Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten voor betonvloer storten onder het zwembad:

Betonvloer storten onder het zwembad

Het betreft het laten storten van een betonvloer in de tuin voor een zwembad van 9 x 4.5 meter. De tuin is al afgegraven, de betonvloer kan zo gestort worden. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor deze klus.
Onze klant uit Steenbergen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonvloer storten onder het zwembad uit heel Nederland:

Beton storten en egaliseren

Het storten en egaliseren van een betonvloer voor een te bouwen garage op een oprit. Ligt tussen 2 huizen in. Heeft een verloop van 60 cm. Dwz dat de ingang van de nieuwe garage 60 cm hoger ligt dan het trottoir. Oppervlakte is 8 x 2. 20 meter. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur parkeren. Het afval wordt afgevoerd door de klant.

Gewapende betonvloer storten in een werkplaats

Ik ga een werkplaats in gebruik nemen voor mijn autobedrijf. Ik wil daar een gewapende betonvloer laten storten en vlinderen. Het gaat om een vloer van 128 m² en 15 cm dik op een zandbodem. Er is een grote toegangsdeur van 320 cm hoog en 4 meter breed. Die deur ligt 25 meter vanaf de weg. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Betonvloer storten en monolitisch afwerken

Ik wil een betonvloer storten in de garage. Deze moet monolitisch afgewerkt worden en is ongeveer 15 m2.

Betonvloer op grindvloer

Wij willen onze grindvloer vol laten storten met beton ipv coating, uiteindelijke doel is een betonvloer ipv grindvloer. Wij horen graag wat de mogelijkheden zijn. Bellen graag na 16 uur.

Betonvloer storten

Onze houten schuur is 4 x 6 meter. Er ligt nu een zandbed van geel zand. Graag zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het storten van een betonvloer en het glad afwerken van deze.

Beton storten ter vervanging houten vloer

Graag ontvang ik een offerte voor het storten van een betonnen vloer. De oppervlakte is 29 m2 en nu is er 20 cm ruimte onder de huidige houten vloer. Daarnaast moet een aanbouw met betonvloer misschien meegenomen worden. Wij willen afhankelijk van de prijs. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval moet eerst worden overlegd.

Betonvloer storten in kruipruimte

Hout ondiepe kruiprui. Te verwijderen ca 13 vk m afvlakken zand betonlaag ca halve meter hoog afwerken cement dekvloer voor laminaat of eiken vloer afhankelijk van dikte beton. Te ens offerte voor hele vloet 27 m vk optioneel notk. De werkplek is goed bereikbaar.

Betonvloer storten in een schuur

Wij hebben in onze schuur nu betonnen tegels liggen. Ik wil die zelf verwijderen en daar plastic en wapening aanbrengen. Daarna laat ik er graag een betonvloer van 400 x 800 x 10 cm leggen. De schuur is direct bereikbaar via een oprit. Ik ontvang graag uw offerte.

Betonvloer in hondenkennel storten

Wij hebben een hondenkennel waar we een betonnen vloertje in willen laten leggen van 2.80 x 2 meter. Als ik dat door jullie wil laten doen wat kost mij dat dan?

Betonvloer storten en vlinderen

In een deel van onze woning hebben we alle vloeren eruit gehaald en maken we zelf compleet tot en met isolatie en vloerverwarming. We zijn op zoek naar iemand die tegen een nette prijs onze betonvloer komt storten en af vlinderen. Het is een nagenoeg rechthoekige ruimte van 600 x 350 cm en 400 x 400 cm aansluitende aan elkaar door middel van ensuite deuren. Eigenlijk een rechthoekige kamer. Al het voorwerk doen we zelf. Bereikbaar met vrachtwagen. Woning bereikbaar via achterpui. Betonvloer storten is ongeveer half oktober. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet eerst worden overlegd.