Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten:

Overdekt 25 meter zwembad op het industrieterrein te Oostzaan, kavel 5700m2. Zwembad met horecagelegenheid. Optie instructiebad of verstelbare bodem. Let op: aannemer moet aantoonbaar ervaring hebben met bouw openbaar zwembad.
Onze klant uit Oostzaan (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel Nederland:

Tegelwerk vervangen op een terras

Ik heb een overdekt terras van 20 m² waar nu tegels van 30 x 30 x 1 cm liggen in het cement van een betonvloer. De tegels zijn in slechte staat en ik wil ze laten vervangen door keramische tegels van 40 x 40 of 60 x 60 cm. Er moet een afvoerputje in geplaatst worden en een omranding van 6 meter langs worden gelegd. Het wordt dan in totaal ongeveer 25 m². Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Terrastegels leggen

Wij hebben een overdekt terras aan ons huis en willen daar terras tegels leggen. Er liggen nu straattegels. Die halen we zelf weg. Zand aanbrengen, egaliseren en de tegels leggen. Het oppervlak is 25 m2. De terrastegel Palazzo Trendy grijs 60 x 60 x 4 cm.

Houten terras, overkapping en tuinhuis plaatsen

Wij hebben een tuin van 100 m2. We willen graag een houten terras van ongeveer 25 m2, een overdekt lounge gedeelte van 25 m2 en een tuinhuis. Er zal zo'n 30 m2 betegeld moeten worden. Graag maken wij een afspraak met de vakman om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Betonnen fundering in de tuin aanbrengen

Achter mijn woning, achter de achtertuin, heb ik een stukje grond van een kleine 50 m2 waar ik een schuur annex veranda (overdekt) wil gaan plaatsen. De huidige houten schuur van bijna 25 m2 staat al op een stuk vloer (beton) welke denk ik iets verhoogd moet worden d.m.v. een laagje erop + daarbij aanvullen en aansluiten aan bestaande stuk van 25 m2 een stuk van 25 m2 gestorte betonvloer. De huidige ondergrond is nu gewoon een groenstrook, dus aarde en beplanting. Bereikbaarheid alleen via een achterpad maar daar kan geen vrachtwagen komen vanwege een bruggetje. Dus u kan alleen via de poort van circa 30 meter lengte van de straat naar de werkplek komen. Optioneel kunt u in de offerte het leveren en plaatsen van de schuur/veranda meenemen.

We willen graag ons balkon van 7.5x2.2m ...

We willen graag ons balkon van 7.5x2.2m ombouwen tot een serre. Hierbij is wel een voorwaarde dat de glazen daken en wanden zodaning open kunnen dat het balkon ook nog steeds als balkon gebruikt kan blijven worden. Het betreft een balkon op de 3de (=bovenste) verdieping, het balkon grenst aan onze woonkamer en het balkon is niet overdekt (zoals een dakterras). Het balkon is 7.5 m breed en 2.2 m diep en grenst aan 1 zijde aan een naastgelegen balkon en is vrij aan de adere zijde. 1 lange en 1 korte kant wordt gevormd door een muurtje van circa 70 cm hoog met daarop een buis (circa 25 cm boven muurtje).