Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten voor jacuzzi aanleggen:

Jacuzzi aanleggen

Ik wil een Jaccuzi aanleggen. Afmetingen (klein): 1,5 bij 2 meter (ongeveer, mag ook 1,8 x 1,8 of zo). Moet verwarmd kunnen worden. Krachtstromen zijn secundair. Tevens moet er een luik bij gemaakt worden, maar kan dit ook zelf doen. Klus door het huis heen uitvoeren. Geen achterom aanwezig.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor jacuzzi aanleggen uit heel Nederland:

Terras aanvullen en bestraten

Ik wil straatwerk laten aanleggen in de tuin. Er is een jacuzzi verwijderd door de vorige eigenaren waardoor wij nu met een open stuk zitten middenin het terras. Het stuk is ongeveer 6/6 meter maximaal. Vierkant. Het moet iets opgehoogd, geëgaliseerd en bestraat worden.

Stopcontact in de tuin aanleggen

Ik zou graag een stopcontact in de tuin willen laten aanleggen voor gebruik van apparaten in de tuin (oa. Opblaasbare jacuzzi). Dit zou ik willen gebruiken zonder dat stoppen doorslaan ed. Kunt u een indicatie geven van de kosten hiervan? Groet, niet dichtbij de tuin 1 a 2

Krachtstroom voor de jacuzzi aanleggen

Krachtstroom aanleggen voor een jacuzzi. De jacuzzi staat buiten. Ik weet niet wat er voor nodig is. Kunt u mij helpen?

Krachtstroom aanleggen

Ik wil graag 2 x krachtstroom plaatsen voor jacuzzi en een inductie fornuis.

Krachtstroom aan laten leggen

Ik wil een krachtstroom aanleggen. Ik weet niet of er aanpassingen nodig zijn in de meterkast. Dit is voor een jacuzzi.

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom aansluiting maken in de meter kast en jacuzzi aansluiten Kabel kan buiten om en we graven het zelf wel in ongeveer 20 meter lengte kabel

Elektra aanleggen voor de jacuzzi en storing checken

Het betreft het aanleggen van de elektriciteit voor de jacuzzi direct vanuit stoppenkast. De lengte zal ongeveer 8 meter zijn. Daarnaast hebben wij storing in de buitenverlichting. De 2 lampen boven de eettafel en de buitenverlichting zitten op de zelfde groep. Kort geleden klapte deze groep er uit toe in de lampen boven de eettafel aan wilde doen, sindsdien doet de buiten verlichting het niet meer.

Nieuwe tuin aanleggen

Voor mijn nieuwe woning in Almere wil ik graag een nieuwe tuin aanleggen. Wil iets hebben waardoor het niet opvalt dat de grond verzakt. De schutting wil met beton en hout hebben, of een andere optie die bij de woning past. Graag wil ik een jacuzzi plaatsen in de achtertuin en een beschutting dat de buren niet altijd mee kijken. (de leidingen hiervoor moeten wel worden aangelgd). De achtertuin is 11 meter lang en 6 meter in de breedte. De voortuin is 3 meter lang en 6 meter breed. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto gratis voor de deur kwijt.

Extra groep voor de jacuzzi aanleggen

Ik wil graag een extra groep, welke dient voor een jacuzzi in de tuin (dus ook door leggen naar de tuin). Afstand niet meer dan 20 meter. Tuin ligt bloot, want de stenen worden ook vervangen. Uitvoering afstemmen op degene die bestraat.

Terrasjes aanleggen

Afgraven gras en grond, geel vulzand aanbrengen en aftrillen. Bestraten met betonetegels en rubber tegels voor jacuzzi. De tuin is toegankelijk voor kleine minigraver. Daarnaast een sleuf aanbrengen in tuin voor een kabel over afstand van circa 15 meter.