Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zwembad bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vakspecialisten of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vakspecialisten een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zwembad bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vakspecialisten!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een vakspecialisten, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zwembad bouwen

Sauna laten bouwen

Ik wil een pand betreden van ongeveer 300 m2. Ik wil hier een privé sauna beginnen. Bestaande uit: inloopdouche, infrarood sauna, zwembad, 3 X 5 X 1.5 meter met een jacuzzi. Daarnaast komt eer verkleedruimte met een wastafel en spiegel. Uiteraard gebruik ik ook een deel van de totale m2 om een ontvangstbalie neer te zetten. Ook zal al het elektra en leidingwerk aangelegd moeten worden. Wat gaat mij dit ongeveer kosten.

Zwembad bouwen

Wij hebben een betonnenbak van 6 bij 3 meter en 1.80 meter diep met een betonnen vloer van 40 cm om hier een zwembad van te maken.

Bungalow 220 kuub met 400m grond aan de ...

Bungalow 220 kuub met 400m grond aan de bungalow wil ik eeen serre bouwen en dan het zwembad met overkapping met op de zuidkant zonpanelen,verder wil ik het regenwater opvangen en opslaan in een reservoir. sauna en wirhlpool zijn opties,met een veranda aan voorkant van het huis. Graag advies. Bezig met aankoop.

Wij gaan een oude boerderij verbouwen en ...

Wij gaan een oude boerderij verbouwen en willen in het weiland graag een zwembad bouwen. Advies, mogelijkheden, uitvoering. Complete bouw zwembad.

Een zwembad bouwen, Soort zwembad ...

Een zwembad bouwen, Soort zwembad :bouwkundig (beton)- bad met tegels. Wordt het bad een opzetbad. Afmetingen :Lengte 3.5meter,breedte 2.5 meter,diepte 0.6meter, rechthoekig. Accessoires moeten er in het bad komen :jetstream, onderwaterverlichting, bodemzuiger en luchtbehandeling (ontvochtiger, verwarming). Circulatiesysteem :Skimmers met buffertank. Het zwembad verwarmd door warmtewisselaar op CV installatie. Bad is om te dopen voor het geloof, vandaar dat het niet diep is.

Wij hebben een bestaand buitenzwembad. ...

Wij hebben een bestaand buitenzwembad. Wij willen een serre cq orangerie over het zwembad laten bouwen in de stijl van het huis. Wij zijn in het bezit van een ontwerp.

Grondwerkzaamheden en afvoeren. Zwembad ...

Grondwerkzaamheden en afvoeren. Zwembad bouwen van 5x10 meter. Bodem aflopend van 80 cm tot 1.4 meter. Met trapje. Goed filtersysteem combi van zout met chloor. Eenvoudig afdeksysteem idee van een horizontaal rolluik.

Wij zijn een zwemschool en willen een ...

Wij zijn een zwemschool en willen een binnenbad laten bouwen in een bedrijfsruimte. De bouwplannen zijn bekend, de architect heeft een aannemer, we zoeken nog iemand die het gedeelte van het zwembad op zich neemt, machines, chloor en loogvaten, bedekking zwembad wordt folie.