Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zwembad in de tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vakspecialisten of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vakspecialisten een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zwembad in de tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vakspecialisten!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een vakspecialisten, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zwembad in de tuin

Zwembad in de tuin

Wij verhuizen deze maand naar Maasbree, naar een huis met tuin va 16 x 20 meter en wij zouden een zwembad rechte vorm afmeting ongeveer 4 x 8 x 1,50 in de tuin willen hebben. Wij willen deze in zijn geheel aan laten leggen, dus ook het graven. De tuin is nu nog niet aangelegd, dus we zouden graag voor de zomer 2020 het zwembad gereed willen hebben. Zwembad met afdek en verwarming. De woning heeft 22 zonnepanelen. Gaarne zien wij een prijs opgave tegemoet. Ik heb zelf gegoogeld en een zwembad met strypor-elementen gezien.

Gat graven voor zwembad en plaatsen betonnen vloer

Graag ontvang ik een offerte voor het graven van een gat van ca. 7,60 x 4,40 x 1,40 m. Samenstelling is nu ca. 30 cm zand en daaronder klei. Afvoeren van grond meenemen in offerte. Daarnaast het plaatsen van een betonnen vloer met dubbele bewapening van 20 cm dikte en afmeting 7,20 4,00 m. Tevens vlinderen van vloer voor glad resultaat. Tuin is bereikbaar via 100 cm breed hek en ligt tevens aan openbare weg waardoor beton storten eenvoudig is. Alvast bedankt voor de moeite.

Zwembadfolie aanbrengen

Wij hebben in de tuin een zwembad laten uitgraven van 7,5 x 3,4 meter, 1,5 meter diep, met 2 trappen en een vlak zitgedeelte. Wij ontvangen graag een offerte voor het plaatsen en lassen van zwembadfolie.

Betonvloer storten onder het zwembad

Het betreft het laten storten van een betonvloer in de tuin voor een zwembad van 9 x 4.5 meter. De tuin is al afgegraven, de betonvloer kan zo gestort worden. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor deze klus.

Overdekt zwembad met daarbij complete ...

Overdekt zwembad met daarbij complete wellness (sauna etc.) Zwembad 700 x 350 Sauna+ gebeuren 200 x350 Er is voldoende ruimte in de tuin maar er moet wel een soort sluis/doorgang van binnen naar buiten komen.

Project: renovatie van oud zwembad in de ...

Project: renovatie van oud zwembad in de tuin van mijn nieuwe huis. Pomp en filterinstallatie moeten nagekeken worden maar lijken OK en zijn al aangesloten op CV. Uit te voeren: bestaande zwembad (rond; diameter 7m) geheel verwijderen (staat nog klein beetje water in); nieuwe bodem plaatsen, nieuw (rond; diameter 7m) zwembad plaatsen, leidingwerk vernieuwen. Omgeving Harderwijk. Handig om even te bellen!

Wij willen graag een zwembad in de tuin. ...

Wij willen graag een zwembad in de tuin. Onze tuin is 7.20 breed en 19 meter lang, dus er moet wel een ontwerp gemaakt worden. Betreft een tuin die is aangelegd. We zoeken iemand die kan aangeven waar het mooi is het zwembad te plaatsen, wat voor zwembad en het plaatsen van het zwembad. Eerst globaal een prijsindicatie. En advies over wat wij zelf kunnen en wat het bedrijf dient te doen. Van 25 juli tot 15 augustus op vakantie.

We gaan onze nieuwe tuin opnieuw ...

We gaan onze nieuwe tuin opnieuw inrichten. We willen het liefst een zwembad hierin verwerken. In het tuinontwerp is ruimte voor een zwembad van ± 4 x 4,5 m. Ik heb geen idee wat de kosten hiervan zijn, zowel voor de aanleg alsook het onderhoud.

Ik heb een woning gekocht waar in de ...

Ik heb een woning gekocht waar in de tuin een soort zwembad of dergelijk aanwezig is. Breed 1.50, diep 1.70 en lengte 3.50. Ik zelf wil wel een klein zwembad van maken.

we hebben een bestaand huis in ...

we hebben een bestaand huis in Amersfoort gekocht. We willen een zwembad van ca. 12,5 x 6 m in de tuin. Voorkeur voor traditioneel beton (zoals een gemeentezwembad). zwembad moet verwarmd, maar hoe en via welke installaties? e.e.a wordt ondergebracht in een apart tuinhuisje. zwembad moet wel zijn voorzien van filters ed.