Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten voor jacuzzi aanleggen:

Jacuzzi aanleggen

Ik wil een Jaccuzi aanleggen. Afmetingen (klein): 1,5 bij 2 meter (ongeveer, mag ook 1,8 x 1,8 of zo). Moet verwarmd kunnen worden. Krachtstromen zijn secundair. Tevens moet er een luik bij gemaakt worden, maar kan dit ook zelf doen. Klus door het huis heen uitvoeren. Geen achterom aanwezig.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor jacuzzi aanleggen uit heel Nederland:

Krachtstroom aanleggen

Ik wil krachtstroom aanleggen voor een jacuzzi en een heater. De jacuzzi komt in de achtertuin op ligt op zeker 35 meter vanaf de meterkast. Wellicht met extra groepenkast in de schuur?

Extra groepen aanleggen voor de jacuzzi

Ik wil een jacuzzi aanschaffen en nu geven ze het advies 2 aparte groepen aan te laten leggen.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil krachtstroom in de meterkast laten aanleggen voor de jacuzzi die ik wil laten aanleggen. De afstand tussen de meterkast en de tuin is ongeveer 10-15 meter.

Extra groepen voor de jacuzzi aanleggen

Er moet extra 1 groep worden aangebracht voor een Jacuzzi, buiten, daarna kabel door kruipruimte naar tuin en stopcontact maken van kast naar tuin is 12 meter. Graag alleen per mail reageren ivm werk.

Terras aanvullen en bestraten

Ik wil straatwerk laten aanleggen in de tuin. Er is een jacuzzi verwijderd door de vorige eigenaren waardoor wij nu met een open stuk zitten middenin het terras. Het stuk is ongeveer 6/6 meter maximaal. Vierkant. Het moet iets opgehoogd, geëgaliseerd en bestraat worden.

Stopcontact in de tuin aanleggen

Ik zou graag een stopcontact in de tuin willen laten aanleggen voor gebruik van apparaten in de tuin (oa. Opblaasbare jacuzzi). Dit zou ik willen gebruiken zonder dat stoppen doorslaan ed. Kunt u een indicatie geven van de kosten hiervan? Groet, niet dichtbij de tuin 1 a 2

Krachtstroom voor de jacuzzi aanleggen

Krachtstroom aanleggen voor een jacuzzi. De jacuzzi staat buiten. Ik weet niet wat er voor nodig is. Kunt u mij helpen?

Krachtstroom aanleggen

Ik wil graag 2 x krachtstroom plaatsen voor jacuzzi en een inductie fornuis.

Krachtstroom aan laten leggen

Ik wil een krachtstroom aanleggen. Ik weet niet of er aanpassingen nodig zijn in de meterkast. Dit is voor een jacuzzi.

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom aansluiting maken in de meter kast en jacuzzi aansluiten Kabel kan buiten om en we graven het zelf wel in ongeveer 20 meter lengte kabel