Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten voor betonvloer storten onder het zwembad:

Betonvloer storten onder het zwembad

Het betreft het laten storten van een betonvloer in de tuin voor een zwembad van 9 x 4.5 meter. De tuin is al afgegraven, de betonvloer kan zo gestort worden. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor deze klus.
Onze klant uit Steenbergen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonvloer storten onder het zwembad uit heel Nederland:

Betonvloer storten met vloerverwarming

Ik denk dat het ongeveer 40 vierkante meter is en ik wil een vloer van 12 cm dik beton. Dan vloerverwarming en afdekvloer erover. Het geheel aanbieden graag.

Betonvloer in garage storten

Ik wil een betonvloer in de garage storten. Deze is ongeveer 21 m2. Deze garage is makkelijk te bereiken. Wij hebben namelijk een oprijpad van 5 meter ongeveer.

Betonvloer storten en vlinderen

Graag ontvang ik een offerte voor het storten van een zandcementvloer over een vloerverwarming. Het gaat om een woonkamer van 75 m2 en een garage van 25 m2.

Betonvloer storten in woonkamer

Ik zou graag willen weten wat de prijs is voor het gieten van een betonvloer in de woonkamer. Er wordt ook vloerverwarming geplaatst. Het gaat om ongeveer 45m2. Graag mailen en niet bellen!

Betonvloer storten voor nieuwe houten schuur

Betonvloer storten. We willen een nieuwe houten schuur van 3 x 8 meter. Er ligt nu zand. Graag zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het storten van een betonvloer en het glad afwerken van deze. Fundering niet nodig. Ergens medio maart wordt de schuur gebouwd.

Betonvloer storten in paardenstal

Wij willen graag een betonvloer (met staalmatten) laten storten in een paardenstal van 192 m2.

Betonvloer storten voor een garage

Graag ontvang ik een indicatie voor het leveren en storten van een betonnen vloer inclusief wapeningsstaal. Hierna dient de vloer glad getrokken te worden en gevlinderd. De oppervlakte is 140 m2.

Betonvloer storten en afwerken

Voor een schuur willen wij een betonvloer laten storten en eventueel afwerken (vlinderen). Het gaat om 9,5 meter x 6 meter x 10 cm.

Betonnen ondervloer voor een blokhut maken

Het betreft het storten van een betonvloer in de tuin voor een blokhut van 50 m2. De vloer moet 15 cm dik worden.

Betonvloer badkamer storten

Het storten van beton over een tegelvloer in een badkamer van 3,5 m2. Hierover worden geen tegels meer gelegd. De vloer moet dus waterdicht zijn.