Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten voor jacuzzi aanleggen:

Jacuzzi aanleggen

Ik wil een Jaccuzi aanleggen. Afmetingen (klein): 1,5 bij 2 meter (ongeveer, mag ook 1,8 x 1,8 of zo). Moet verwarmd kunnen worden. Krachtstromen zijn secundair. Tevens moet er een luik bij gemaakt worden, maar kan dit ook zelf doen. Klus door het huis heen uitvoeren. Geen achterom aanwezig.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor jacuzzi aanleggen uit heel Nederland:

Krachtstroom aanleggen voor Jacuzzi in overkapping buiten

Krachtstroom aanleggen voor Jacuzzi in overkapping buiten

Krachtstroom laten aanleggen

Krachtstroom laten aanleggen t.b.v een Jacuzzi in de tuin.

Aanleggen krachtstroom tbv jacuzzi

Aanleggen krachtstroom tbv jacuzzi buiten onder overkapping.

Krachtstroom aanleggen tbv Jacuzzi

Ik wil graag krachtstroom aan laten leggen om jacuzzi te kunnen laten werken. Vrije groep. Kabel vanuit meterkast naar tuin. 1 x 400 volt C20 AMP. 3x fase, 1x nul en aarde. Wij hebben gedeeltelijk nog oude nederlaag met losse stoppen en een deel nieuw.

Groep aanleggen tbv jacuzzi

Krachtstroom en aparte groep vanuit meterkast onder huis door naar tuin tbv jacuzzi.

Krachtstroom aanleggen in tuin

Krachtstroom naar tuin voor jacuzzi

Betonnen fundering in tuin voor een jacuzzi

Ik zoek een specialist die een fundering kan aanleggen voor een jacuzzi. Het gaat om een gestorte,gewapend  betonnen plaat van ongeveer 14 cm dik. De afmeting van de betonnen plaat is 205 bij 205. We willen de jacuzzi 50 cm verdiepen in de aarde dus moet er ook 64 cm gegraven worden en de aarde kan geplaatst worden om het bad heen. Dit wordt een talud.   Om de jacuzzi moet een vrije strook van minimaal 50 cm komen. Hierop zullen we later vlonders opleggen. Het graafwerk is dus 255 bij 255 en 64cm diep. Als het goed is kan de betonplaat 500kg dragen.  Tevens moet er ook een gleuf gegraven worden voor een kabel die 60cm diep komt te liggen en 18 meter lang. Mochten er vragen zijn, laat maar weten.   Benieuwd wat de kosten bij jullie zijn en in welk tijdsbestek dit gerealiseerd kan worden. 

Extra kabel aanleggen tbv jaccuzi in de tuin

Goede middag wij willen graag een extra vrije kabel aan laten leggen in de tuin tbv een te plaatsen jacuzzi. Wij hebben nog een vrije groep in de stoppenkast . De jacuzzi die we willen gaan kopen trekt max 3500 en aangeraden wordt een aansluiting van 2 maal 220. De kabel kan ik zelf wel in de grond ingraven naar de locatie. Hij moet alleen aan gesloten worden in de stoppen kast . Zoals u kunt zien op de foto is 11 nog vrij . Is dit mogelijk en wat gaan de kosten worden

Aanleggen krachtstroom

Aanleggen van krachtstroom in de meterkast tbv van een jacuzzi in de tuin. Kabel c.a 20 meter, kan door kruipruimte naar buiten toe.

Plaatsen extra stoppengroep tbv jacuzzi

Plaatsen van extra stoppengroep in de meterkast incl aanleggen bedrading onder fundering en plaatsen extra stopcontact buiten.