Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vakspecialist uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vakspecialisten. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één vakspecialist of meerdere vakspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vakspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vakspecialisten in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vakspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vakspecialisten in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een vakspecialist, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vakspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vakspecialisten voor: en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vakspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vakspecialist voor zwembadbouw in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vakspecialist in Amsterdam Zuidoost:

Jacuzzi aanleggen

Ik wil een Jaccuzi aanleggen. Afmetingen (klein): 1,5 bij 2 meter (ongeveer, mag ook 1,8 x 1,8 of zo). Moet verwarmd kunnen worden. Krachtstromen zijn secundair. Tevens moet er een luik bij gemaakt worden, maar kan dit ook zelf doen. Klus door het huis heen uitvoeren. Geen achterom aanwezig.

Zwembadfolie in de vriezer aanbrengen

Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het lassen van PVC-folie, zwembadfolie, epoxy of het in ieder geval waterdicht en roestvrij maken van een vriezer (BEKO HSA29530, hoogte 86 cm, breedte 128,5 cm, diepte 72,5 cm). De vriezer wordt gevuld met water en is bedoeld voor het beoefenen van de Wim Hof methode (ijsbaden). Het doel is om hem volledig waterdicht te maken en roesten te voorkomen. Het lassen dient te geschieden op locatie (Kudelstaart, nabij Aalsmeer).

Zwembad renoveren

Bestaand zelfbouw zwembad, folie vervangen met onderliggende isolatie van styropor. Skimmer en lampbehuizingen eveneens vervangen.

test1

test1

Overdekt 25 meter zwembad op het ...

Overdekt 25 meter zwembad op het industrieterrein te Oostzaan, kavel 5700m2. Zwembad met horecagelegenheid. Optie instructiebad of verstelbare bodem. Let op: aannemer moet aantoonbaar ervaring hebben met bouw openbaar zwembad.

Ik heb een whirlpool stoomcabine voor 2 ...

Ik heb een whirlpool stoomcabine voor 2 personen gekocht, maar helaas geen goede beschrijving. Ik loop nu tegen van allerlei zaken aan. Alle slangen en toestanden en weet niet waar het allemaal op aangesloten moet worden.

Buitenzwembad van 10x5x1.5 zelfbouw met ...

Buitenzwembad van 10x5x1.5 zelfbouw met ondersteuning vakman met romeinsetrap

Het is een aabouw voor een wellness ...

Het is een aabouw voor een wellness center/spa bij een hotel. Het budget is rond de 40.000. Wat zouden de geschatte kosten zijn voor een aabouw van ongeveer 80 tot 100m2. Wij zijn bezig met een project en investeringen en moeten de financiele data weten van dit soort aanbouw. Het gaat om geschatte waarden en kosten. Dit zouden wij graag zo snel mogelijk willen weten, het liefts (voor) morgen als het kan. Bij voorbaat dank.

Ik heb een zwembad (5x10m buitenmaat) ...

Ik heb een zwembad (5x10m buitenmaat) een 2 m hoog gebouwd van holle betonblokken en die bewapend/gevuld. Ik wil nu de binnenkant en vloer laten pleisteren.

van de garage wil ik een sauna met ...

van de garage wil ik een sauna met stoombad. ligbad , douche en toilet maken. Er is nu geen afvoer of water. alleen electra. De Garage staat 5 meter ongeveer van het huis.

Aanleggen zwembad. Gaat om nieuw bad ...

Aanleggen zwembad. Gaat om nieuw bad (staalwand). Dient een betonnenvloer geplaatst te worden en twee muurtjes gemetseld. Daarna zwembad plaatsen (inclusief binnenwerk), waterleiding, technische installaties e.d.) Uitgebreide beschrijving aanwezig. Kijk voor details op www. aquasilver.nl (bij staalwand zwembaden) Gaat om bad van 8x4 of 10x4.

Een zwembad bouwen, Soort zwembad ...

Een zwembad bouwen, Soort zwembad :bouwkundig (beton)- bad met tegels. Wordt het bad een opzetbad. Afmetingen :Lengte 3.5meter,breedte 2.5 meter,diepte 0.6meter, rechthoekig. Accessoires moeten er in het bad komen :jetstream, onderwaterverlichting, bodemzuiger en luchtbehandeling (ontvochtiger, verwarming). Circulatiesysteem :Skimmers met buffertank. Het zwembad verwarmd door warmtewisselaar op CV installatie. Bad is om te dopen voor het geloof, vandaar dat het niet diep is.

We willen graag een paar offertes ...

We willen graag een paar offertes ontvangen en ook mogelijkheden horen, dus verwarmd, kosten zonne-energie voor verwarmen zwembad. We hebben een schuind dak, waar zonnepannelen evt. op kunnen. Anders gasverwarming en gasleiding ligt hiervoor in de garage. Bij de bouw van het huis rekening gehouden met zwembad, en vergunning verleend. We willen graag advies over mogelijkheden en kosten. 100% zandgrond. Hoeft niet geheid te worden. Evt. bomen kappen. Met dek er over heen, want midden in het bos. We zaten zelf te denken aan 5m bij 10m. Moet goed diep.

Plaatsen van een zwembad InterLine, ...

Plaatsen van een zwembad InterLine, ongeveer 7 bij 3,5 meter bij 1,20 diep. Moet gedeeltelijk worden ingegraven, tegels erom heen, plus een deksel er op.

Het gaat om het storten van een 20cm ...

Het gaat om het storten van een 20cm dikke gewapende betonvloer van 8x4 meter waar een zwembad op moet komen.

Een zwembad moet worden betegeld in ...

Een zwembad moet worden betegeld in Egypte, oppervlakte ca. 10x20 meter, ca. 150-200 cm diep.

tuin van 25m breed, 18 m diep. aan ...

tuin van 25m breed, 18 m diep. aan westzijde zwembad van 10 bij 4 met terras, zwembad in midden van de tuin, recht tegen over eetterras, eetterras komt uit op woning. Gebruik van strakke lijnen