. In de bestaande woning moet de badkamer vernieuwd worden - tegelwerk, sanitair plus nieuw installatiewerk ( elektra, waterleiding etc). Aantal kozijnen in de woning moeten worden vervangen. Wellicht andere werkzaamheden. De vergunning hebben we al en tekening van de architect is binnen.

Ver-, aan- en opbouw

In verband met de mogelijke koop van een huis ontvangen wij graag een offerte voor onderstaande werkzaamheden (bandbreedte van de kosten): - Verhoogde nok (dubbelzijdig), incl. plaatsing vaste trap. - Verplaatsing badkamer (van voorzijde naar achterzijde). Compleet opbouwen van een badkamer met leidingwerk, tegelwerk en sanitair. - Uitbouw achtergevel (ong. 2,5 x 6 meter), aan schuur getrokken. Gemetseld, fundering, plat dak, afwerking binnenzijde etc. Graag verneem ik wat de mogelijkheden zijn om kosten te kunnen besparen. En ben ik benieuwd naar de specificaties van de offertes.

Aanbouw achterzijde woning

Het gaat hier om een aanbouw naar achter. Tussen de 2,5 en 3 meter in de diepte en over de gehele breedte van ons huis, +/- 6 meter. Fundering, openslaande deuren overzetten, gemetselde wanden, plat dak. Gaat om cascobouw waarschijnlijk. Afwerking willen we zelf doen, zoals stucwerk, tegelwerk, loodgieterij etc. Tekening en vergunning moeten ook nog geregeld worden.

Uitbouw aan bestaand huis

Aan een bestaand huis op de begane grond een uitbouw bouwen van ongeveer 29 m2, bestaande uit een kamer van ca. 5x4 meter en een badkamer van ca. 3x3 meter. De kamer moet later dienst doen als slaapkamer. Het gaat om een fundering, metselen van wanden, ramen/deur en een plat dak. Ook dient de afwerking van binnen compleet te worden gedaan. Het gaat dan om loodgieterij, electra, afwerken van wanden, vloer en plafond. Ook het opbouwen van de badkamer: leidingwerk, tegelwerk, aansluiten sanitair etc. We willen ook graag dat de aannemer de vergunning bij de gemeente regelt en dus de tekeningen. We zoeken dus een bedrijf voor het complete pakket.

Woning uitbouwen en badkamer verbouwen

Uitbouw bestaande woning van ongeveer 20 m2. Gemetselde uitbouw met fundering en plat dak. Kozijnen en deuren doen we in eigen beheer. Casco-afbouw in overleg. Complete werkomschrijving en tekeningen van bouwkundige architect zijn in ons bezit. Badkamer en toilet in de woning verbouwen: leidingwerk, sanitair plaatsen, tegelwerk etc. Sanitair en tegels leveren we zelf.