Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering logsauna realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vakspecialisten of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vakspecialisten een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering logsauna realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vakspecialisten!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een vakspecialisten, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering logsauna realiseren

Fundering logsauna realiseren

Wij zouden graag een 6000 kg wegende sauna willen plaatsen. Daarvoor laten wij graag een fundering maken met een funderingsafmeting van 260 x 260 cm. Wat voor soort bodemsoort wij hebben, weten wij niet goed. Graag zouden wij de beste en voordeligste fundering willen hebben, zodat er gemakkelijk een vloer op geplaatst kan worden en de logsauna. Wij hebben een offerte voor een schroeffundering, maar wij weten niet of dit het beste is. Er is geen vergunning voor nodig. Wat zullen daar de kosten van zijn? Wij zijn nu in de laatste fase in de sauna, dus wij zouden ongeveer over 6- 8 weken willen beginnen. Alvast bedankt!

Partners

Partners van Casius

Verwante opdrachten

In de kijker