Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten voor betonwand aanbrengen:

Betonwand aanbrengen

Ten behoeve van verkleinen zwembad: muur metselen van betonblokken 5,5 meter - 1.80 meter hoog, 30 cm dik Het is een zwembad buiten.
Onze klant uit Uden (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonwand aanbrengen uit heel Nederland:

Betonstuc in de badkamer

Graag zou ik een totaal offerte willen ontvangen voor het aanbrengen en coaten van een beton stuc in onze bestaande badkamer. De ondergrond verschillen het gaat hier bij een deel om een betonwand en een deel gasbeton. De voorbereidende werkzaamheden wil ik zelf uitvoeren. Start datum is in overleg wij moeten nog beginnen met de renovatie. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc.

Dakdoorvoer voor afzuigkap door plat dak aanbrengen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het installeren van een dakdoorvoer met een 150 mm buis, door een plat dak (bitumineuze dakbedekking) voor een afzuigkap. Het is een dak van een ongeïsoleerde garage. Als mogelijk ook een gat van 150 mm van de garage naar de keuken (door betonwand heen). Het gaat om een nieuwbouwwoning en de geplande datum is begin december.

Sausklaar pleisterwerk aanbrengen

Witpleisterwerk sausklaar op stucplaten plafond en op bestaande betonwand met spuitwerk en op nieuwe gipsplaten 60 cm. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 25

Ik wil in een dragende, blinde ...

Ik wil in een dragende, blinde beganegrond zijmuur twee rijtjes glasblokken laten aanbrengen horizontaal op ongeveer twee meter hoogte om zo meer daglicht in de woning te krijgen. De muur bestaat van binnen naar buiten uit een dragende betonwand, isolatie ,spouw en betonsteen (metselwerk). Voor het behoud van de isolatiewaarde ik denk aan glasblokken in zowel de binnen- als de buitenwand.

-Het plaatsen en aansluiten van een ...

-Het plaatsen en aansluiten van een combiketel op de zolderverdieping. -Het leggen van een warmwaterleiding van de zolderverdieping naar de 1e verdieping en deze aansluiten op de bestaande leiding welke vanuit de keuken naar de badkamer loopt. Hiertoe benodigde gaten en sparingen in de vloer worden voorbereid. -Het verwijderen van een betonwand ca. 3,0 x 2,8 x 0,1 m -Het verwijderen van een tegelvloer ca. 3,5 x 2,0 m -Het plaatsen en leveren van een stalen balk ca. HE160B voorzien van kopplaten. -Het volledig ondersabelen met krimpvrije mortel van genoemde balk. -Het aanbrengen van een smeervloer van ca. 3,5 x 2,0 m. -Uitvoering in week 29-2008 onder voorbehoud van het tijdig verstrekken van de vergunning door de gemeente.