Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten voor zwembad renoveren:

Zwembad renoveren

Bestaand zelfbouw zwembad, folie vervangen met onderliggende isolatie van styropor. Skimmer en lampbehuizingen eveneens vervangen.
Onze klant uit Schoorl (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zwembad renoveren uit heel Nederland:

Voormalig hotel renoveren

Totale renovatie van hotel: Betreft een deel van 500 m² en een deel van 800 m² met trappenhuis en lift, 37 slaapkamers, badkamers, toiletten, huiskamer en 1 zaal, diverse andere ruimtes en keuken, hetgeen geheel vernieuwd moet worden. Er moet ook een zwembad en jacuzzi komen. Keuken marmeren vloer, rest laminaat. Tevens moet het dak vernieuwd worden en de muren gerenoveerd of opnieuw opgetrokken worden. Nieuwe verwarmingsketel, radiatoren, al het leidingwerk. Nieuwe kozijnen en schilderwerk. Er zijn nog geen tekeningen. Graag advies van de vakman wat mogelijk is. Hopelijk kan de vakman dinsdag 19 april om 14.00 uur ter plekke komen kijken, voor advies en tekeningen maken.

Achthoekig zwembad renoveren

Wij hebben een 8 hoekig zwembad wat opnieuw bekleed dient te worden, met folie. De oppervlakte is ongeveer 3.5 bij 3.5 meter. Graag willen wij weten of u iets voor ons kunt betekenen en wat de kosten zijn. Er zijn foto's beschikbaar.

Betonvloer storten onder het zwembad

Ik wil een betonvloer laten storten onder ons zwembad. Dit kan op korte termijn. Het gaat om een te renoveren zwembad. 'Gat' in de grond en wanden zijn aanwezig. Nu nog een betonvloer welke glad moet worden afgewerkt. Het gaat ongeveer over 27 m2.

Zwembad stucen aan de binnenzijde

Wij zijn nog zoekende naar een methode/materiaal om ons zwembad van 9.00 x 5.00 x 1.30 te renoveren. Stucen of spackspuiten kan een goeie optie zijn als we daar buitenstuc voor kunnen vinden dat glad gemaakt kan worden en in een kleurtje kan worden opgebracht. Heeft iemand hier ervaring mee?

Zwembad renoveren

Mijn 40 jaar oude liner-zwembad (8 x 4 x 1,4-1,9m) heeft het begeven is lek. Wij willen in het oude gat een nieuw zwembad laten plaatsen op een aan te leggen betonvloer, 20 cm dubbel vlechtdek en gemetselde muren. In aanmerking komen een Polystyreen Liner zwembad 600 x 300 x 150 cm, een stalen Trend Pool Tahiti 623 x 360 x 150 cm, liner 0,6 mm of vergelijkbaar bad. Werkzaamheden bestaan dus uit: - leegpompen en leeg houden oude zwembad. - betonvloer 20 cm dik aanleggen 8 x 4 m. (ligt in moeilijk bereikbare achtertuin). - wanden opmetselen. - aanleggen af- en aanvoerleidingen t.b.v. filterinstallatie. - elektrisch installatiewerk (zwembadlamp, filterpomp).

Bungalowpark renoveren

Binnen Uitbreiding zwembad door kleuterbad en waterattracties Sauna Poolbiljart Buiten Verwarmd openluchtzwembad met glijbaan Trampoline Airtrampoline bij het strand Kanoen/kanoverhuur bij het zwemvijver Scooterbaan Speeltuin Groot terras met zicht op de speeltuin Fiets-/kinderfietsverhuur Wandel- en fietstochten Restaurant/pannenkoekenhuis

Plan voor mijn achtertuin

Ik wil graag een low-budgetplan om mijn achtertuin te renoveren, waar ik mettertijd zelf invulling aan kan geven. Ik woon sinds 1,5 jaar in een eengezinshoekwoning met een achtertuin van 10x20m. In achtertuin staan 5 grote zomereiken. Mijn woningbouwvereniging geeft mij geen toestemming een kapvergunning aan te vragen voor 1 of meerdere bomen. Op dit moment zit ik erg slecht in mijn geld maar ik zou graag een mooie achtertuin hebben, nu is het niets. Ik wil bijvoorbeeld graag een terras, een moestuin, een zwembad. Maar ik heb nooit een tuin gehad en weet niet wat er allemaal kan met die 5 eiken. Ze geven natuurlijk ook veel troep in het najaar met de eikels en bladeren die vallen.

Dakbedekking: (deels) vervanging bitumen ...

Dakbedekking: (deels) vervanging bitumen plat dak en klein stukje opstaand pannendak renoveren + verniewen van een lichtkoepel (± 3 x 3 meter). Raam: 2 x Raam/kozijn vervangen in badkamer voor toegang naar dak en aanbrengen verankerde "zwembad" trap. Airconditioning: plaatsen van Airco-units op plat dak en aanbrengen airco inbrengunits in 3 kamers (± 50M3 elk)

Het aan een bestaande aanbouw aanbrengen ...

Het aan een bestaande aanbouw aanbrengen van een zwembad met serre en de aanbouw renoveren tot was/kleedruimte met sauna, kantoor en keuken.